Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marana

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap beköszönt az utolsó nyári hónap. Sokunknak még nem az iskolakezdés körül járnak a gondolatatai, hanem készülődünk a jól megérdemelt éves szabadságra, nyaralásra. Esetleg még szeretnénk 1-2 nyári kiegészítőt beszerezni (kiderült, a fürdőruha már nem is tetszik annyira, mint a múlt évben vagy…..
Ha munkába menet kicsit megállsz, lelassítod az agyad és más szemmel kezded nézni a körülötted elhaladó embereket mit látsz? Van aki nagyon odafigyel arra, mit mivel vesz fel. Látni, milyen gondosan választotta ki aznap reggel, miben is lépjen ki az utcára az emberek közé! Neki vajon miért ennyire…..
Szeretném nektek bemutatni a táskát, ami elsősorban Nekünk, Nektek Anyáknak segít a gyerekkel eltöltött hétköznapokban. Mivel  legkisebb lányom 3 éves, még az én táskám is egy nagyobb méretekkel rendelkező feneketlen tatyó. Pici babaként a vele való közlekedés, utazás felért egy kisebb költözéssel.…..
  Hogyan is indult? Üdv! Répás Krisztinának hívnak, van két imádni való, örökmozgó lányom. 10 és 3 évesek. Még a nagymamám tanított meg varrni .. úgy 10 éves lehettem. Ő is varrással foglalkozott bár egy egészen más ágát űzte! A nagyapám szűcs volt és mellette, neki varrt. Természetesen nekem is…..