Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Illés Hellga

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas tömegfelháborodást váltott ki a H&M új reklámja, melyben „legmenőbb majom a dzsungelben” feliratú pulóvert viselt egy néger kisfiú. A tiltakozók szerint ez rasszista megnyilvánulás volt a vállalat részéről. A nagy negatív visszhang hatására a H&M szinte azonnal törölte a képet, és…..
Az abortusz egy nagyon kényes téma, ami több szempontból is érthető. Egyrészt, mivel gyilkosságról van szó, másrészt, mert ezt beismerni nem egyenlő azzal, mint teljesen ellene lenni. Addig a három hónapig, amíg el lehet végezni a beavatkozást, ugyan még nem fejlődött ki egy szó szoros értelmében…..
ÚJ EGYENLÍTŐ BLOG Áldozatgyár 2017.11.30 11:42:24
„A szülők azonnal hívták a rendőrséget, amikor megtalálták az egyik tanárnő meztelen képeit a fiuk telefonján.” – kezdődik egy, a 444-en pár napja megjelent cikk. Kíváncsiságból megnyitottam, mert nem volt világos számomra a szituáció.Először is: miért kutakodik egy szülő a gyereke telefonjában?…..
Se nem támogatom, se nem ellenzem a prostitúciót, egyszerűen elfogadom. Vagyis elfogadnám, ha kulturált körülmények között folyna a működése. Viszont nemhogy nem kulturált körülmények között működik, hanem illegálisan. A lehető legrosszabb, amit ezzel a problémával tehetünk, ha betiltjuk. Fotó:…..