Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fideszes vagyok tehát lopok

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Touché! Trianon 100 2020.02.12 23:25:57
Trianonról gondolkodni - hogyan és hogyan ne? Idén 100 éve, hogy a trianoni döntés megszületett. Ennek kapcsán egyre többen írnak olyan módon, ami korábban nem volt annyira jellemző. Azt lehet mondani, hogy korábban leginkább két véglet volt, és nem nagyon volt ezeken kívül értelmes alternatíva. És…..
Fideszes vagyok tehát lopok 2020.02.13 16:12:30
@padlogaz: "szerencsére elődeink mohács után nem ezt a hozzáállást követték, és nem elköltöztek a török uralom alatt álló részekről, hanem inkább kivárták a lehetőséget, és - 150 évvel később - kiverték a törököt az országból..."

Teljesen tudat- illetve történelmi zavaros vagy, hála a korszakokat végighazudozó magyar történelem oktatásnak.

Elöször is elődeid hova költöztek volna el, ha még be is fogadta volna a magyar migirket valamelyik ország, akkor ugyanolyan sorsuk lett volna mint ahogy a zsidókkal bántak. Hacsak nem az Uralhoz költöztek volna vissza az elődeid és akkor m ost onnan nezetnél. Vagy Palesztinából.

Másodsorban, a te magyar elődeid egy darab törököt sem vertek ki (pont az általad említett korszakban éppenséggel behódoltak nekik), ezt a problémát az osztrákok és szövetségesi hadereje oldotta meg, Prinz Eugen vezetésével. Ezért se nyertek a te elődeid semmit a törökök kiverésével, mert akik a törököket kiverték, cserébe maradtak, így a te elődeid csak gazdát cseréltek, a szulejmánt a Habsburg császárra. S aztán azok maradtak az önmaguk szabadsaágharcát megvívni nemtudó elődeid nyakán.

Ja, mindebböl az is követketik, hogy Magyaroszág már akkor sem védte meg se Európát, se a kereszténységétl, pont annyira nem mint ahogy ma se a migriktöl, hiába hazudja ezt a felcsúti Önjelölt idióta.
Fideszes vagyok tehát lopok 2020.02.13 16:17:33
@horace: " a Trianon kérdését napirenden kell tartani."

Neke d se sok eszed van. Aztán mi a f.szra jó a Trianoni traumát napirenden tartani azt leszámítva, hogy:

- minden senkiházi politikus ere bazírozva hecceli a népet és tartj ezáltal magát hatalmon, bármennyit lop is mellette, mert a birkának fontosabb a történelmi trauma, mint a jelen helyzete
- egy darab négyzetcentiméternyi terültetet se fog egyetlen szomszédos ország se engedni visszacsatolni a magyarokhoz
- meg mint csatoljon, ahol már a negyedik generáció van Trianon óta, a falvak, városok népessége még jobban összevegyült. A végén csak a két Sri lankai péket kapod vissza, de semmi egyebe!
Fideszes vagyok tehát lopok 2020.02.14 10:25:45
@Nincs közöttünk csicska: @Európai téridő:

Idióta orbán felszopók, a mai Trianont orbán hozta az országra, aki alatt már EGYMILLIÓ magyar él és virul külföldön, mint a ti diktatúrátokban.

Ezen nem zokogtok ti fizetett birkák???? Ezeket a lelépett magyarokat ti már nem csatoljátok vissza, még eröszakkal serm!
Olvasva a részben közfelháborodást, részben megértést hangoztató kommenteket és cikkeket. Fontos arról beszélni, számít-e valaki kora, és ha igen, mikor, illetve, hogy ki is Rácz Zsófia valójában, mit is jelent az ő jelenléte és pályája.  Induljunk ki az utóbbiból. Rácz Zsófia politikai karrierje…..
Fábry Sándor figyelemre méltó interjút adott egy alig nézett televíziónak. A beszélgetést november 5-én sugározta a Fix TV, és azzal keltett feltűnést, hogy a magát jobboldalinak valló humorista okult az önkormányzati választás eredményéből. Mint oly sok konzervatív értelmiségi, ő is megcsipkedte a…..
Fideszes vagyok tehát lopok 2019.11.14 09:57:58
@Eugene Horse: @Sancho12: " elég tré dolog kommentelni más blogban, mikor a tiédben te ezt tiltod."

