Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyarország Europa jovője

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kormány ideológiáját híven tükrözi az általa kitüntetett emberek névsora. Augusztus 20-a kiváló alkalom, hogy megvilágítsuk az Orbán-kormány szellemiségét az általa kitüntetett emberek munkásságán keresztül. A mostani kormányzati elismerések is elsősorban olyan embereknek jutottak, akik erősen…..
Az április 8-i parlamenti választás nagy tanulsága az volt, hogy vannak olyan ellenzéki pártok, melyek csak nevükben ellenzékiek, ugyanis a kormánypárt érdekeit szolgálják részben vagy egészben. Nem ok nélkül skandálta az utcán demonstráló tömeg a választások után, hogy az ellenzék megbukott, ezért…..
Magyarország Europa jovője 2018.06.03 12:15:59
@Clyde Shelton: "nem rájuk szavaztam, de nekik szurkoltam, "

Az ujabb ketharmad, es a "mi vagyunk tobbseg" viszonylataban ez igy kulonosen vicces, hogy meg a nem fideszre szavazok egy resze is a fidesz gyozelmeben remenykedett. :)))
Tobbek kozott ez lehetett az oka, hogy a "tobbseg" elolanca felig sem erte korbe a parlamentet. :))))))))))
A diktatúrák nem minden esetben puccsal születnek - Magyarországon például számtalan, önmagában aprónak tűnő lépéssel számolja fel Orbán Viktor a szabadságot. Most újabb 3 törvény sodor miket messzebb egy élhető demokráciától...
Magyarország Europa jovője 2018.05.25 19:55:05
@Frady Endre: "Mert gyanútlan békákként most mi is itt ülünk egy szép lassan puha diktatúrává fővő egykori demokráciában... ;-) "

Mennyivel jobb volt a liberalis diktatura idejeben (1947-2010), amikor nem ilyen kis gyenge puha diktatura volt, hanem kokemeny brutalis diktatura. Akkoriban nem szaroztak, szemkilovetes, sorstuzek, tomegbelovetes, eszelos szadista brutalitas, verfurdo az utcakon, kinzas a bortonokben.
Most pedig ebben a puha diktaturaban ha a tuntetok a fejuk tetejere allnak, akkor sem hajlandok a rendorok senkit sem megvakitani, felholtra verni. Hat szornyu.
A Nyílt Társadalom Alapítvány már most költözik, a CEU még nyárig kivár. Szoktam megkapni azt, hogy mivel a CEU és a Népszabadság miatt léptem ki a KDNP-ből, akkor az én kereszténységem annyit is ér... (Mondjuk még a menekültekkel és Ferenc pápával szembeni propaganda is kiváltó ok volt, az sem…..
Az ellenzék után a tüntető civilek is meg szeretnének bukni, és ez egyszerre jó és rossz hír. Elmagyarázom. A jobbikosok felébredtek a Vona-illúzióból, és a Karácsony-lufi is kipukkant a szavazók nélkül maradt baloldalon. Ezért a keletkezett vákuumot újra hiperaktív amatőrök töltik be. Múlt és most…..
Én támogatom a tüntetéseket, ha van értelmük. Sokakban szervezőként is részt vettem, a CEU-tól a Független Diákparlamenten át az Oktogonbázisig. Most is megértem, mert a sokkot közösen jobb feldolgozni, a külföld is látja, hogy még megvagyunk. Csakhogy a probléma maradt, ott lebeg a fejünk fölött: a…..
Alvó fény Mire jó a tüntetés? 2018.04.17 04:41:35
Múlt héten nem tudom hányan gondolták úgy, hogy a szombati tüntetés során az Operaháztól egészen a Kossuth térig masírozik majd közel százezer fő, békésen, kellemes hangulatban, jó szándéktól vezérelve, egy nemes cél elérése érdekében: írjanak ki új választásokat, de előtte módosítsák a választási…..
Kedves Fidesz szavazó! Bizonyára hallottad a hírt, hogy a Fidesz nyerte a választásokat, gondolom örülsz is neki. Azért felhívnám a figyelmedet egy pár dologra. Bár a kormánypártok kapták a legtöbb szavazatot, a szavazók abszolút többsége nem őket támogatta. Tehát a magyar választók több, mint…..
Magyarország Europa jovője 2018.04.10 20:25:21
@felucca02: "Ló nemi szervét van háború! A te fejedben van háború, meg a viktoréban, Meg is látszik rajtatok."

