Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyarország Europa jövője.

0 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy átviharzott rajtunk Orbán Viktor országlásának 10 éve, hogy szinte fel sem ocsúdtunk a fülkeforradalom okozta társadalmi, közéleti és kommunikációs sokkból. A Fidesz nagy hatalmú vezére magabiztosan látott hozzá hatalmának kiteljesítéséhez, és ma már ott tartunk, hogy személyének ajnározását nem…..
Magyarország Europa jövője. 2020.06.01 13:47:14
@vénkujon: Igaz Magyarorszagon tenyleg kamugeri miatt terjedt el a virus.
Rejtély, ki nyerhette meg a budapesti választásokat. Az állami hirdetésekből (vagyis közpénzből, értsd a tiedből meg az enyémből) kitömött Lokál néven megjelenő pofátlan propaganda kiadvány szerint a Fidesz nyert. Hogy a Fidesz elvesztette a legtöbb fővárosi kerületet és Karácsony Gergely lett a…..
Magyarország Europa jövője. 2019.10.17 00:15:04
@inreallife: Semmenyire, a világ legjobb kormánya van hatalmon. Kizárolag az elmebeteg magyargyűlőlő barmoknak van problémájuk a kormánnyal. Akik a beteges gyűlöletüktől vezérelve örömmel kiszolgálják az ország ellenségeit. Az ilyen állatok miatt veszítettük el az ország kétharmadát, mert a degenerált gyülöletük mindennél fontosabb volt.
Most meg képesek lennétek az araboknak átjátszani az országot, csak azért, hogy 5 percre, amig az imádott arabjaitok titeket is legyilkolnak majd, hatalomra kerüljetek.
Kedves Gergely! Idősebb lévén, most, még beiktatásod előtt gyorsan, engedd meg, hogy tegezzelek! Köszönöm! Néztem a beszéded, melyet a fő-polgármesteri választás során aratott győzelmedet követően tartottál, és valahogy olyan volt, mintha hirtelen felébredtem volna.  Azt nem mondom, hogy hideg…..
Magyarország Europa jövője. 2019.10.16 17:08:52
@Nati Walter: A kiszivárgott hirek szerint három lépésben, 50 ezer forintra fogják emelni a Budapesti bérletek árat, mert hogy Bécsben is ennyi. És 1200 lesz a jegy.

Köszönjük libbantak, köszi az ÖTVENEZRES bérletet.
Magyarország Europa jövője. 2019.10.16 22:25:16
@törppicur: "rá fog menni 5 évetek, igaz sokkal hamarabb észreveszitek majd, hogy ez a 2.0 nagyon messze van az elődjétől -"

Az 5 év is nagyon durva, de a károk helyreállításával együtt, sokkal több lesz. Ismerjük már a megszokott menetet, a nemzeti oldal felépít, rendbe hoz valamit, jönnek a libbantak és felélnek, szétkurnak mindent, amit aztán a nemzeti oldal megprobál ujjáépíteni.
És ezért toporgunk több évtizedes távlatban egyhelyben.
Nincs semmi baj a magyar jogállamisággal, hiszen a demokrácia sértetlen, választások vanna, senkit nem tartóztatnak le a véleményéért – ez a szokásos hárítás a kormányoldalról minden kritikára. De most belülről jött a beismerés: a jog nem uralkodhat az állam felett...
Magyarország Europa jövője. 2019.04.12 23:03:21
Nagyon vicces, amikor a demokrácia sírásójaként emlegetett fideszesek a demokrácia sírásójaként emlegetett Facebookot akarják megregulázni...
Magyarország Europa jövője. 2019.04.12 06:50:15
@csüngőhasú norvégbáró: NEM VAGYTOK MAGYAROK !!!!!!!!!
Tetves arabszopo lipsik vagytok, nem magyarok.
Semmi közötök az országunkhoz.
Magyarországon egyetlen szélsőjobboldali, EU-ellenes párt maradt/van: a Fidesz. Noha lehetne értelmes vitát folytatni olyan kérdésekről, mint a föderatív Európa kontra nemzetek Európája, az állampárt tudatosan rombolja ennek minden lehetőségét...
• Az Orbán-kormány állítólag üzemi balesetnek tekinti, hogy antiszemitizmusba torkollt  a puszta szavazatmaximálást szolgáló hadjárat Soros ellen • Bár az izraeli kormány azt ígéri, hogy besegít az elfogadható koncepció koncepció kialakításába a Sorsok Házánál, Köves Slomó nem bízik abban, hogy az…..
Magyarország Europa jövője. 2019.01.20 20:19:14
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "
A rettegő emberek rettegnek, nem tüntetnek."
@Zionnépe: "És tudod miért ilyen kevesen? Nem, nem azért mert elégedettek, hanem mert félnek!"