az a tré dolog ti fidióták, hogy orbán illibbant diktátorotoknak felszoptok, éltetitek a liberális alapjogok szinte teljes leépítését, majd amikor egy blogban nem jelennek meg a semmirekellő troll propagandátok, akkor itt jajongtok ezerrel, hogy hol vannak a liberális jogaitok????
Idióta tudatzavaros birka tábor.
Fideszes vagyok tehát lopok 2019.11.14 10:03:16
@nemorino:

Te is nagy ész vagy te birka tábor tag, ezeket a számokat először a fideszkomcsi elvtásad a nemecsek írta, nem a másik akinek válaszoltál. Nem is csoda, hogy ha orbán együjti ezt a 30%.-nyi funkcionális analfabéta tömeget, akkor már kétharmaddal tudja csinálni a nemzet sorvasztását.
Az önkormányzati választások után négy héttel érdemes szétnézni a főváros néhány kerületében, már ami a helyi sajtótermékek megjelenését illeti. A Ponyvalegény az alábbiakban néhány azon városrészre koncentrált, ahol október közepén új polgármester állt a köz szolgálatába...
Fideszes vagyok tehát lopok 2019.11.11 18:01:28
@MAXVAL bircaman közíró:

De nemcsak Sorosnak te bulgár idióta, hanem Merkelnek, Juckernek, Macronnak, az UEFA-nak, az ENSZ-nek, a B´écsi Filharmonikusoknak, a Vérszövetségnek, az alkimistáknak, a pápának, a Bilderberg csoportnak, a háttérhatalmaknak, a bagdadi kalifának és végül de nem utolsó sorban az önkormányzati portásnak is, aki egyszemélyben dönt arról, hogy beengedi-e az ott dolgozókat.

Ennél neked sokkal jobb a helyzeted, mert a te internetes fake news tejesztő troll állásodat csak Putyinnak kellett jóváhagynia.
A nacionalisták ellenségek, mert szét akarják verni az EU - hangsúlyozta a Bizottság elnöki tisztének néppárti várományosa;  A populisták ácsingózhatnak vezérszerepre Strasbourgban, csak éppen a közhangulat nem támasztja alá nagyra törő terveiket és éles belső ellentéteik is zavarják a saját…..
Fideszes vagyok tehát lopok 2019.04.25 09:57:14
• A magyarországi tiltakozások sikeréhez döntő, hogy az ellenzék a maga oldalára állítsa a vidéket  • Elszabadultak az osztrák szélsőjobbosok, Orbánt Európa megmentőjének tekintik és a legközelebbi választáson le akarják nyomni a Néppártot  • Nem tudni, mi okból, de a német liberálisok főtitkára…..
Fideszes vagyok tehát lopok 2019.01.21 13:35:24
@Ellenzéki Tüntető: " valójában egy igazi liberális azért tüntetne, hogy ne legyen 400 óra felső korlát SE, ugyanis az állam a lehető legkevésbé szóljon bele abba, hogy az emberek mikor mennyit dolgozhatnak. "

Az azért nem mindennapi, hogy ez a fidesz honnan szedi össze ezt a rengeted balfasz hülyét mint ti vagytok?

Az se világos, hogy a magad fajta illibbant mit aggódik a liberális dolgokért , vagy azért amit a hülye agyaddal annak hiszel, hogy az meg libsi érték.

Azt viszon látom, hogy nálatok hibbant fidiótáknál a z "Isten, haza, család"-ból mára az

Istenböl Orbán lett,

a Hazából a NER rezsim,

a Családból meg semmi, mert benn kell maradni egész évre túlórázni, aztán már hazamenni sincs idő.
Aztán még csodálkozik a vezér, hogy nem születnek NER gyerekek.

Nem ezt hívják nálatok illibbant birkáknál NEMZETHALÁLNAK?
Fideszes vagyok tehát lopok 2019.01.21 13:39:02
@Minden ballib bérretteg: "Íme a lista amit ő maga vezet, a megbízható EP képviselőiről,"

De szép fake weboldalt meg fake tartalmat csinált a Kreml! Orbán balfaszai ezt tényleg beszopják!

