Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bence441

19 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2 nap alatt írni egy jogszabályt sokkal egyszerűbb, mint valóban tenni a probléma ellen.      Habzó szájjal csatlakoztak rá a hétvégén a kormánypárt beszélői fejei főnökük szavaira, miszerint véget kell vetni annak, hogy a rabok milliókat perelnek ki az államtól a rossz fogvatartási körülmények…..
Gréczy Zsolt lemondása vaskos kamu. Bizonyára remek „állást” fog kapni a történtek ellenére is. Noha nincsen semmi bizonyíték Gréczy zaklatására, lemondása lényegében beér egy beismerő vallomással. Ha valaki annyira bizonyos az igazában, ennyire megvédi őt a pártja, akkor a végsőkig elmegy, hogy…..
Nem kell ide semmi titkosszolgálat, a baloldalon mindenki felveszi a másik beszélgetését. Az a meglepő, hogy ilyen kevés lát napvilágot. Semmi meglepő sincsen abban, hogy Karácsony Gergelyről kikerült egy ilyen hangfelvétel. Bizonyosan lehetünk abban, hogy egynémely pártok fontos testületeinek…..
A vitát Karácsony Gergely nyerte, aki kiemelkedett a résztvevők közül.   Több szempontból is hasznos volt az a főpolgármester-jelölti vita, amit péntek este rendeztek. Nem csak azért mert hallhattuk végre a programokat, hanem azért is, mert a jelöltek reakciói sokmindent elárultak. Tarlós…..
Érdekelne hány Ungár Péterhez hasonló alattomos kígyót melenget még keblén az ellenzék?     Egy vidéki kocsmában kiadós verés járna azért, amit Ungár Péter csinált. Még szerencse, hogy kultúremberek között ilyesmi nem dívik, így a politikusnak saját lelkiismeretével kell elszámolnia. Már ha van…..
        Budapest, kedd (MTI) - A Fidesz azt kéri a kormánytól, hogy a most zajló alkotmánymódosítási folyamatban teremtsék meg annak jogi feltételeit, hogy ne legyen a jelenlegi formában megengedett a náthás és influenzás megbetegedés. A kormánypárt arra hivatkozik, hogy beteg emberek…..
Ismerjük a valóságshow-ból kikerülő játékosok sorsát: teljesítmény nélkül uralják le a nyilvánosság egy bizonyos szegletét. A Magyar Liberális Párt is pontosan ezt csinálja, már évek óta, és a projekt sikeresnek is bizonyul.    Őszinte állampolgári reakció a Magyar Liberális párt pénteki…..
  Szerintem még Mózes sem tudta amikor átveszi Istentől a tízparancsolatot, hogy az valójában életmentési sorvezető.                                                                       Mózes lehozza a Sínai - hegyről az Istentől kapott tízparancsolatot.Rembrandt festménye.                      …..
Kicsit szabadabban vehettünk levegőt, láthattuk, nem csak az Orbán – rendszer lelkes hívei vannak ebben az országban.                                 Fotó: hvg.hu/Fazekas István                                                   Szombaton egy masszív tömeg áramlott át Budapesten. Nem akartak a…..
Akármilyen elbaszott is, de ez a demokrácia, a kisebbségnek – bármi fájdalmas is, – tudomásul kell venni az eredményt.         Amikor már lehetett látni a magas részvételt, akkor tudni lehetett, valaki nagyon pofára fog esni. Az ember esze és benne lakozó naivitása Hódmezővásárhely után a…..
Vizes vébére, meg minden látványszarra van pénz és akarat, de a hétköznapok jobbá tételére valahogy nincsen.                        Életkép a Hős utcából. (Fotó: Abcúg/Hajdu. D. András)   Gyakorlatilag most már hetente érkeznek hírek az egyes villamos szakaszáról a hírek, milyen bűnügyek…..
Olaszországban fegyverrel és zsarolással vívják ezeket a meccseket, nálunk törvényekkel, közpénzen. Kész szerencse, hogy utóbbiból mindig van.                      Simicska Lajos a veszprémi kézilabda csarnok páholyában   Egymásnak feszülnek a közpénzcsapoló bandák: egyik oldalon a sértett…..
  Mondjon bárki bármit, a jövő évi választások eldőltek. És ezt az érintettek is nagyon jól tudják.       Orbán Viktor ünnepel a 2014-es választás éjszakáján. Barátkozzunk a képpel, jövőre is ezt fogjuk látni.     Kötcsei beszéd, ellenzéki mozgolódás – kezd mindenki visszatérni a…..
  Valaki szólhatna már Szijjártó Péternek: ez már nem az a szint, amikor 2007-ben Fidesz szóvivőként Kóka Jánosnak kellett nekimenni a kakaóbiztos számítógépek miatt. Legalábbis nem kéne, hogy az legyen.    Bert Koenders holland külügyminiszter és Szijjártó Péter egy korábbi sajtótájékoztatón…..
bence441 2017.08.27 21:56:31
@Sir Galahad:

Van igazság abban amit mondasz. Kétségtelen, a külügy irányítási stílusából következik a mostani hangvétel és valóban, önmagát gerjesztő folyamatról van szó.
Viszont én nem állítottam, hogy ezt mondhatta a nagykövet, csak annyit, hogy helyén kellett volna kezelni Szijjártóéknak. Abból sejtek más célt, hogy nem ez történt, hanem a bejegyzésben is részletezett óvodáűs hiszti.
bence441 2017.08.27 21:46:05
@Le Orme 2:

Őszintén izgatna, mi alapján tartasz hazaárulónak? Szerintem összekevered a szervilizmust a nagyvonalúsággal. A távozó nagykövet baromságot mondott. Ha hagyták volna, a kutyát nem érdekelné, mit mondott. Én is csak a külügy reakciója miatt írtam róla, ha ez nem lenne, nem is tudnám, mit mondott.
  Nem tudom, mi a szomorúbb: a végtelenségig lebutított ostoba kommunikáció vagy az, hogy vannak, akik ezt megkajálják.           Lassan már a bokrokból is Soros György ugrik elő, hogy szűz magyar lányokat megerőszakoljon. De reálisnak tűnik az is, hogy fakockákat helyez a metróajtó nyílásába…..
  Oké, rugózzunk azon, hogy a közpénzeket eddig fel nem használó Momentum miből bulizott Bodajkon. De vajon miből shoppingol Mészáros Lőrinc?   A kormányhű sajtó már eddig is élvezettel kóstolgatta a Momentumot. Az Origo egy korábbi cikksorozatában közölt kellemetlen tényeket a fiatal párt…..
  A baloldali Orbán – ellenesek aggódhatnak, a cinikusak pedig kávét kérhetnek a legújabb MSZP-n belül kirobbant üzengetéseket és belharcokat látván.     Elefánt a porcelánboltban – nagyjából így lehetne jellemezni Botka László szegedi polgármester, a párt korábbi örökös…..
bence441 2017.07.27 22:16:28
@hullajelölt88: Nem panaszkodom. Árpival épp Ibizián toljuk, és kérte, hogy az esti csapatás előtt dobjak ki valami mszp gyalázást.
bence441 2017.07.27 22:21:31
@Duplaxiii:

Én mindenben szeretek jót is látni, úgyhogy kapsz. Az MSZP szerintem most először tudott érdemit dobni 7 év után. A fizessenek a gazdagok szlogen és a mögötte meghúzódó gondolat sokak számára lehet vonzó és baloldali programnak is tekinthető. Ebből a szempontból nem rossz, erre lehetne alapozni és szavazókat szerezni. Szegedet tizeniksz éve elvezeti, tehát már bizonyított és reális lehet alternatívaként. Persze sokan mondják rá, hogy demagóg, de mindenképpen jobb program, mint a fideszé, amely arról szól, hogyan lopják magukat szarrá, és hogy mi van a néppel, az meg kit érdekel.
A baj ottvan, hogy a nyilvánosság előtt kezdi ezt el. Ha meg nem, akkor meg a belső ellenfelei mindent kiszivárogtatnak. Ezért nem lehet az mszp-ből semmi.
Továbbra is megy a pofátlan hazudozás. Most kell lépnie Tarlós Istvánnak.         A Bryan élete idevágó jelenete jut eszembe (a videón 2:15-től) amikor meghallottam Dabóczi Kálmán BKK – vezér szánalmasabbnál szánalmasabb magyarázkodását a Rádió1 reggeli műsorában. (A hangfelvételen 14 perc…..
Erre még Orwell is csettintene....   Újra bebizonyosodott, hogy Magyarország államformája tébolyda. Erre a következtetésre nem csak az utcai plakátok miatt juthat az ember, amelyekkel megerőszakolják az ember elméjét már hónapokkal a választások előtt. Igazán hervasztó látványt nyújt mindegyik,…..