Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maxval birca szeredőci mélyelemző

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Július közepén jelentette be az HBO, hogy min dolgozik majd David Benioff és D. B. Weiss, a Trónok harca két készítője, akik több, mint egy évtizednyi Westeros után valami másba vágnák a fejszéjüket. Ahogy azt mi is írtuk, a sorozatuk szintén elég monumentálisnak ígérkezik, sok szereplővel és olyan…..
maxval birca szeredőci mélyelemző 2017.08.01 06:15:16
Megveszed a 130 centis lapostévét, mert neked fontos, hogy ha már nem kaptál jegyet/lusta voltál kimenni, akkor is akkorában lásd Hosszú Katinkát, amekkorában csak lehet. És elindulnak, és megy a verseny, te ott állsz a tévé előtt gatyában, mert kurva meleg van, de drukkolsz, mert megvan benned az a…..
maxval birca szeredőci mélyelemző 2017.07.27 08:55:18
maxval birca szeredőci mélyelemző 2017.07.27 09:34:39
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Te biztosan fasiszta vagy. Én inkább a ballib médiáknak hiszek, akik bioznyították, a vb antiszemita, senki se vesz rajta részt, senki nem nézi, csak Zorbán csicskásai, további a létesítmények nem készültek el, s senki se sugározza az eseményt Zorán médiáin kívül.
Azt hiszem senkinek sem kell bemutatni az elmúlt napokban történt eseményeket, hiszen a BKK Facebook oldalára érkezett több tízezer 1-es osztályzat és negatív komment elég jól bizonyítja, hogy az emberek tisztában vannak az eseményekkel. Az egyetlen ember, aki nem érti ezt az egészet, az Dabóczi…..
maxval birca szeredőci mélyelemző 2017.07.24 17:01:39
Nemrég a tusványosi fesztiválon meglehetősen szomorú képeknek lehettek sokan a szemtanúi. A hagyományosan fideszes fesztiválon megjelent egy fiatal lány, aki különböző témáktól motiválva próbálta az ott megjelent politikusok és szimpatizánsok tudtára adni, hogy nem feltétlenül elégedett Magyarország…..