Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dravidanyuszi

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit csinál egy ember, aki kitalálja, hogy márpedig ő mostantól zenélni fog, és ráadásul még nem is olyan, mint Kurt Cobain, aki egyes pletykák szerint nem nagyon tudta elviselni, hogy szeretik őt, hanem még be is akar futni? Vagy legalábbis törekszik arra, hogy minél több emberhez…..
Az elmúlt másfél hét történelmi pillanatai nem értek véget: az országos diáktiltakozásoktól megrettent kormány kommunikációs trükkökkel próbálkozik, és egyik ötletet a másikra halmozva próbálja menteni a menthetetlent. A hétfői többezres budapesti és folyamatos vidéki…..
Egy Morvai Krisztinát népszerűsítő plakátra bukkantunk!..
dravidanyuszi 2009.06.05 20:58:09
@endike: történelemből egyes. amúgy egyszerre szánalmasan röhejes és találó a plakát.
A legfrissebb hírek szerint a Tűzvonalban harmadik évadának záró epizódjával nem csak a legújabb szezon, de a sorozat története is a végéhez érkezett. Kár érte. Sokkal több ez, mint szomorú hír egy szűk, de annál kitartóbb rajongótábornak. Kórkép, vagy ha úgy tetszik,…..
dravidanyuszi 2009.06.01 18:12:37
@Viktus: nem ismered, de nyilatkozol róla. Én nem lennék büszke magamra a helyedben.
Egy nagyon komoly intézet, a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézete bírálja el a az engedélyeztetni kívánt utóneveket. Valószínűleg győzött a túlerő, a sok beadvány, és ezek a nevek megkapták a zöld jelzést: Szép új nevek .... Hogy kaphatott valamelyik…..
dravidanyuszi 2009.05.30 14:24:49
@Liberté__73: szerintem vegyél vissza az üldözési mániádból.
dravidanyuszi 2009.05.30 15:06:55
@Liberté__73: annyit jegyzett meg, hogy ezek szép nevek. nem az eredetükről volt szó. sőt, a kommentelők 90%-ának nem a nevek eredete a fontos, hanem a hangzása. csak te kardoskodsz itt amellett, hogy egyik se magyar név. és? érdekel ez valamit rajtad kívül?
Ugyan még csak első fokú, de nem nagyon számítunk enyhítésre, mivel hála az égen, a vádindítványnak megfelelő döntések születtek, így valamennyi vádlottat emberölés miatt ítélték el.  Szerdán a dr. Czibrik Attila  vezette bírói tanács előtt hangzott el az…..
Most már lassan kezd elegem lenni a kis pártocska reklámjaiból, plakátjaiból. Mindenhol ott vannak, rengeteg óriásplakát, rengeteg sima plakát. Honnan van erre ennyi pénzük? Vagy a megsemmisülés előtt kiürítik a svájci Strabag-bankszámlát? A legfrissebb alkotásukat azonban…..
Aki House-plakátot akar nyerni, annak elég azt megírnia kommentben, hogy melyik sorozatban nyújtott alakításáért nyerte el a tavalyi Emmy-díjat az ebben a House-epizódban a túszejtőt alakító Zeljko Ivanek? A 3 leggyorsabban válaszoló kap plakátot...
dravidanyuszi 2009.05.18 23:04:22
comment:com Zsidó = arab 2009.05.18 10:35:00
Nem szívesen fikázzuk a többi sorozatinfós oldalt, mert biztos mi is írunk faszságokat, meg minden, de a Sorozatguru legfriebb posztjában olyat talált egy lelkes olvasónk, hogy hat percig csak röhögtünk az idézet láttán. Tessék csak elolvasni alaposan a képen látható részletet!…..
Az Invitel állítólag Kínában érzi magát. Bár első fokon elítélte a Pirate Bay üzemeltetőit egy szerzői jogi aktivista, tehát bizonyára nem elfogult bíró, a torrentoldalt nem záratták be, tehát az zavartalanul üzemel. Az Invitel Zoli szerint azonban nem tűrheti meg a…..
dravidanyuszi 2009.04.27 17:52:52
Kiderült: cigány asszony gyerekének nem volt hely, de az egy hónappal később jelentkező nem roma asszony akár már aznap beírathatta volna unokáját a szarvasi evangélikus általános iskolába. A beiratkozás hetén apák álltak sorba: az először jelentkező roma férfit helyhiányra…..
Gyurcsány tegnap a blogján folytatta az ámokfutását, de most megint feljebb kapcsolt egy fokozattal. A Vastagbőr teljes stábja elhűlve olvasta a legújabb agymenését:  "Azt gondolom, akkor működik jól az adó- és szociális rendszer, ha egyszerre felel meg két igénynek. Az…..
dravidanyuszi 2009.02.18 14:24:10
@Perverzsrac: anno Boncz Géza mondta, hogy:

"A mai napon Horn Gyula a Parlament tükörtermében találkozott saját magával, ahol enyhe italozás közben megvitatták az ország belügyi problémáit."

Egyszer a tanítvány is túlnövi a mesterét.