Ezt az eszement baromsagot ti sem hiszitek, csak hat ugye nincs magyarazatotok, a nevetseges HAZUGSAGON kivul, hogy miert nem tuntetnek az emberek, a sokadik tuntetesen sem.
Persze mindenki fel, de azert a libbantak kimennek rendorre tamadni, meg dobalozni, karacsonyfakat gyujtogatni, es megis evek ota soha senkinek nincs semmi baja. Tegnap vagy 60 helyszinre jelentettek be tuntetest. UGYAN MI A FASZ AKADALYOZTA VOLNA AZ EMBEREKET, HOGY KIMENJENEK RA ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Valojaban siman csak elmebetegek vagytok, akik nem tudjak elviselni hogy nem a ti oldalatok van hatalmon, ez minden tiltakozas alapja.
• Jönnek fel a jobboldali populista pártok, de hiú ábránd részükről, hogy az európai választás után blokkoló kisebbséget tudnának alakítani  • A magyar és lengyel jogállamról zajló vita jövőre is az európai politikai egyik meghatározó eleme marad  • A magyar kormány fafejű, fogalma sincs a…..
Magyarország Europa jövője. 2018.12.28 13:12:58
@Void Bunkoid: A liberális demokracia SENKINEK SEM VALÓ. Mert az egy tőmeggyilkos elmebeteg ideológia. Mit szeretnének az liberálisok ? Ideküldeni több milliárd arabot, és lemészároltatni velük a keresztényeket. És kivannak akadva, hogy mi ezt nem szeretnénk.
Láthattuk, hogy 2006-ban is mit műveltek a liberálisok. embereket vakítottak, csonkoltak, kinoztak, sosem látott mértékú szadista brutalítással gyilkolták az emberket.
Azok akik most színjátékot játszva köhögnek a könnygáztól, 2006-ban ezres nagyságrendben követték el, az EMBERISÉG ELLENES BŰNTETEKET KEGYETLENKEDÉSEKET .
A liberalizmus senkinek nem való.
Szeretném azzal kezdeni, hogy nem vagyok sem MSZP-s, sem Fideszes, sem Jobbikos, sem liberális, sem konzervatív, nem vagyok zsidó és nem vagyok náci. Egy átlag magyar polgár vagyok, aki teszi a dolgát, megtett mindent, amit a haza kívánt, fizeti az adót, nem szegi meg a törvényeket, adakozik,…..
Magyarország Europa jövője. 2018.12.23 00:23:15
@butus, a Magyar Köztársaság állampolgára: "Sajnos egy megoldás maradt, s abban reménykedhetünk, hogy minél kevesebb vér fog folyni. "