A valosaggal es a tenyekkel vitatkozol, ilIetve nevetseges gyermekded modon H A Z U D S Z ! !
Az arabok vitathatatlanul elfoglaltak szamos Europa jelkepenek tekintheto nagy varost. Ezt csak letagadni lehet, mert mindenki latja. Ha mi nem allitjuk meg, akkor egesz Europara ez var.
Különösen nem ötből négy. Az a négy, amelyiket Nigéria lakosainak AIDS-es 80 %-a megerőszakolt. És most persze AIDS-esek lettek, de minimum HIV fertőzöttek. Ezt mind ifjabb Lomnici Zoltántól tudtam meg, aki alkotmányjogászhoz illő elfogulatlan szakértelmével világosította meg az elmém. Talán…..
Magyarország Europa jovője 2018.04.09 19:07:31
@Dr. Sándor Zsuzsa: "Ha Magyarország olyan toleráns lenne, mint Németország, nem kéne aggódnom. Bűncselekmények mindenütt vannak, "

Ami nyugateuropában folyik, az NEM tolerancia, hanem az elkényelmesedett, nihilista KONZUMIDIÓTÁK fizikai és kuturális öngyilkosága.
A fél évszázada tartó fékevesztett, környezetpusztító jólét, és tobzodás a legalapvetőbb életösztönt is kiölte az emberekből.
A nagy összefogósdit kiabálók, a koordinálás fetisiszták és a taktikai szavazásban hívők kényszeresen mindig arról beszélnek, hogy Orbán leváltása érdekében még az ördöggel is össze kell állni legalább egy szavazásra.   Nyilván a választási törvény belekényszeríti…..
Magyarország Europa jovője 2018.04.04 22:57:52
@streeeet: "ugyanis senki nem akar arabokat betelepíteni, továbbá az arabok se akarnak betelepülni,"

Igen ezt hazudjatok, mar 3 eve, mikozben az onkormanyzati lakasok eroszakos kiuriteserol targyaltok Soros megbizasabol, hogy legyen eleg hely az araboknak.
Ha egy vezető pontosan tisztában van azzal, hogy a választók 60%-a határozottan elutasítja, ő mégis kétharmados többséggel próbálja rájuk erőltetni magát és az illiberális hülyeségeit elképzeléseit, akkor az a vezető semmiképpen nem egy nagy formátumú politikus, főleg nem államférfi, hanem egy…..
Mi a foton, részecske vagy hullám? A félremagyarázott kétréses kísérlet A „Hogyan gondolkozik a foton?” című írásomhoz érkeztek olyan megjegyzések, aminek megvilágítása segít jobban megérteni a foton természetét. Ezért kissé bővítve visszatérek a témára. A kvantummechanika egész történetét…..
Mészáros Lőrinc lovasstadionja még mindig épül, de cserébe a patakmedret is lebetonoztatja ugyanazon a természetvédelmi területen...
A propaganda nagy részét már megszoktam, egyre ritkábban tudnak tényleg már meglepni. Egyetlen műsor van, ami frusztrál, ez pedig a Bayer-Show. De nem is Bayer Zsolt személye, vagy a notórius kurvaanyázásai miatt, azt sajnos meg lehet szokni, hanem az önhazugság miatt, amit a műsor formátuma és…..
Magyarország Europa jovője 2018.04.03 10:18:56
Nyolc súlyos hiba, amiért menniük kell Orbán, és végrehajtója Szijjártó nyolc éves teljesítménye a külpolitikában alig mérhető, mert amit teljesítménynek nevezhetünk az csak belpolitikai mércével értékelhető. Az úgynevezett külpolitika Orbán kormányzása alatt a…..
Magyarország Europa jovője 2018.04.03 00:07:59
@feketeesfeher: "Ja, tudjuk, boldogok és gazdagok vagyunk, megírta az újság meg bemondták a tévében is. ""

Nem kell az ujsag, mindenki latja, hogy az orszag jelenleg minden idok legjobb allapotaban van. Nem hittem volna, hogy 2010-es allamcsodbol, ilyen jol ujja lehet epiteni az orszagot.
A rendszerváltás utáni korszakról alkotott teljes képünk átértékelődhet számunkra a következő három hétben, hiszen most már bizonyos, hogy a kampányhajrára még számos politikai botrány kirobbantását tervezi Simicska Lajos, aki szinte mindenkinél többet tud az utóbbi évtizedek politikai…..
A miniszterelnökből kitört a harag március 15-én. Hívei előtt mondott beszédében úgy fenyegette meg politikai és gazdasági ellenfeleit, mintha neki kellene elszámoltatnia az elmúlt nyolc év politikájáért a hatalmon lévőket. Orbán Viktor nyílt hadüzenete két dolgot jelent. Egyrészt nagyon megviselte,…..
Magyarország Europa jovője 2018.03.18 22:56:22
@api99: ""Kormányváltás csak egyféleképpen képzelhető el: ha a ballib szavazók végre felismerik, hogy mekkora hülyeség továbbra is azokra szavazni és átszavaznak a jobbikra "