Amúgy te meg a Kubatov listán vagy rajta, az meg sokkal égőbb. Ráadásul az meg nem hamisított!
Fideszes vagyok tehát lopok 2019.01.21 13:45:56
@Minden ballib bérretteg: "Egészen hozzászoktunk 9 év alatt, és még legalább eddig szopni fogsz szerencsére, mint az elkúró haverjaid is."

Idióta, én leszarom az orbáni meg a gyurcsányi elkúrókat is. Az a lényeg, hogy kúrják el, mert annál jobban tudok akokr rajtatok röhögni. És annál több kuncsaftom van.

Nincs még egy ilyen idióta nép, amelyik ellenzékben azon görcsöl hogy hogy merte a másik elkúrni, majd amikor a hatalmon a sajátjai kúrják el, akkor még örömtáncot is lejt.

Én meg annál jobban röhögök hogy minél jobban elkúrják, mert a NER nem a libsiket meg a gazdagokat szopatja, hanem titeket, nincstelen proli birkákat. Nekem aztán egy perc túlóra se kell, hogy annyi jövedelmem legyen, mint nektek fidióta trolloknak háromévnyi túlórával sem.
Mit gondoljunk arról a hatalomról, amelyik egy 18 éves gyerekre ereszti pitbulljait, mert az csúnyát mondott róla? Pitiáner? Embertelen? Vagy egyszerűen: rettegő és ostoba...
Fideszes vagyok tehát lopok 2019.01.21 10:13:13
@atomic power 1986DucaDuca: "És még így is sikerült az államcsőd szélére kormányozni az országot."

AZOKKAL AZ ÁLLAMKASSZA FOSZTOZGATÓ TÖRVENYEKKEL AMELYEKET A FIDESZ 2002 UTÁN TELJES FRAKCIÓVAL MEGSZAVAZOTT!
Fideszes vagyok tehát lopok 2019.01.21 10:15:23
@antiinternáci:

szekus elvtárs, valaha 20 évig toltad a propaganadát hogy Ceucescu elvtársad ma kedden se bukott meg, aztán az a nap is eljött, te meg akkor szöktél át Magyarországra a népi elszámoltatás elől.
  Még alig vagyok 53, de már elmondhatom, hogy két miniszterelnökkel vagyok tegezőviszonyban. Az egyik Boros Péter. Még az MDF-es időkből. Na nem az őskorszakban, hanem Dávid Ibolya elnöksége alatt ismerkedtünk meg. Az első önkormányzati kampányom meghívott díszvendége is Boros volt. Mindig…..
A háborús hős, aki Putyin ágyába bújó, neofasiszta diktátornak nevezte a magyar miniszterelnököt...
Fideszes vagyok tehát lopok 2018.08.27 11:40:14
@Rettegek mert ballib vagyok: "Azt csinálsz és arra szavazol, akire csak akarsz, ahogy a gyűlöletgyáros moslékszagú Gyurcsány csicskák többi része is.
Ahogy mindenki más is."

Tehát akkor debilke, mindenki más is (AZAZ TE IS) gyűlöletgyáros moslékszagú Gyurcsány csicska vagy. Kössz hogy megadtad a CV-det, mindig is tudnivaló volt, hogy Takonyárpi legidiótább trolljai mind a ballibeknek nyaltak évtizedekig.
Fideszes vagyok tehát lopok 2018.08.27 15:23:11
@retkeslaci:

Már te is hiányoztál ide idióta. Nektek félbolondoknak tényleg a sztálini Pofa be! Rohadj meg proli! rendszer való, nem az ahol megkapod a jogot, hogy akár ember is lehetnél.
Tudjuk, látjuk, hogy nektek illibbant birkáknak erre semmi szükségetek, de akkor miért nem húztok el az európai civilizáció helyett vissza Ázsiába, ahol a sztyeppén megkapjátok a sátraitokat meg azt a pár kecskét és ha a vezír azt mondja, akor máre ugrottok is a kútba. Nektek Európa szar hely, de akkor minek eröltetitek? Úgyis ti buktok bele, nem Európa!
Fideszes vagyok tehát lopok 2018.08.27 15:24:27
@6.Lenin:

