Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gergely Erdős

16 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erre a hétre egy első olvasatra lehet nem annyira izgalmas témát hoztam, de ha esetleg van az olvasóim között valaki aki már élt át kellemetlenséget akkor ő értékelni fogja, sőt azok is akik már járnak túrázni, mert valóban nagy segítséget jelenthetnek!   Nekünk ugyanis nagyon nagy segítséget…..
Tisztelt Bringatársak!   Ha itt a tavasz az általában jó időt jelent (a négy évszak közül itt lehet a legjobban érezni az életet a levegőben, tavasszal zsong az egész világ!), ha jó az idő, akkor pedig elő kerülnek a kerékpárok. Reméljük, hogy a télies márciust kellemes kirándulós április követi.…..
Tisztelt Bringatársak!   Ígéretünkhöz híven próbálunk segítséget nyújtani a különböző kerékpáros kérdésekben. Jelen bejegyzésünk, elsősorban azon vállalkozó szellemű személyek számára szól, akik tervezik az alább részletezett túrán való elindulást. Bízunk…..
Tisztelt Bringatársak!   Köszönjük, hogy itt vagytok, hogy olvassátok első bejegyzésünket! Jelen blog elsődleges célja egy aktív, a kerékpáros életről rendszeresen jelentkező, a kerékpárosoknak segítséget nyújtó felület létrehozása mindannyiunk és az egész kerékpáros közösség javára.   Így…..
Gondolom sokan ismerik a sorozatot, és akik ismerik valószínűleg szeretik is, ami nem meglepő mert valóban, szerintem nagyszerű!    Legalábbis személy szerint nekem nagy kedvencem! Ezért aztán azt vettem a fejembe, hogy megvizsgálom, hogy mit lehet esetleg a magyar valóságban megvalósítani…..
Talán a legnagyobb hiány ebben az országban valódi közösségekből van. Azt hiszem ez az a téma amivel mindenki egyetért talán! Ezzel együtt a legnagyobb gondja az országunknak a pártoskodás! Gondolkodástól függetlenül! Amíg egymás farkasai vagyunk soha semmi nem lesz velünk,…..
Mi is lesz ez a Közösségi Tüzép?   Remélem sokakban merült fel a kérdés, ezidáig! Én pedig igyekszem mindet megválaszolni! Egy sztorival kezdeném mert az alap ötlet egy történetből jött, pontosabban kettő történetből, az egyik a Dell computers-től, a másik pedig a…..
  Szóval ez pont egy olyan szituáció amihez nem nagyon lehet hozzáfűzni semmit, talán egy mondat van ami ideillik: De miért? Tulajdonképpen a térkőnek a legnagyobb előnye a többi burkolattal szemben, hogy többé kevésbé könnyen meg lehet bontani és azután miután…..
Újítok.hu A nagy átalakítás 2018.01.09 17:51:00
A nagy átalakítás   egészen jó lett a cím bízom benne, mert sajnos a címadással valahogy hadilábon állok, próbálom megtanulni, lassan bizonyára sikerülni fog, és azért is fontos ez a cím mert az eddigi oldalam kap egy új irányvonalat úgy, hogy mellette megmarad a korábbi…..
Újítok.hu Újítok.hu 2018.01.08 08:27:09
Első körben azt gondoltam csinálok egy weboldalt a cégnek, aztán rájöttem, hogy végig tévúton jártam, ugyanis ehhez a céghez ehhez az üzleti modellhez majd egy komplex mindenre kiterjedő oldal kell úgyhogy nem szeretném egy nagyjából jó weboldallal elrontani az egészet, így aztán arra jutottam, hogy…..
KisKertészek Borsó kártevői 2017.12.14 18:49:56
Egy korábbi bejegyzésben már kifejtettem azt, hogy hogyan is kell borsót termeszteni így erről most nem kívánnék több szót ejteni, de miközben a második növény nevezetesen a vöröshagyma  termesztés technológiáját dolgoztam ki részletesen akkor sejlett fel bennem a gondolat, hogy minden növény…..
Vöröshagyma azaz Allium Cepa L .    Nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy melyik növénnyel folytassam a sort, és arra jutottam, hogy akkor amennyire csak lehet ragaszkodom,  legalábbis minél jobban folytatom a vetési sort. Így került a sorozat második helyére a vöröshagyma, ami nekem hatalmas…..
KisKertészek Kiskert projekt 2017.12.13 19:25:35
15 m2 nem túl nagy felület azt gondolom minden egyes udvarban ki lehet ekkora területet jelölni arra, hogy kiskertként funkcionáljon. Első gondolatként azon töprengenék el, hogy tulajdonképpen egy szép pázsit kezelése sem kerül kevesebb időbe, energiába. Ugyanis ha figyelembe vesszük azt, hogy a…..
KisKertészek Borsó termesztése 2017.12.10 13:56:00
  Borsó Tudományos nevén Pisum sativum L.    Az gondoltam a borsóval kezdem a kifejtést mert talán ő az egyik legnépszerűbb, legismertebb, és szerintem nem túlzok ha azt állítom,hogy a legkönnyebben termeszthető zöldségünk! Bár a hónapos retek meg tudja előzni a termesztésben de azt gondolom az…..
Gergely Erdős 2017.12.11 21:03:10
@pizzaszeletvágó: Köszönöm, korrigáltam a hibát. Örülök hogy hasznosnak találod.
KisKertészek Növény bemutató 2017.12.10 10:20:09
Nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy mi is legyen ezzel az oldallal.   Alapvetően segíteni szeretnék, annyi minden foglalkoztat, sok dolgot tanulok.   Nagyon nagy gondot jelentett a pontos üzenet kitalálása, márpedig anélkül csak kapkodok jobbra balra, sosem tudom hogy mit akarok kihúzni a…..
E Ebben a bejegyzésben szeretnék bemutatni egy térkő fajtát, azt hiszem így hetven lerakott négyzetméterrel a hátam mögött a legjobb szó rá a döbbenet!           Egy dolgot mindenesetre be kell látnom így lerakva azért nagyon jól néz ki!   Nincs mese ami szép az szép! Összességében a…..