Na az nagy kiralysag volna. Az mszp,lmp, dk kiesne a parlamentbol es meg akkor se biztos, hogy a fidesznek 50.1 %-al ne lenne meg a sima tobbsege.
Oriasi lenne, siman megerne bealdozni a ketharmadot, ha ez a 3 lipsi part kiesne.
Végzetesen kettészakadt a magyar társadalom szociális, politikai és mentális értelemben is az elmúlt nyolc év kormányzati politikájának köszönhetően. Korábban már sokat írtunk arról, hogy egy elhibázott társadalomszemléletnek köszönhetően milliók lehetetlenülnek anyagilag, míg a tűzhöz közel lévő…..
Magyarország Europa jovője 2018.02.16 00:38:04
@legális: "hogy akiket te csőcseléknek nevezel, azok nem aznap és nem ott ténykedtek, amikor a rendőrterror folyt. "

Ez ugyan olyan aljas hazugsag, mint amikor az 56-os VALODI MENEKULTEKET, akik a tankok elol futottak, mossak ossze Soros Gyorgy mobiltelefonos LUXUS bevandorloival, akik valogatnak az orszagok kozott.

A valosag az, hogy a bekes hazafele vonulo tomegre tamadtak a liberalis rendorok. Elorre kitervelten bekeritettek oket, minden kornyezo utcat lezartak, hogy ne menekulhessenek, es utanna elkezdtek oket, utni, vagni, loni, kardlapozni.
Es ezert, nem erdekel, mit mondanak ezek a gyilkosok Orbanrol, vagy a fideszrol. A baloldal vegleg, kiirta magat a demokraciabol, es ebbe mar, beletartozik Vona Gabor is, mert O is a gyilkosokhoz csatlakozott.
Magyarország Europa jovője 2018.02.16 02:34:53
@okostojas007: VAGY SZÁNDÉKOSAN HAZUDSZ, VAGY TELJESEN KOMPLETT IDIÓTA VAGY !!
(vagy mindkettő)
Én 2006 oktober 23.-ai rendőrterrorról beszélek, amikor a fidesz és a jobbik ünnepségéről hazafelé tartó embereket körbe zártak, és megtámadták, és ezreket bántalmaztak súlyossan életvészelyesen.
Te pedig, egy két honnappal korábbi incidensről, amikor a Gyurcsány beszéde miatt pár száz ember behatolt a tv székházba.
Más emberek, más helyszínen, több honap különbség.
És ezért GYŰLŐLIK az emberek az egész liberális baloldalt Vonától a Gyurcsányig
.
Ezt senki sem felejti el, mint ahogy 1956-t sem.
Ezért nem szavaznak az emberek a liberális pártokra, akármit is hazudoznak, botrányoznak.
A napnál is világosabban megmutatkozott most, miért is kellene sürgősen megállítani Brüsszelt. Ahogy az is: miért inkább a kínaiaktól kunyerálna pénzt Orbán, mint az EU-tól. Utóbbiak ugyanis nem vizsgálódnának, hiszen ingyen pénzt sem adnának. Így a royal vej is megúszná. Persze így is megússza,…..
Beizzította kampányát a DK. Ott ütik a kormányt, ahol a legjobban fáj, és ahol a társadalom többsége Orbánék ellen van.  Miközben lassan az összes ellenzéki párt egymással van elfoglalva és fűtött tévéstúdiókból üzenget a másiknak, addig Gyurcsány - úgy tűnik - megtalálta a Fidesz-rezsim gyenge…..
Sziasztok. Egy újabb toplistát írok, ezúttal hazai filmiparunk nagy sikerei kerülnek terítékre. Akár hiszitek, akár nem, ezt nehezebb volt összehozni, mint a legrosszabb listát, annyi jó filmet tudott hazánk letenni az asztalra. De nem szaporítom tovább a szót, lássuk az általam szeretett magyar…..
Magyarország Europa jovője 2017.11.17 12:05:01