Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SZTE JGYPK DJB

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az EHÖK közleménye következik.Rendszeres Szociális Ösztöndíj és Lakhatási Támogatás - FELLEBBEZÉS -  A www.sztehap.hu oldalon a Rendszeres Szociális Ösztöndíj Elektronikus Rendszerébe EHA kóddal és jelszóval történő bejelentkezés után a nem formai hibás pályázatot…..
Hónap eleje, újraszámolt tanulmányi ösztöndíjak, remélhetőleg állandó szociális támogatások: hátha ebben a hónapban rendbejön minden kifizetés.Így hónap elején rögtön két értéknappal nyitottunk. Április 6-i dátummal vannak felkönyvelve az ETR-ben a már márciusban is…..
A változatosság kedvéért most már valószinüleg négy kifizetési időpont volt/lesz ebben a hónapban.Március 6-i értéknappal kerültek kifizetésre az egyszeres tételek (elmaradások, diákcélú támogatás, stb.)Március 10-i értéknappal kerültek kifizetésre a február-március…..
A februári ösztöndíjak várhatóan három részletben érkeznek meg a számlátokra - az tanulmányi ösztöndíjak február 7-én, sok minden február 13. környékén, a szociális és lakhatási támogatások pedig várhatóan a 19-i héten. A február 13. környéki sok minden:…..
Kiírásra kerültek a második félévi állandó szociális támogatás, lakhatási támogatás és kiemelt ösztöndíj pályázatok.Állandó szociális támogatás és lakhatási támogatásAz igénylőlapok holnaptól vagy holnaputántól (02.07/08) lesznek elérhetőek a kari HÖK irodán. A…..
A januári ösztöndíjak két részletben érkeznek meg a számlátokra - az állandó kifizetések január 10-én, míg az egyszeri (és az új állandó) kifizetések várhatóan január 15-ig érkeznek meg a számláitokra. Azaz január 10-én érkeznek meg a december hónapban is folyósított…..
A decemberi tanulmányi ösztöndíjak és más juttatások (várhatóan) december 6-án vagy 7-én kerülnek a számláitokra. A szokásos kifizetések (tanulmányi ösztöndíj, állandó szociális támogatás, lakhatási támogatás, kiemelt ösztöndíj) mellett most kerül számfejtésre az…..
A jó öreg Juhász Gyula Tanárképző Főiskola(i Kar) elnevezést ezt váltotta fel novemberben. Meg kell szokni :(..
A Főiskolások a Szegedi Universitasban Alapítvány és a SZTE JGYTFK HÖK három pályázatot írt ki az SZTE Tanárképző Főiskolai Kar hátrányos helyzetű hallgatóinak támogatására.Az 1998 óta minden évben kiírt, hagyományossá vált pályázatokkal a határontúli magyar, az árva,…..