Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akárhogyisvan

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a "méret nem minden", ha a következő turisztikai nevezetességeknek nem néztetek pontosan utána, könnyen lehet, hogy csalódni fogtok a nagyságukban. Nem tagadom, én is jártam már így. Most következzen az a 10 látnivaló, amitől nagyságilag mindenki kicsit többet vár...   © Bored Panda Mona-Lisa,…..
Lefordítom, mit jelent a "soha a büdös életben" a tévés szaknyelvben: amint a csatorna azt akarja, igen. Robert Kirkman, a The Walking Dead képregények és sorozat írója, a Fear The Walking Dead című testvérsorozat ötletadója először az első FTWD évad során válaszolta azt a nyilvánvaló kérdésre,…..
akárhogyisvan 2017.10.09 13:07:55
A reklámok, mint mindnyájan nagyon jól tudjuk, hihetetlen mértékben elszaporodtak. Elszaporodtak az utcákon, amelyeken járva minduntalan valamilyen óriási poszter tűnik szemünkbe, nem szólva a falragaszok ezreiről, de elszaporodtak a sajtóban, a rádióban és a televízióban, sőt…..
A globális felmérések szerint jelenleg a luxus kategóriájú ingatlanok ára 1 és 8 millió dollár közötti. De mit kell vajon tudnia egy villának vagy birtoknak, ami 100 vagy 200 millió dollárba kerül?  A luxurydefined.com összegyűjtött 10 ultraexkluzív rezidenciát Hong Kongtól a New York-i Fifth…..