Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kecskefejű Denevér

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ja, hogy kicsoda Fantasztikus Fanszőrfantom? Hogy nem ismertek? Hohó! Igazán senki sem ismeri, pedig első ránézésre is full levágós, hogy perverz a tata. Vidékiek biztonságban vannak, mert a metrón szedi az áldozatait. Meg a fanszőrét. Bámulatos, ahogy cseppfasza tövéből frissen tépett…..
Subba Nerbi 2017.08.01 19:38:56
Kedves olvasónk, igen, ön, vagy Ön, maga, vagy te, vagy Te, ha már, szóval önÖnteTemaga egy agyilag és lelkileg sérült barom. Mert olvassa az Indexet, aminek címlapján a kétségkívül figyelemfelkeltő címre (szakmai kifejezéssel élve, pinás címre) klikkolt, és itt van, ezt a posztot olvasva. Akkor is…..
Megdöntötte a saját rekordját a köztévé híradója, és úgy beleállt a nyár talán legdebilebb ügyébe, hogy láthatóan nem hajlandóak engedni abból a rögeszméből, hogy Németországban polgárháborús állapotok uralkodnak, migránsok tombolnak az utcákon, a rendőrség tehetetlen, itt a vég. Még akkor sem, ha…..
Kecskefejű Denevér 2017.07.28 17:12:15
@Ráérek: Szeretném felhívni a figyelmedet, h az index-en, 444-en, 24-en, HVG-n, stb.., kívül mindenki fakenews-t ír. Szóval leszel szíves csak a liberálisok által szerkesztett oldalakat böngészni, mert ők az egyetlen igazi, független, objektív újságírást mívelő csoportosulás, földünk igazi gyöngyszemei, ahol az elhallgatott igazság még fellelhető!
Nemrég a tusványosi fesztiválon meglehetősen szomorú képeknek lehettek sokan a szemtanúi. A hagyományosan fideszes fesztiválon megjelent egy fiatal lány, aki különböző témáktól motiválva próbálta az ott megjelent politikusok és szimpatizánsok tudtára adni, hogy nem feltétlenül elégedett Magyarország…..
Kecskefejű Denevér 2017.07.24 17:24:17
@thegabcsi: „A momentum gyűléseit fideszes pártkatonák rendszeresen megzavarták az elején, de nem verte meg őket senki, nem cibálták le a földre a csajt a hajánál fogva.
Irritáló volt, ez tény, de néhány "fundamentalistát" leszámítva senki nem kívánta a megverésüket, ez van, ez benne van a pakliban.
Ellenben a NERtársakkal, ahol az irányadó és abszolút elfogadott véleményt szerint minden büdös liberális csótány ezt érdemli, örüljön, h ennyivel megúszta.
Hogy mást ne mondjak, kb ezerszer leírták - még kósa lali is elmondta -, hogy ha bemész a b középbe a másik csapat mezében, ne csodálkozz, h így jársz. Ergo nagy különbség nincs az átlag fideszes és a b közepes fanatikus (náci) ultra értékrendjében. Ebből aztán lófasz se lesz, nemhogy jóléti társadalom.”

Kérlek mutasd már meg, h hol és mikor verték meg ezt a nőt! A hajánál fogva lerántotta a földre valami barom? Ja. De hol, mikor verték meg, és kik? Mert többest használsz.
Mond miért kell hazudni???? Jobb lesz neked? Könnyebb a szívednek ha hazudsz, vagy mi?
A momentum gyűlésen csak a molinókat tépkedték ki a kezükből, meg lökdösték őket. Ez így teljesen más, ez nem verés, ez még belefér, ez még vállalható, igaz-e? Lószar van itt, nem tolerancia bmg. Egyik oldal sem toleráns, nem kell eljátszani a szűz kislányt, ennyi.

Lallernek meg abban igaza van, h kurvára ne menj a „B” középbe ellenmezbe, de ez nem magyar sajátosság, remélem ezzel tisztában vagy. :D
Most így hirtelen beugrott Willis meg a táblája, ahogy sétálgat a feketék között...ja, ha provokálsz számíts rá, h vki lebasz neked egyet, ez benne van a pakliban, ennyi. És ez megint nem magyar sajátosság bmg.
Kecskefejű Denevér 2017.07.24 17:26:12
@thegabcsi: „Mert többest használsz.”

Nem használsz, bocs, félreolvastam.