Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dienekes123

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ez a dagadt néger, aki énekelt... Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna" - mondta a kormánypárti publicista, Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában a Grammy-díjas CeeLo Green fellépéséről a vizes vb megnyitóján. Bayer Zsolt nagyban egyetértve közölte: "Én is csak…..
dienekes123 2017.07.19 00:35:56
@Putty Pityu: "Ó, én hibám, én hibám, én hibám, Istenem bocsáss meg nekem, h a nehéz idők ellenére is a honfitársaimnak drukkoltam a sporteseményeken. Hogyan lehettem erre képes, ember vagyok én egyáltalán?
Nem, egy szardarab vagyok, mert magyar létemre magyaroknak drukkolok... ;( "

Szerintem csak azt nem érted, hogy egyesek teljesen leszarják a sportot. Teljesen tökmindegy nekik, hogy 65 vagy 66 másodperc alatt úszik le valaki egy távot, hogy magyar-e az illető vagy német. Hogy tavaly magyarok tudtak-e többször a hálóba dobni egy labdát a medencében játszva. Ezért nem hazaárulás másnak szurkolni, mert ez nem háború, csak játék, amit valamiért túl komolyan vesznek az emberek.

Így mikor a kormány több száz milliárdokat költ vizes vbre, focira, meg a többire, akkor az jut eszükbe, hogy a körzeti orvosuk bezárt, hogy legutóbb hat hétre kaptak szakorvosi időpontot, vagy nyolc hét után jutottak be röntgenre. Hogy szakadozó vakolatú folyosón sétáltak be a 20 éves elavult ct-hez. Hogy túl voltak terhelve a nővérek és orvosok.

Miközben te a magyaroknak szurkolsz, akik éppen a tvben rohangásznak egy labdát rúgdosva, és arra gondolsz hogy mekkore dicsőség lenne, ha sikerülne a hálóba juttatniuk, más emberek azon gondolkoznak, hogy az mekkora eredmény lenne, ha nem két kórház között halnának meg a betegek a készülékek vagy személyzet hiánya miatt.
dienekes123 2017.07.19 08:39:32
@Putty Pityu: "A gyerek meg nem a CT hiánya miatt halt meg, azt már többen elmondták, persze te, mint dr. Kommentelő egyeztettve a többi dr. Kommentelővel a fotelből, monitorok mögül megállapítottátok, h ez nem igaz, hazudnak, de, igenis azért halt meg."

Én elhiszem nekik, de azért ha rajtuk múlna csak nem úgy szállítgatnák a betegeket műtét közben. És ha az én rokonom lenne, az biztos hogy mindig ott motoszkálna a fejemben, hogy hátha máshogy alakult volna egy jobban felszerelt kórházban. (az ajkai kórházban viszont úgy tűnik, történt olyan eset, ami megakadályozható lett volna)

A másikról meg rendben van, hogy nem a sportolókon múlik, de amikor olyanokat olvasol, hogy 450 milliárdot költöttek sportra csak a TAO rendszeren belül, tényleg nem jut eszedbe, hogy talán lett volna jobb helye? Csak Felcsútra 14 milliárd jutott. Ugyanígy idegesítene, hogyha a filmgyártásba is hasonló összegek mennének. (Egyébként a wiki szerint a Saul fia 450 milliós költségvetéséből 310 jött állami támogatásból, a boxofficemojo szerint meg csak a mozijegyekből 470 millió volt a bevétel).

Mikor azt az ideiglenes ugrótoronyot látod a Dunánál, ami több mint 3 milliárdba került (és amit az oroszoknak nyolcad annyiból is sikerült kihozni), tényleg csak az jut eszedbe, hogy reméled a magyarok majd jól teljesítenek rajta?

Nincs elég orvos, nővér, általános munkaerőhiány van a kereskedelemben, a magyar születések 15%-a már külföldön történt, de legalább itthon nézhetjük az úszókat meg vizilabdázókat.