Látom még nem jött meg hozzád a nyolc éves gyerek, aki felsegíteni téged a 20-as IQ szintre.
Az új Orbán-kormány minisztereinek meghallgatása csalódást okozott. Már akinek ez a színvonal még csalódás tud lenni. Persze, mindenre rámondható, hogy a csalással elért kétharmad mindent igazol, de akkor sem normális, hogy migránsok által szendvicsre hivatkozzon az egyik, a másiknak ne számítson,…..
Fideszes vagyok tehát lopok 2018.05.17 12:10:45
@konrada:

Nem mindenki csóró NER proli mint te, akinek csak 1000 forint rezsicsökkentés jelenik meg a számláján. Egy átlagos NER lovagnak havi 30 ezres számla megtakarítása van, amit rajtad vasalnak be a megemelt Áfával meg különadókkal.
Ez a ti NER birka sorsotok, remélem legalább 2030-ig fogtok szopni Orbán alatt és pár év múlva már szovjet tagköztársaságként lesi az EU-ra.
Albánia, Ausztria, Csehország és Észtország mellett Magyarországot és Lengyelországot is kiosztotta az Európa Tanács emberi jogi szerve, a Rasszizmus és Intolerancia elleni Európai Bizottság (European Commission against Racism and Intolerance, ECRI). Az 1994 óta fennálló szervezet célja a…..
Fideszes vagyok tehát lopok 2018.05.16 16:09:06
@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: "Minden alapom megvan elítélni a migriket! "

Az egyetlen megvetni való idióta hülye az te vagy haver. Ti NER birkák az egész világ elött levizsgáztatok már két éve, hogy egyik nép se tud úgy gyűlölni segítségre szoruló menekülteket, idegeneket, meg bárkit, mint a magyarja. A magyarjaid kényelmes turista alapon pont úgy szemetelték össze Bécset, meg az odavezető országutat 30 éve amikor kiszabadultak, mint a nincstelen migránsok, akik kényszerhelyzetben vannak, akik elől Orbán lezárta mind a bejutás, mind a kiutazás útvonalát és nics hol megszállniuk az utcán kívül. Nem tudom te idióta, hogy voltál-e valaha ilyen helyzetben, vagy csak az ostoba pofád habzik itt egész nap.

Ti dízsmagyarok egyébként a saját lakó környezeteteket jobban koszoljátok meg rongáljátok, mint amit egy migránst megtett ebben az országban amíg átmenekült pár nap alatt. Úgyhogy a legmegvetni valóbbakat keressed a magadfajta magyarjaid között, két métert se kell menned, máris tömegeket találsz, akik kényelmi helyzetből rosszabbak mint a kényszerhelyzetben levö migránsok.
Fideszes vagyok tehát lopok 2018.05.16 16:11:04
@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát:

igen láttuk, hogy április 8-án jól müködött a mélyhülye, falusi tahó magyarokra szabott kormány propaganda.
Fideszes vagyok tehát lopok 2018.05.16 16:16:29
@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát:

Testvéred neked az a két és fél millió NER birkád. Azok a testvéreid, nekem te csak egy ruszki típusú befogható és idomítható birka vagy, akik tesznek róla, hogy Magyarország sose jusson elöre a történelemben.
Lapos és unalmas beszédet mondott, de egy figyelemreméltó újdonság azért csak mégiscsak volt benne...
Fideszes vagyok tehát lopok 2018.02.19 09:34:24
@Bravehearth:

Orbán már azt is tudja, hogy miután a muszlim bevándorlók megerőszakolták anyádat, nőveréidet, lányaidat, elvették az összes munkádat és felrobbantották a teljes Duna-Tisza közét, utána le fogják dobni az atombombát is. Azt az atombombát, amit Soros vett nekik az általa eltőzsdézett magány nyugdíj pénzekből és szervezetten lopott közbeszerzési pénzekből.
Fideszes vagyok tehát lopok 2018.02.19 11:41:04
@Bravehearth:

Orbánod egyre nagyobb bajban van, egyre látványosabban bomlik meg az elméje a
buk´ástól és elszámoltatástól való félelmében. Így történt ez az egykori vezéreddel Kádárral is. Az ellenzéknek nagyon jó dolga van, valamint nagyon jól csinál, hogy egyre csak gyorsul Orbán szellemi összeomlása.

