Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wakethefuck.up

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pesszimizmus, nihillizmus, mizantrópia. Csak pár azok közül a kifejezések, állapotok közül, amivel az emberiség a saját maga és a jövőjével kapcsolatos reménytelenséget fejezi ki. A 20. század erősen megtépázta az emberiséget. Két világháború, számos forradalom és fegyveres összecsapás, gazdasági,…..
wakethefuck.up 2019.09.13 01:45:51
Hát van ez így, ha egy lap a kormány csöcsén lógva él túl, attól rendszeresen kérni fognak valamit, mint Pelikán József gátőrtől. De hogy az ingyenes lappiacon a Metrót váltó, egykoron Habony-féle Lokálba a kormányközeli cégek és az aktuális lózungok közé már csak 2-3 cikk férjen be (meg az…..
Hannigabi kritikáját itt olvashatjátok The Man Who Laughs kritikáját itt olvashatjátok A Szárnyas fejvadász 2049 történetvezetését 163 perces hossza ellenére sem mondanám fordulatosnak vagy összetettnek. Fő narratívája ugyanúgy két bekezdésben elmesélhető, mint bármelyik másik alkotásé, ugyanakkor…..
AldoWinnfield kritikáját itt olvashatjátok Úgy érzem, csakúgy, mint a Baby Driver esetében, a Háborúnak is tökéletesen ágyazott meg a tavaszi - kora nyári látványfilmek gyengélkedése. És tekintve, hogy az előző két rész is mintapéldája volt a Halálos iramban - Transformers - reboot/remake tengely…..