Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gr3nT

6 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok kommentár nem szükséges az alábbi négy grafikához. Egy kiélezett piaci versenyben meghatározó szereplő a Magento. ..
Nos mint kiderült nem véletlenül nem értettem, miért van szükség a favágásra az Olimpiai parkban (amelyről ma egy felháborodott olvasónk számolt be) és miért nem emlékeztem, hogy ez bármiylen tervben is szerepelt volna. Íme Rogán Antal, V. kerületi polgármester…..
Tisztelt Rogán Antal!Elolvastam módosító indítványait, amellyel szabályozni próbálják az online módon történő szerencsejátékokat. Érdekes ötletek és felvetések vannak benne, de mégis, azt hiszem, nem lesz ez így jó. Hogy miért? Megpróbálom megfogalmazni.Először is, a…..
Onlinemarketing blog Webol-dalom 2011.08.29 23:30:45
Weblapos: És mi legyen a weboldalon?Megrendelő: Itt van minden ezen a szórólapon, az kell az internetre is!Weblapos:  Öö. És esetleg van valami különleges design kérés?Megrendelő: ?Weblapos: Hogy nézzen ki...Megrendelő: Ja? Mondtam. Mint a…..
Gr3nT 2011.08.30 08:20:27
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Szeretem a Doomot, nem kicsit. A folytatását pláne. A Doom II, az nekem életem legszebb évei, az első pc-m, amin elfutott, éjszakai mészárlások a kolesz 302-es szobájában, egy epic respawnszéria Laja shotgunja előtt, túlórázás helyetti deathmatchek az első munkahelyemen. Nem…..
Érzek én egy olyan elvárást elsősorban a fogyasztói oldalról, hogy a jó reklám szórakoztasson. Vagyis az a közkeletű vélemény, hogy az a jó reklám, ami tetszik, mert például jó a zenéje, vagy vicces, vagy pozitív érzelmeket vált ki belőlem. Az ember aztán hajlamos ezzel…..
Az öregfiúk összegyűlnek, hogy megmutassák, hogyan kell akciófilmet csinálni. A The Expendables - A feláldozhatók sokak kedvencévé vált (bár azért akadt olyan is, akinek nem jött be). Sylvester Stallone rögtön hozzálátott megírni a folytatást, aminek a forgatása szeptemberben…..
Gr3nT 2011.08.03 10:13:26
IDDQD A PC Guru története 2011.07.14 11:00:00
Ahogy a minap jeleztük, itt az első visszaemlékezős-nosztalgiázós (és egy kicsit talán bálványdöntögetős) poszt a PC Gururól, amiben Sashegyi "Sasa" Zsolt mesél arról, hogy is volt ez az egész. Előreláthatólag két részletbern, mert nem lesz rövid. Egyben itt…..
Gondolom a legtöbb Galaxy S tulajdonos hallott már Darky-ról és a Darky's ROM-ról. Szerintem mindenkinek érdemes elolvasni, nem csak azoknak akiket érdekel a custom ROM-ok világa. Egyszerűen érdekes, hogyan lesz valami a semmiből elképesztően népszerű az Android világában. Ez…..
Két hete történt, hogy a Blizzconon egy piros pólós srác zavarba hozta a World of Warcraft két nagypályás fejlesztőjét azzal, hogy a játék egyik karaktere, Falstad Wildhammer sorsa felől érdeklődött. A „kérdezz a fejlesztőktől” panelen a WoW világának két vezető…..
Gr3nT 2010.11.09 15:36:27
@whyer: A Microfos nem tehet róla ha nem tudsz olvasni, vagy a titkárnő nem tudja használni a programot. Van biztonsági mentés, csak be kell tudni állítani.

A Blizzard meg tuti, kevés negatív hír jön róla!