Nevetsegesek vagytok, a par ezer fos kulfoldrol szervezett tuntetesekkel. A nemzetioldal, ha szukseges barmikor az utcara tud vinni 0.5 -1 millio embert. Es az nem a bekemenet lesz, hanem 1 millio felfegyverkezett duhos ember, aki megvedi az orszagat, megvedi a kormanyt ha kell. Magyarorszag nem Makedonia, Orbannak sosem kell majd menekulnie a sajat orszagabol, hanem a sereg elere fog allni.
Kiderült, hogy a király meztelen. Amikor Szabó Tímea Orbán Viktor arcába sípolt, idegesen reagált a miniszterelnök, vagyis zavarba lehet hozni őt is. A lenézett, partvonalra száműzött ellenzék miniforradalmat robbantott ki a parlamenti padsorokban, ami aztán kiterjedt előbb Budapest, később a vidéki…..
A Fidesz-média valószínűleg az előző napi tüntetés néhány gyújtogatását fogja agyonismételni, de a pénteki tüntetésen nem nagyon láttunk ilyesmit. Ezért a kizárólag a kormánymédiát fogyasztókat sokkolhatja, hogy milyen békés volt az utolsó szakasza a tüntetésnek. Fotóriporterünk, Pásti Anett péntek…..
Archiregnum Túlóra és cirkusz 2018.12.14 17:56:33
Szinte olyan, mintha történne valami. A parlamenti ellenzék obstruálni próbál(, kivéve a Mi Hazánk), a parlamenten kívüli tüntet, sőt dulakodik is, sőt másnap is kimegy, harmadnap, a hidegben is. Respekt. Az egészet az teszi mégis groteszkké, hogy akiről az egész szólnak az néma csöndben kushad. A…..
Tegnap szintet léptünk. Elfogadták a rabszolgatörvényt súlyos visszaélések ellenére, majd a tüntetőkre bőkezűen szórták az áldást paprikasprayt. Gulyás Gergely előtúrt valami rákosista kisokost, és az alkalomhoz igazodva a tüntetést törvénytelennek minősítette, az ellenzéket nevetségesnek, a…..
Magyarország Europa jövője. 2018.12.13 23:13:17
A hozzáférhető adatok szerint Nacsa Lőrinc a huszonkilencedik évében jár, a képernyőn azonban legalább tízzel látszott idősebbnek önmagánál. Tudtam róla, hogy sokáig a kereszténydemokraták ifjúsági szervezetét vezette, és most már országgyűlési képviselő. Ma reggel tűnt fel az egyik tévé műsorában,…..
Lassan évtizedes tetszhalotti állapot után az ellenzék szerdán életjelet adott: kerestek és találtak eszközt a hangos, egyértelmű és közös tiltakozásra egy eszközeitől és méltóságától rég megfosztott parlamentben...
Ahogy lassan kiderülnek a szökés részletei, abból kitűnik, hogy a magyar külügy szervezett akciójáról volt szó. Lehetséges, hogy Gruevszki a saját feje után vakon vágott bele (bár nem tenném le rá a nagyesküt), viszont a magyar külképviseletek gyorsreagálású logisztikai apparátusának hathatós…..
Nehéz nem észrevenni a párhuzamokat a két csibész vezető történetében. Orbán valószínűleg a szívére hallgatott, amikor védelmébe fogadta a jelenleg börtönbüntetése elől bujkáló diktátortársát, barátját, illetve politikai mentorát. Nem kétséges: a miniszterelnök ezen az ügyön sokat…..
Magyarország Europa jövője. 2018.11.17 19:51:08
@S. Baldrick: ". A munkanélküliség leküzdése nem Orbán műve"

Ha a gazdasag ugyis megy magatol, akkor a libbantak idejeben miert nem ment ????????
Miert volt 20 % munkanelkuliseg, meg allamcsod, meg 10 % allamhaztartasi hiany, meg 8 % inflacio ????????
Orbánnak kemény kérdésekre kell felelnie, hiszen egyértelmű, hogy magyar diplomaták jogsértő módon Tiranától a magyar déli határig segítették Gruevszki szökését, de lehet, hogy a magyar kormányfő mégis megússza, mivel az ugyan példátlan, amit a magyar kormány művelt, csak éppen az EU-nak jelenleg…..
A magyar kormányfőnek választania kell a jog és a bűnrészesség között, mert ha menedéket ad macedón politikai cimborájának, még inkább maga ellen hangolja Európát, és csak Putyinnak, illetve a szélsőjobbnak tesz kedvére. Merkel megint langyos beszédet tartott Európa jövőjéről, pedig a populista…..
Magyarország Europa jövője. 2018.11.15 23:31:53
@sas70: " Ez egy nagyon szép hír, lehet jó sokat szajkózni, hogy mekkora őrült jobbanteljesítés van!"

Hiaba hazudoztok, nevetsegesek vagytok.
8. eve megszakitas nelkul erosodik a gazdasag, minimalis az inflacio, munkanelkuliseg szinte nincs. Es ezzel szembe ti, csak a buta demagog, nagyreszt kulfoldrol iranyitott gyulolkodest tudjatok felvonultatni.
Orban 2030-ra nyugati eletszinvonalu orszagot iger, ti meg csak a totalis iszlamot, okori tarsadalmi berendezkedest, barbarizmust igertek.
Sunyi módon gáncsolná el Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az ellenzéki tüntetéseket állami ünnepeken. Bár feleslegesen...