S amíg a Homo Orbanseggnylikuszoknak annyi eszük van mint itt nektek, addig az ellenzéknek nem is kell csinálnia semmit, ti tesztek róla hogy a vezér egyre mélyebben süllyedjen el a paranoiás elmebajában, hiszen ti fideszes csőcselékkel már egy 50 fős birkmanetet sem lehet megszervezni. Fogy az elszántsága a fideszes birkáknak, egyre nő az elbizonytalanodásuk, egyre több hír jön arról, hogy nem is a ballib lopja szét az országot hanem az Orbán család.
Fideszes vagyok tehát lopok 2018.02.19 11:49:02
@ursus artos: "Ráadásul az ellenzéknek nem is kell program. "

Aztán mi a kormányprogram te elszánt Homo Orbanseggnyalikusz a demográfiai csőd megfordít´ára? Az EU-ban az utolsó helyezettek klözötti magyar gazdaság fellendítédsére? A versenyképesség növelésére? A fiatalok megtartására az országban?
A 600 ezer külföldre menekült magyar visszatérésére? A 21. századi egészségügyre, oktatásra, közlekedésre? A 2010 óta bevezetett megszorítási hadiállapotok megszüntetésére?

Mi Orbán programja erre? Soros meg migráns meg Brüsszel?
Egy olvasónk hívta fel rá a figyelmet, hogy az Amerikai fater (American Dad) legutóbbi részében nem másról beszélnek a szereplők, mint Soros Györgyről. Az epizódban valahol 4 perc 20 másodpercnél kell keresni azt a részt, amikor Stan próbálja nyugtatgatni Francine-t. Itt a következő párbeszéd zajlik…..
Fideszes vagyok tehát lopok 2018.02.14 11:30:50
@Bicspesz Elek:

A facebookon még a mozambiki tehénpásztorok is után tudnak keresni bárkire, akkor tehát a nagy eszed alapján a mozambiki tehénpásztorok állnak a facebook mögött?
Na de ki áll a mozambiki tehénpásztorok mögött?
Abban nincs semmi újdonság, hogy az elmúlt nyolc év médiaipari változásainak egyik durva velejárója a névtelen, arctalan, tényeket nem tartalmazó vagy elferdítő cikkek megjelenése az olyan kormányhoz közeli sajtófelületeken, mint a TV2 (Andy Vajna), a közmédia, a Ripost (Ómolnár Miklós) vagy az…..
Fideszes vagyok tehát lopok 2018.01.24 09:49:22
@andrásúr: "Az OLAF által vizsgált időszakban nem Tiborc volt a cég többségi tulajdonosa, hanem a Közgép által tulajdonolt cég ! Ennek a tulajdonosa Simicska !"

Bár fogalmad sincs róla azzal a pöttömnyi fidióta agyaddal, de jól ráhibáztál: Igen, Tiborcot Orbán gazdid dugta be Simicska cégébe, hogy kitanulja a közbeszerzési lopás tudományát.

Aztán gyorsan és jól kitanulta, hamar önálló lábra is állított aTiborc stróman.
Persze ehhez az is kellett, hogy Orbán gazdid kiadja a parancsot a fideszes önkormányzatoknak, hogy legyen igényük új közvilágításra, amit majd a Tiborccal lehet csak megcsinálni.
          Egy személyes élményemet szeretném elmesélni. Egy reggel arra ébredtem, hogy a csuklómon valamilyen duzzanat van. Ahogy nyomkodtam fájt is. Megijedtem és elmentem a háziorvoshoz és kaptam egy beutalót a váci kézsebészetre. Felhívtam őket. Azt mondták, hogy két hét múlva jöjjek, akkora…..
Fideszes vagyok tehát lopok 2018.01.23 10:55:18
@gigabursch: Konkrétan a váci kórház Gyurcsányék alatt rohadt le azzá, ami.

Az elmúlt nyolc év "nemzeti" kormánya meg maghagyta úgy a kis hülye embereknek, mert ugye Orbánéknál első a nép, második a stadionok és csak harmadik a saját számlára lopás.

Megérdemlitek hogy Orbán minden bőrt lenyúz rólatok és jókat röhög közben
Fideszes vagyok tehát lopok 2018.01.23 10:57:36
@Womb Raider:

ezek nem magyarok, hanem külföldi államok által pénzelt idegenek. Meg vannak véve,hogy az Orbán seggét nyalják, ezzel ártsnak a magyaroknak.

