Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Párkányer

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha volt valami értelme annak, hogy két és fél évig Angliában éltem, annyi mindenképpen, hogy megtanultam felismerni a posztkádári mémeket: egyszerűen vannak olyan nézetek, amelyek csak diktatúrákban alakulnak ki, jogállamban nem, még akkor sem, ha az adott jogállamban durván erős…..
Párkányer 2009.05.27 21:37:54
Pár gondolat a Népszabadságban megjelent, a Védegylet egyik tagjának tollából származó íráshoz (idézetek dőlt betűvel). A cikk a zöldgondolatnak-ökopolitikának a melegekkel való szolidaritásáról szól. De vajon mi köze van a „fogyasztói társadalom sivársága alól…..
Bejegyzésemet szeretettel ajánlom a KDNP-nek, Hock Zoltánnak és az MDF-nek, valamint a jobboldalinak nevezett pártsajtónak - a melegfelvonulás kapcsán. Továbbá az összes, az abszolút erkölcsiség mércéjével hadonászó, magát "konzervatívnak" tartó úriembernek és…..
Konzervatórium Bohém élet 2008.06.12 12:10:00
Szlovákiai összefoglalónk után jöjjön egy rövid csehországi konzervatív-libertariánus kitekintő. Az előző poszttól kissé eltérően, nem csak think-tankokról lesz szó.   Noha Csehország nem rendelkezik akkora think-tank állománnyal, mint Szlovákia, szellemi befolyásuk…..
Konzervatórium Szlovák banzáj 2008.05.10 17:40:00
Szlovákia a jobboldali think-tankok igazi paradicsoma Közép-Kelet Európában. Ez valószínűleg azzal magyarázható, hogy az 1998-ig tartó nyomott mečiari időkben a közszférából és az akadémiai talajról kiszoruló liberális demokrácia intellektüeljeinek nem volt más…..