Amikor egy ajánlatkérés érkezik hozzánk, mindig olyan alapossággal fogunk neki a munkának, mintha ezen múlna a cégünk sorsa. És végül is ezen is múlik: az ajánlatkérés, megrendelés megfelelő kezelése nélkül hiába dolgozunk jól és pontosan, könnyen hihetnék azt rólunk, nem…..
A hétvégéken amint tehetjük, vízre ereszkedünk, és ismerkedünk a Duna aznapi arcával. De most magas, nagyon magas a víz. Ahol 1 héttel korábban még ágak alatt eveztünk, ott most felülről is megtekinthettük azokat az ágakat. Csapást vágtunk a bozótosba és kiléptünk a vízre,…..
Annó mikor beszereztem első csónakom amit már akkor is tudtam hogy fel kell ujjítanom, egy 3LE-s orosz csodát egy Szaljut 3-as mocit is kaptam hozzá. Ott helyben elindítottuk levegőn, azonnal elindult, mondom én jó ez, és már éreztem ahogy a menetszél szét tolja az arcom ezzel a…..
Miközben itt a belterjes hazai online marketing megmondói körben tocsogunk, és kurvára elégedettek vagyunk magunkkal, hiszen egy szárnyaló iparág folyamatosan fejlődő területén dolgozunk, és olyan okosak vagyunk, hogy a notebookjaink lassan a kisugárzásunktól is működnek áram…..
Gr3nT 2010.06.07 15:36:44
A májusi zöld ár, áradás egyik átka hogy a laposabb részekre a sok hordalékot, gallyat, szemetet behord a víz. A kikötőnkben is ezt történt, így az összes csónak körül vastagon állt ez a szutyok.Oké semmi gond kivágjuk magunkat, mondom én, bepakoltunk mindent a csónakba a…..
Egy csónakban evezünk Ami kell... 2010.06.04 10:00:00
A csónakfelújjítás végére már a többségét beszereztem a kötelező felszereléseknek.Ez is megérne egy misét mire a régi agyonlemezelt csónakból lebontottunk mindent, majd újra felépítettük az egészet.A tél hasznosan telt, szépen összeszedtem a netről a kötelező…..
Subba Kaland Játék Kockázat!! 2010.06.02 12:45:00
Ki ne emlékezne a KJK könyvekre? Az 1982-ben indult sorozat, amit végül 21 nyelvre forditottak le és 16 millió példányban kelt el, ma is kultikusnak számít.  A zagor.hu-ról az összes itthon megjelent könyv letölthető pdf-ben, sőt iPhone-ra vagy iPod Touch-ra is szedhetünk le ha…..
Vasárnap 3-kor kötöttem ki a csónakom, és kimertem belőle minden vizet. Úgy hagytam a mondjuk úgy "kikötőben". A csónak ma színültig volt vízzel, a lábrácsok majdnem elúsztak. Pedig azok is le voltak drótozva. És akkor még most jön vagy 200cm víz, csak az a baj hogy…..
Elég sok idő telt el azóta, hogy a kezembe fogtam apámtól kikönyörgött teleszkópos botomat orsóval. Családomon belül nem igazán tudok olyanról, aki szerette volna ezt a kikapcsolódást. Így magabiztosan tekertem bringámmal halastavakra, és kergettem a vizet. Azért a vizet mert…..
Átláthatatlan díjszabással és érthetetlen felhasználói feltételekkel zavarja össze a vásárlókat a csengőhangokat, zenéket és háttérképeket áruló weboldalak nagy része, ezért az Európai Bizottság átfogó vizsgálatot indított. Az EU egy év alatt több mint ötszáz…..
Mobilinternetre csatlakozó információs panelt épít a budapesti taxikba a Vodafone. A  Taxitelly elnevezésű rendszeren hirdetések jelennek majd meg, és az érintőkijelzőt nyomkodó utasok híreket olvashatnak, illetve információt szerezhetnek programokról, látnivalókról. A…..
Gr3nT 2008.05.08 20:15:37