Szlovákok haza!
Fideszes vagyok tehát lopok 2018.01.23 14:14:16
@Womb Raider: "„Macron pártja a szavazatok 32 százalékával meg fogja szerezni a mandátumok 70 százalékát."
Figyelsz, kicsibogár???? Ízlelgesd... Macron rezsim, Macron diktatúra!"

Kicsi bogár vagy te is. Macron győzelem mögött nem áll a francia GDP 5 %-át kitevő diktatórkus agymosás, mint az Orbanreichban. Macron győzelméhez nem kellett, hogy az ügyésszség Macron pártjának mindennapos korrupciós ügyeiről tudomást se vegyen és mindente azt hazudja hogy nem törént semmi. Macron győzelméhez nem kellettek helyi kiskirályok, akik a közmunka megvonás meg az önkormámynazati források elvételének a fenygetésével Macron felé kényszerítették volna a szavazókat.
Ezek csak az orbáni diktaúrában vannak.

Szóval ha ezután a szavazóknak csak 42 %-a gondolja úgy hogy szavazni megy, az legalább az ő egyéni döntésük, amiben semmi kormányzati alattomos kényszerítés és agymosás nincs. Ezek után a győztes legitimációja olyan tiszta, ami Magyarországon csak az örök álom kategóriába tartozik.
30/40 Nyolc év Orbán-hatalom 2018.01.16 23:19:08
Az MSZP pécsi kampányrendezvényén Karácsony Gergely erőteljes kritikákkal illette, hova vezetett közel nyolc évnyi Orbán-uralom. Ezen állításait vizsgálom meg az alábbiakban – és teszek hozzá sajátokat.                 Az Orbán-kormány kilenc százalékra mérsékelte a társasági adó mértékét, amivel a…..
Fideszes vagyok tehát lopok 2018.01.18 16:55:56
@Gandosz: "Az ország járt jól, mert amultik itt mutatják ki nyerségüket "

Ezért csökkent ugye a társasági adóbevétel ugye te nagyon hülye? Az igazi multi Magyarországon szinte adót sem fizet, mert Orbánék annyi milliárddal tömték ki, hogy az 5 évre elég az adóra. Csak te, a birka eszüvé lefejlesztett NER kisember fizetsz adót, abból 40-et maguk Orbánék találtak ki, a többit meg a cégek nyomják rád. Amor meg kórházba mész, az Orbánék által ellopott adó forintjaidat vidd magaddal, hogy tudjál belöle venni WC papírt, ételt, na meg orvost aki 9 órás sürgösségi várakozás után hajlandó rád nézni.

Orbánnak pont azok az olyan ostoba eke agyú népek kellenek mint te vagy.
Ne menj suliba, délután pedig gyere tüntetni – hirdetik a Diákparlament képviselői január 19-re. Mit jelent ez valójában? Egynapos diáksztrájk, majd utána tüntetés. Fellázadnak, mert elegük van. Miből is? Abból, hogy reggel 7-től délután 3-ig iskolában vannak, ez annyi amennyit egy felnőtt a…..
Fideszes vagyok tehát lopok 2018.01.08 17:40:57
@Larry SiIverstein:

látod te sötéthülye fidióta illibbant, most jól tökön szúrtad magad. A földeket ugyanis a tolvajbandád, a fideszmaffia lopta el. Neked a szopatásra tartott kisembernek meg még egy darabot se adtak belőle.

Igaz nem is kell, mert a fejedben akkora a sötétség mint a fekete föld, úgyhogy te a fejedben hordod a magyar föld állapotát.
Mert a fideszesek külön fajba tartoznak...
Fideszes vagyok tehát lopok 2017.12.22 11:06:44
@Helga Beauty Salon: "Megállíthatatlan a kormánypárt: 700 ezer új választó csatlakozott a Fideszhez nyár óta."

A magyar törtélenem mindig ismétli önmagát: az ostoba csőcselék milliós számban csatlakozik a gátlástalan vezérhez, aki a tömeget a falnak vezeti. A birkatömeg meg ezt majd olyan 20-30 év múlva veszi megint észre. Mert megint azt hitte a hülyéje, hogy neki oda kell csatlakozni, nem máshova.

