Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ApróMongi

0 bejegyzést írt és 123 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenképpen szakítsatok egy kis időt ma Anett és Feri weboldalára. Ha minden igaz ők már két hete férj és feleség, ám weboldaluknak köszönhetően az esküvőre való készülődés minden apró részletet újra átélhetünk velük. Ezekbe az időkbe visz vissza bennünket a…..
Ismerjétek meg Geronazzo Máriát, a hét Szuperpumáját. A hölgy magyar származású, a furcsa vezetéknév negyedik olasz férjétől maradt rá. Igen, habzsolja a fiatalabb pasikat, óriási játékos! Ám nem ezt jegyzi meg elsőre vele kapcsolatban az ember, hanem azt, hogy…..
Subba Szegény lány, de csúnya 2008.05.26 10:01:00
Mire jó ez a túlzásba vitt metroszexualitás? Meg vannak ezek mán teljesen bolondulva. Emlékeztek még Okkerboy-ra? Tavaly szerepelt nálunk a narancsfejű partifiú, akinek kicsit megszaladt a keze az önbarnítóval. Örömmel állapítottuk meg, hogy…..
ApróMongi 2008.05.27 00:01:01
ApróMongi 2008.05.27 00:15:50
Mivel az iWiW-vel talán már mi is többet foglalkozunk mint az ottani fejlesztők, kötelességünknek érezzük bemutatni a legújabb iWiW klónt, a WFW.hu-t. A sejtelmes betűkombináció szabadfordításban annyit tesz, "Ki Kúrt Kit". Szerintünk teljesen…..
Nem tudjuk, hogy ki ő vagy miről beszél, de azok a kifejezések, és a hangszín adja az alkoholt már csak képzeletben is. Jaj milyet kordult a gyomrunk egy jó kis pálinkára!    ..
Subba Varázspálcika 2008.05.21 11:03:00
Korábban már volt szó a szemétláda józan videózókról de ebben az esetben biztosak vagyunk benne, hogy az alábbi kamerázó paraszt egy percig sem lehetett józan a silány életében. Még az alkohol is pürézik tőle, akkora szemétláda. Komolyan azt hittük,…..
Subba Diszkós Gollam 2008.05.20 11:23:00
Részeg ember körül csak egy ne legyen, józan ember! Pláne kamerával. Szegény Gollam mélyrepülését se láthattátok volna ha nincs a helyszínen egy jóravaló józan ember. Minden az interneten, a szuper alsónadrágos diszkókalimpálás ami persze már földönkívüli szint,…..
Nincs melled? Nyerjél egyet (kettőt)! Igen, éreztük mi a múltkorában, hogy figyelmünkre érdemes a legeslegújabb közösségi halmazat, a donna.hu. Akkor picit értetlenkedtünk, hogy miaf ez az új nőies júzergyűjtemény, de most végre megvilágosodtunk, mert kirukkoltak a nagy…..
ApróMongi 2008.05.20 11:09:06
Szasztok!

Utazáshoz ajánlom:
www.gulliver.hu/
Bár feccőni kell bele némi energiát, ki lehet fogni.

Vászka, megértelek. Én tavaly egész nap Budapestet jártam a törcsimmel, és egyetlen törölközővel találkoztam az enyémen kívül. Bár pici öröm, de az a törcsi legalább integetett nekem
Ezúttal a Best magazin hozta el nekünk a napi betevőt (a kép klikkre nagyul): A cikkból kiderül, hogy Tünde az egy okos ember, csak megfelelő összegért kész magából komplett idiótát csinálni, mint nyilván történt a jelen kétoldalas nagyinterjú esetében is. Mi mással…..
Nagyon szűk volt a puncim, gáz ha segítettem szétvágni? 15 vagyok és nem bírta benyomni a pasim aztán pengével szétvágtam. Más is csinálta ezt már, ettől lehet bajom? Szerintetek gáz ha felvagdalja a punettijét? Miért nem a fickó csúnyáját farigcsálta méretre? A…..