Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freww

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Paris Saint-Germain otthonában elszenvedett idegenbeli, majd a Benfica elleni hazai vereségekkel a Juventus rendkívül nehéz helyzetbe kormányozta magát. Ahhoz, hogy egyáltalán életben tarthassa továbbjutási álmait a Bajnokok Ligája csoportköréből, mind a hat pontot be kell gyűjtenie a Maccabi…..
A Juventus szerda este a Benfica csapatát fogadja a Bajnokok Ligája-csoportkörében, azonban a zebramezesek előbb még a Salernitana együttese ellen lépnek fel vasárnap az olasz bajnokság hatodik fordulójában. Massimiliani Allegri keretéből továbbra is hiányzik majd Federico Chiesa, Paul Pogba,…..
A Sampdoria és az AS Roma csapatai ellen elért döntetlenek és pontvesztések után a Juventus hazai pályán gyűjtött három pontot a Spezia ellen, s most lényegesen nehezebb feladat vár a zebramezesekre, hiszen szombat délután a Fiorentina otthonába látogatnak. Massimiliano Allegri keretéből továbbra…..
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
Ahogyan az az elmúlt napok alapján várható volt, Cristiano Ronaldo három szezont követően, egy szezonnal szerződése lejárta előtt elhagyja a Juventust, azonban nem a Manchester City-hez igazol, hanem visszatér egykori csapatához, a Manchester Unitedhez. "A Manchester United örömmel jelenti be, hogy…..
A negyedik évadban készítettünk már kétrészes adást, amikor átbeszéltük a teljes Zelda-korpuszt. Ezúttal hasonló a helyzet, mert most nem kisebb feladatra vállalkoztunk, mint arra, hogy összefoglaljuk minden idők Mario-játékait. Ez egy adásba nem fért volna bele, ezért ezúttal csak a franchise…..
Ahogyan az a tegnap sikerrel zárult orvosi vizsgálatok után várható volt, még a most záruló pénzügyi évben megvalósult a Pjanić-Arthur Melo csere, s a katalánok brazil játékosa a Juventusnál, míg a bosnyák középpályás az FC Barcelona kötelékében folytatja pályafutását.  Kora este előbb az FC…..
freww 2020.06.29 20:25:23
Az európai babérokról álmodozó Juventus ma este főpróbát tarthat a Bajnokok Ligája idei döntőjének helyszínén, a Wanda Metropolitanóban, ahol az az Atlético Madrid lesz a házigazda, amely a zebramezesekhez hasonlóan, az elmúlt évek során két alkalommal is fináléig jutott, s…..
A Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy megszerezte az AC Milan saját nevelésű játékosát, Mattia De Scigliót, aki 12 millió euro, valamint legfeljebb további 500 ezer euro bónusz fejében igazolt a torinói klubhoz. A szélső védő az AC Milan második hazájában, Kínában vendégszereplő keretet…..
A Juventus megerősítette, hogy a Milan jobbhátvédje, Mattia De Sciglio a mai nap folyamán orvosi vizsgálatokon fog részt venni Torinóban. A játékos gépe már kedden landolt a piemonti fővárosban, hogy a felek véglegesítsék az átigazolást, s most a Bianconeri hivatalson Twitter oldala számolt be…..
freww 2017.07.19 15:10:50
@fire06: A kezdőbe jön, ebben teljesen biztos vagyok.