Mertt ha mondjuk 56-ban 2 milliónyian csatlakoztak volna a forradallomnhoz, akkor ma nem lenne se fideszkommunizmus, se Orbanisztán-Abszlotisztán, hanem polgári demokratikus nyugati jólét lenne.
Csak hát akkor is kiderüt, hogy az előrevivő célokhoz maximum 100 ezer értelmesebbje van ebben az országban.

Önmaga szopatásához, a falnak rohanáshoz viszont mindig megvan a milliónyi hülye.

Hát a 100 ezer értelmesebbje se ma fog győzni a milliós ostoba megvezetett prolik ellen. Magyarország továbbmegy a Félázsiai úton, ki Európából.
A Fidesz taktikája nagyon egyszerű egy olyan rendszerben, amelyben látszatra demokrácia van, és talán még nem illant el teljesen a jogállamiság eszménye. Áthágják ugyanis a szabályokat itthon és uniós szinten is, de mire ezeknek komolyabb következményei lennének, már elérték a céljukat, és akár meg…..
Fideszes vagyok tehát lopok 2017.12.21 10:14:25
@VaradiJanos:

te még arra se vagy való, te mélysötét proli, hogy akárcsak le is köpnének. Élvezet nézni ahogy ez neked hiányzik, hogy még levegőnek se néznek téged.
    Micsoda hülyeség! Csak a komcsik, meg a libsik találják ki, hogy nincs rendben az egészségügy. Ezt mondta fideszhívő rokonom, majd bevonult egy csípő műtétre a kórházba. Néhány nap múlva kaptam az értesítést. A műtét sikerült, de a beteg meghalt. Kórházi fertőzés. Alig fél éve egy másik…..
Két év telt el a sürgősségi relokációs mechanizmus bevezetése óta. Most, hogy a folyamat a végéhez ér, áttekintjük a folyamatot. Magyarország végig a kvóta ellen érvelt, és a relokáció elleni küzdelemben egyedül maradt. Még Lengyelország is úgy tett mint aki részt vesz a folyamatban. A…..
Fideszes vagyok tehát lopok 2017.11.24 12:13:17
@Bravehearth:

ne pityeregj kis hülye fidesitaszos köcsög. Orbánod az EU kormányszinten mint rendesen, most is egyedül maradt, meg még jobban úgy fog. Már mindenki tudja hogy egy megkattant agyú Putyin bérenccel van dolga. Az általad felsorolt külföldi orbánok ugyanúgy Putyin fiezetési listáján vannak, mint a magyar orbán. Egynémelyiknek meg tökmindegy ki fizeti, bárkinek az érdkeit kiszolgálják.

Szóval megint hülyét csináltál magadból a fieszes elmehibbant Soros rettegőknből amikor a moslékkal akarod az étlapodat reklámozni.
Fideszes vagyok tehát lopok 2017.11.24 12:20:48
@Andy73:

van neked fogalmad arról, hogy ha egy menedékkerő valamelyik EU országban beadta a kérelmét, akkor neki csak ott van tartózkodási joga a kérelem elbírálásának a végéig? Vagy ahova elküldik az elbírálásra.

S aztán miért jönnenek más országból Magyarországra? Hogy magyaros szalonnát lopjanak a boltból meg tömény pálinkát igyanak? Mert egyéb létfenntartást ez az ország nemigen tud megajánlani senkinek.
Azt meg szintén tudjad, hogy egy második menedék kérelem beadását egy másik országban a rendszer azonnal jelzi és az illetőt már fogják és viszik elzárásra.
Fideszes vagyok tehát lopok 2017.11.24 12:30:36
@Sexual Harassment Panda:

van aki a neten állandóan hazudozik, van aki meg belenyomja az orrát a szarba a sok fideszes köcsög bérazudozóknak. Meg van a magadfajtája, aki csillogó szemekkel bámulja Orbán ostoba bérhazudozóit, mert maga is a fajgyülölő, mindenkit lenéző és utáló csőcselékhez tartozik.
Remélem azért az észt te se valami nyugati migráns létből osztod, hanem rendesen túrod Mészáros Lőrinc magyar földjét a munka alapú társadalomban.
  Néhány napja indulatból leírtuk, hogy Gyurcsány Ferenc épp készíti elő Orbán Viktor új kétharmadát, most azt is megmutatjuk hogyan: A Közös Ország Mozgalom koordinálásával 8 ellenzéki párt kidolgozott egy alternatív választási törvényt, a mostani fideszes ellenében. Egyedül csak a Demokratikus…..
Fideszes vagyok tehát lopok 2017.11.03 09:34:51
@conchita wurst: "ott vamn mindjart a tolvaj maszop fopenztaros, a Simon aki bissaui guineai utlevellel lopta itt a kozpenzt"

