Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GFR

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok éve a Boden tavon ringatóztunk, mikor a társaság egyik tagjának megcsippent a laptopja. Elé ült, és elkezdett pötyögni. Kérdeztük tőle, hogy szabadsága alatt miért keccsöl? Nem értette. Valami multi... igen, nemzetközi cégnél nyomta, ahol az volt a módi, hogy nem bíbelődtek szabadsággal. Ha meló…..
GFR 2021.05.09 12:22:19
@lac1: Emlékeztetőül:
"...az óradíjat nem lehet emelni, akkor csak a munkaidőt tudom..."
GFR 2021.05.09 12:29:04
@lac1: Vagyis egy bukott vállakozó vagy. Meg is értem, hogy megbuktál. Szerintem nagyban közrejátszott az elvtelenséged.

Ami pedig az irigységet és a vitorlást illeti, sajnos ebben is tévedsz. Nem irigységből írtam és nincs is szükségem vitorlásra. Ha esetleg mégis kellene, akkor bérlek egyet.
GFR 2021.05.09 12:42:57
@lac1: Nem is akarom, hogy az enyém legyen.
És nem majmolás. Szerencsére keresek annyit heti 40 órában, hogy a saját igényeimet kielégítsem.
És ha ez egy vitorlás bérlése, akkor az. Bár inkább választok egy sétarepülést.
Te többre vágysz, de ahogy látom nagyon frusztrál, hogy nem érheted el őket.
Egyébként boldog vagy az életben?
Meglepően kínos kérdést kapott a minap a baráti sajtótól Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár. A Magyar Nemzet ugyanis azt a kérdést tette fel a Fidesz egyik meghatározó politikusának, hogy mit szólt volna annak idején, ha a Gyurcsány-kormány nevezett volna ki valakit diploma…..
GFR 2020.01.15 16:57:47
@Ballib vagyok mert rettegek: "....Aki ez ellen van, az Orbán Viktor népe és országa ellen van."
Magadnál vagy? Ez az ország NEM Orbán Viktor tulajdona! Ő CSAK egy tagja ennek az országnak és szerencsétlen véletlen, hogy ő a miniszterelnök. A népének pedig maximum azt a 2,5 millió embert nevezheted, aki a pártjára és a szimbióta, életképtelen, álkeresztény, parazita pártra voksolt.
Emlékszel arra az érzésre, amikor azért aggódsz, hogy a gyereked vajon haza ér-e egy hétvégi buli után? Arra, amikor álmatlanul forgolódsz az ágyban, nézed az órát, figyeled az ajtóhoz vezető lépteket, azt, ahogy fordul a zár és belép? Akkor megnyugszol és egy sóhajjal végre elalszol. Nem számít,…..
GFR 2019.06.22 13:38:05
@teéjesenmindegy: ...közben pont beleszarik a többi ember hányingerére amit az ő látványuk okoz. Őt el kell fogadni, ő nem fogadja el a többit.