Te meg annak örülsz itt pöttömnyi agyú fideszes seggfej, hogy 2010 óta az Orbán, Matolcsi, Rogán család meg magyar útlevéllel meg magyar strómanokkal privatizálta el a saját bankszámlájára a fél országot?
Fideszes vagyok tehát lopok 2017.11.03 09:37:31
@conchita wurst: "mindig el is jott az allamcsod amikor NEM orban volt"

orban alatt meg azert nem jott el az allamcsod mert az EU 2010-ben nem volt hajlando megengedni amatolcsy-orban tervet hogy Magyarorszag evi 5%-os hianyokat csinaljon mert azt hitte ez a ket kozveszelyes kozgazdasagi idiota hogy a GDP novekedes az eladosodasbol jön.
A napokban hallgattam meg Nógrádi György előadását, amelyből nem hiányzott a sorosozás és a migránsozás sem. Ha nem lenne valakinek elég a magyar nemzeti vicc tv, a Vajna Televízió, vagy a Lőrinc News híradója, akkor ajánlom a következő előadást:..
Fideszes vagyok tehát lopok 2017.10.30 09:41:12
@VaradiJanos:

Igazad van Jani nyugger. Ma a te hozzád hasonló ostoba proli fajzat politikusai állnak nyerésre. De egyszer majd te is besokallsz és saját kezüleg akarod majd kaszélre hányni Orbán gazdidat. Úgy mint 30 éve Kádár gazdidat. Akkor is kellett a sötét agyadnak vagy 30 év mire rájöttél hogy az imádott vezéred a te fajtádat valójában csontig átkúrta. Meg most is kell nekd vagy 10-15 év. Majd meglátjuk hogy tényleg van-e annyi eszed, mint amennyit ma sehol se látni nálad.
Fideszes vagyok tehát lopok 2017.10.30 09:45:05
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

te Kisnógrádi, a migránsok azok a magyarok, akik gazdasági menekültként hatolnak be 600 ezres seregben a Nyugati országokba hogy elvegyék az ottaniak munkáját.

Jó lenne mi, ha a nyugatiak hallgatnának erre az elmebajos Nógrádira és lövetnének a gyerekeidre? Mert gondolom, hogy a te gyerekeid csak nem olyan hülyék mint te, hogy veled meg az imádott Orbán diktátoroddal rohadjanak meg egy országban?
Stohl András az István, a király című előadásban - Fotó: Kelemen Zoltán Gergely / MTI Mi is megírtuk, milyen érzékenyen beszélgettek a Class FM-ben arról az ügyről, hogy Sárosdi Lilla színésznő állítása szerint Marton László színházigazgatóként kocsikázni vitte, majd elővette a péniszét, és…..
Az Orvosok Határok Nélkül szervezet elítéli a balkán-útvonalon áthaladó menekültek elleni erőszakot. A balkán-útvonalon működő határőrségek szüntelen és módszeres erőszakot alkalmaznak a gyerek és fiatal menekültekkel szemben, számolt be róla az Orvosok Határok Nélkül szervezet. Arra is…..
Fideszes vagyok tehát lopok 2017.10.19 15:57:10
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: "Kérdezd meg gazdádat, miért akarja eliszlámosítani Európát!"

na nézd már, Putyin bulgár ügynöke béget gazdikról! Elmebeteg, csak nem megemelte Putyin gazdid a troll órabért, mert nagyon aktív lettél mostanában.

Vagy csak az van, hogy jön a balkáni jéghideg tél neked meg 3 müszakban kell nyomnod, hogy legyen miböl tüzifát venni amennyivel túléled a tavaszi melegedésig?
Apropó melegedés, aktivistája vagy még a buzi lobbinak?