A melegek egész élete az elfogadásról szól. Hiszen pl nem verjük meg a hetero párokat, ha csókolóznak. De a heteroknak joguk lenne megverni a homo párokat, mert "vétenek" a társadalmi szabályok ellen? UGye csak tréfálsz?
GFR 2019.06.22 14:00:12
@Gleccsertetű:
Szerintem a PRIDE napján pont nem vernek buzit. Akkor lenne csak igazán hangos mindkét fél. Tévé, stb. Ez egy olyan nap, amit vagy elfogadunk vagy nem. Én konkrétan melegként nem értek egyet a PRIDE felvonulás elkurvulásával. Hiszed vagy sem, nekem is viszolyogtató, mikor valaki illegeti magát. A legnagyobb baj, hogy túltolták.
Kérdésedre a válasz: ...miért nem lehet lebuzizni a leszbikusokat? Miért van rájuk külön szó? Mert a homoszexuálist sem használják rájuk, mindenki két férfire asszociál a szó hallatán...
a leszbikus kifejezés egy ókori görög mondából ered Leszbosz szigetéről, keress rá, ha kíváncsi vagy. Itt egy link, bár talán nem a legjobb:
hu.wikipedia.org/wiki/Leszbosz
Egyébként simán le lehet buzizni a leszbikus lányokat is. Hiszen ők is homoszexuálisak. A fogalmak különválása egyébként szerintem az internet mögött keresendő, illetve, hogy a lányok szerettek volna elkülönülni a fiúktól.
És miért csúnya a buzi szó? Mert elveszette azt, amit a gay kifejezés még nem. A buzit a gyűlölködő hetero férfiak használták a meleg férfiakra. Nem a másságot jelenti, hanem egy sértés. A buzi kevesebb, mint a hetero. Gondolj vissza iskolás korodra. A fiúk a gyűlölt srácokra használták a kifejezést. Hasonló mint a stréber, lúzer. Bár ezeknél talán sértőbb. Ezzel is tudatva, hogy ha lehetőség lenne rá, meg lenne verve.
Sajnos tény, hogy a melegek sem voltak jók az "elfogadtatásban" Személyes véleményem, hogy ezt az elején eltolták.
GFR 2019.06.22 16:18:37
@csakférfi:
A cigány példádnak semmi köze nincs a homoszexualitáshoz. Csak azért mert egy cigány törvényt sértett és sértegetett egy rendőrt és véletlenül meleg volt, azért erre igen kicsi az esély és ha te ez alapján elítélsz sok ezer embert, akkor csak sajnálni tudlak.
Egyébként köszönöm a diagnózist. Habár még soha nem beszéltünk, nem is simersz, ki mered jelenteni, hogy ismered az érzelemvilágomat.
És igen, lenne rá okom, hogy lenézzelek, és jobb is vagyok, nálad mindenképp, de inkább csak elkönyvelem, hogy minden ember egyedi saját gondolatokkal, véleménnyel, és te, mivel soha nem fogod átélni és megérezni azt, amit én, így kár időt fecsérelni arra, hogy megértessem veled, minden ember egyenlő és senkit nem nézhetünk le azért és nem büntethetünk azért mert más a vallása, szexuális orientációja, véleménye, stb.
Mit tegyen az egyszeri állampolgár, aki szereti a hazáját ÉS nem a Fideszre szavazott? Hogyan kezelje a jelenlegi helyzetet? Tüntessen? Harcoljon passzív rezisztenciával? Törődjön bele? Éljen lehajtott fejjel és adja meg magát a többség akaratának? Menjen? Maradjon? Elmélkedés. We shall fight. Ja,…..
GFR 2018.04.25 20:50:19
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
Csakhogy Magyarországon illiberális irányított demokrácia van :(
Kérlek ne sértsd meg a demokrácia fogalmát azzal, hogy a jelenlegi Magyarországot ide sorolod...
GFR 2018.04.26 22:46:02
@torró: "Amit nem értek az itt kommentelőknél, hogy én csak így este tudok kicsit kommentelni, mert én 71 évesen még reggeltől estig dolgozom. És nem állok meg netezni, mert első a munka! Mi ezt tanultuk! És nem siránkoztunk, hanem megkerestük a létfenntartás lehetőségeit, nem az állam bácsira ácsingóztunk!"

Csak gratulálni tudok! Tökéletesen sikerült az agymosás. Ha valóban olyan fene nagy növekedés lenne a gazdaságban, ha valóban "előre felé" haladna az ország, akkor 71 évesen már nem reggeltől estig kellene dolgozni, hanem a boldog nyugdíjas éveket kellene élni. De nem!!
Erre nevelték??!! Ezt tanulták??!! Munka az első! Persze! Addig sem gondolkodik a nép... Addig is szabadon lehet rabolni és herdálni az állam vagyonát.
Elismerem a munka fontosságát, de ha valóban dübörögne a gazdaság, akkor a munka nem menne az élet rovására.
De nem! Magyarország haldoklik. A lakosság fogyóban, mert a fiatalok nem látják biztosítottnak a jövőjüket egy biztonságos országban. Igen bármennyire Fidesz ellenes vagyok, a migránsokat én sem látnám szívesen az országomban...
A kórházaink a szétesés szélén. Az oktatásunk színvonala nulla. A Királyi tévék egész nap a kormány agymosó propagandáját sugározzák. Az átlagbérből hónapról hónapra tengődik az ország nagy része. Nyilván Ön is azért dolgozik éjjel-nappal, mert kell a pénz és mert a nyugdíjból képtelen lenne megélni.
És ez bár nem az Ön hibája, de az Ön problémája.
Az a baj a mi drága kis hazánkkal, hogy MINDIG rosszul választunk. MINDIG a vesztes oldalra kerülünk.
Mert MINDIG rossz vezetőket választunk (Gyurcsány-Orbán, csak, hogy az elmúlt 16 nézzük)
Én és rajtam kívül még nagyon sokan nem akarunk a fekete bárány lenni Európában, azért mert van egy elmebeteg kormányunk és van 2,5 millió megvezetett ember, akik legalizálták őket.
GFR 2018.04.26 22:49:51
@Anyád a baráthal: "Szerintem a fidesz előtti demokrácia is illiberális volt, csak nem hívták annak. Etekintetben nem változott semmi."

Teljesen egyetértek. Magyarországon még nem soha volt igazi demokrácia.
Nagyon sokan nem tudják, és rengeteg tévhit is él arról, hogy mi számít értékes és mi számít elvesztegetett szavazatnak. Az itt elérhető tanulmányban matematikai precizitással igyekeztünk meghatározni, hogy egy pártra adott listás szavazat és egy párt jelöltjére adott egyéni szavazat mennyit ér,…..
GFR 2018.03.25 13:56:08
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Érdekes gondolat, de én inkább valakik mellett szeretnék szavazni, nem valakik ellen.
És valljuk be, hogy a jelenleg hatalmon lévő párt és kormány mellett nem igazán tud szavazni egy igaz-lelkű magyar.
GFR 2018.03.25 21:36:26
@IlgumBulgum:
Engem meggyőzött! El kel takarítani ezeket a mocskot a hatalomból.
A hataloméhségük miatt már megbomlott az elméjük. Vagy nem is voltak épelméjűek. Csak az sajnálatos, hogy megfertőztek még kb 2 millió magyart.
A fidesz-kdnp egy betegség. Egy rák. Magyarország rosszindulatú daganata, amit el kell távolítani a jobbulás érdekében.
És hogy jobb lesz-e az ellenzék programja? Ha igazán okosak, akkor létrehoznak egy liberális szakértő kormányt, aki visszavezeti az eltévedt magyar hajót az demokrácia tengerébe, visszaállítja a megcsorbított hírnevét az országnak és elkezdi megmenteni, gyógyítani az országot.
De ehhez kell a magyarok akarata...
GFR 2018.03.25 22:22:45
@tompus:
Természetesen nem. Az MSZP és a fattyúutódja a DK Gyurcsánnyal az élén már egyszer bebizonyították, hogy őket sem szabad többé a nép szolgálatába állítani...
Idén harmadszor vettem részt a Budapest Pride-on. A felvonulás biztos pont lett a nyárban, prioritást élvez sok más vonzó szünidős programmal szemben. Úgy érzem, ott kell lennem, együtt a barátaimmal, a többi felvonulóval, még ha nem is vagyok tagja szexuális kisebbségnek. Viszont keresztény vagyok…..
GFR 2017.07.19 19:41:45
@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes:
Nem vagyok onkológus, fogalmunk sincs, hogy mitől alakul ki rák. De talán ez a Föld bosszúja, mert ész nélkül romboljuk...
GFR 2017.07.19 20:29:00
@főpilóta:
Az utolsó részben félreértett. Nem azt mondom, hogy a homofób kézen fogva sétál egy másik férfival, hanem, hogy kézen fogva sétál a barátnőjével, feleségével, szeretőjével.
És téved, amikor azt mondja, hogy ezt egy meleg vagy leszbikus ember is megteheti. Jól írja. Lehet rendőrt hívni, de a felvonulásnak a célja az lenne, hogy ez probléma fel se merüljön. Más kérdés, hogy sajnos a felvonuláson néha túlzásokba esnek a résztvevők, de higgye el, hogy a LMBTQ emberek többsége nem vallja azokat a szélsőséges nézeteket, amit ők képviselnek a nevükben.
Nyilván Ön is ismer meleg férfit, vagy leszbikus nőt. Ők vajon egyetértenek a felvonulással?
Fura még olvasni, hogy az ő utcájukban. Budapest utcái nincsenek felosztva a kisebbségek-többségek, zsidók-keresztények-mormonok stb. között.
Ez is egy rossz hozzáállás. Valamennyien magyar állampolgárok vagyunk, csak más-más ízléssel, identitással.
A keresztények azt hirdetik, hogy Isten előtt minden ember egyenlő, csak néhányan eltévedtek, bűnösök, stb.
Akkor tartsák is magukat ehhez. Legyen valóban mindenki egyenlő itt a Földön ezalatt a 20-30-40-90 évig, kinek mennyi jutott.
Miért kell gyűlölködni, haragot szítani, utálkozni csak mert a másik más? Mindezt hivatkozva egy olyan könyv szabályaira, amelyet ők sem tudnak maradéktalanul betartani.
GFR 2017.07.20 08:01:14
@főpilóta:
@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes:
Most látom, hogy nagy hibát követtem el, amikor belementem ebbe a beszélgetésbe. Sajnos azt látom, hogy nagyon sok ember részéről nem is elutasítást kapnak az LMBTQ emberke, hanem alaptalan gyűlöletet, ahogy az önök részéről is. A gyűlölet alapja pedig a harag, ami a nagy keresztény mesekönyv szabályai szerint az egyik főbűn a hét közül és ha már itt tartunk, akkor a kevélységet és a jóra való restséget is fel lehet hozni, hiszen ezeket is megszegik a homofób emberek.
Ezt ki fogja megbocsátani? Elmennek egy szépen feldíszített épületbe, elmondják egy másik embernek és kész, meg van bocsátva :)
Ha már annyira isten kezében vagyunk, és ő irányít mindent, amiben én konkrétan nem hiszek, akkor elég rossz humorérzéke van...
Az LMBTQ embereknek eszük ágában sincs szétverni a jelenlegi társadalmat, csak ők is a részesei szeretnének lenni, együtt élni az embertársakkal.
Hagy kérdezzek még valamit így a végére kedves MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes és @főpilóta illetve ez a kérdés szólhat minden homofób embernek: ha kiderülne, hogy a saját testvére vagy akár gyermeke vallaná be, hogy meleg, leszbikus, akkor is ilyen gyűlölettel és elutasítással viszonyulna hozzájuk?