Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kismedvee

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus középpályása, Sami Khedira a hírek szerint térdsérülést szenvedett a válogatottnál. A német labdarúgó-szövetség hivatalos Twitter-csatornája számolt be a játékos sérüléséről, illetve arról is, hogy a futballista a következő órákban további vizsgálatokon fog átesni. Torinóban…..
kismedvee 2017.08.30 15:17:44
@Tomy81: Több francia és spanyol hírforrás szerint AG-t kicserélnék Di Maria-ra,így ő felejtős.

Szóval akkor egy középpályás kidőlt,akkor muszáj lesz valakit venni,SOS alapon. Háháh szakadok ezen a mercaton, sosincs üres járat, mindig van valami esemény,ami felkavarja a vizet - nem csak juventusra értem,úgy kompletten :D
A Juventus középpályája tekintetében további erősítés várható, a legvalószínűbb opciót pedig André Gomes jelenti, aki nem volt a Barcelona keretében az Alaves elleni találkozóra. A Mundo Deportivo értesülései szerint a Juventus 33 millió eurót továbbított, azonban ezt…..
A legutóbbi hírek szerint a Juventus ugyan mindenben megállapodott Benedikt Höwedesszel, azonban a játékos csapatával, a Schalkéval ez a megegyezés még nem született meg. A középhátvéd a hírek szerint szívesen csatlakozna a Bianconerihez, s ügynöke korábban azt nyilatkozta, a…..
kismedvee 2017.08.26 13:37:54
@gomorra21: azert nyilvan tulfizetni se szabad senki. Ha valoban 20m eurot szeretne a Schalke,akkot adjanak 15-20m kozott plusz nemi bonuszt. Es akar kijohet igy 22-23ra is boven belefer. Ha mindent egybe veszek megvajar egy sima 20 es semmi bonusz is tokeletes lenne.
Továbbra is tartják magukat azon információk, hogy Marottáék szeretnék a Juventusban tudni Kevin Strootmant is, ráadásul úgy tűnik, ennek érdekében hajlandóak akár komoly összeget is áldozni a játékosra.  A La Gazzetta dello Sport és Mediaset Premium szerint a Juventus vezetőségének ajánlata egyre…..
Olasz források szerint a Juventus kész újabb középpályást szerződtetni a várhatóan három játékosból álló középpályához, és amennyiben ez sikerült, akkor felmerül a kérdés, hogy ki távozna. Az elsődleges opció a La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Stefano…..
A La Gazetta dello Sport friss beszámolója szerint az AS Roma végleg elhessegetni látszik Riyad Mahrez leigazolásának a gondolatát, és így több tényező miatt is Juan Cuadrado tűnik a legvalószínűbb következő célpontnak. Juan Cuadrado jó kapcsolatot ápol a farkasok vezetőjével, Monchival, viszont…..
A Juventus megegyezésre jutott a Paris Saint-Germain vezetőségével a francia válogatott, Blaise Matuidi ügyében. A bianconero klub a harmincéves középpályásért 20 millió eurót plusz bónuszokat fog kifizetni. Az Öreg Hölgy vezérigazgatója, Beppe Marotta Monte Carlóba utazott az…..
A mercato lassan a vége felé közeledik, már csak két hét maradt a vezetőségnek megfelelően megerősíteni a főleg védősorban megvékonyodott keretet, és természetesen mindenki megváltóként várja a megígért középpályást, illetve természetesen titokban sokan valami nagy durranásban reménykednek a Pogba…..
kismedvee 2017.08.16 14:10:09
@tacconi76: DC-t idén csak kölcsönvette a Juventus, így csak 6m-val kell számolni, nem a 45-al, ami jövőre 40 lesz,ha megveszi a Junvetus.
kismedvee 2017.08.16 15:08:24
@Drughi Di Bianconeri: Teljesen jól leírtad. Egyetértek veled!

@biancineri101: Nem hiszem, hogy a beszerző szakmád összehasonlítható volna egy Sportigazgatóval.Főleg, mert egy klub nem csak "terméket" vesz, hanem pr és marketing értéket is bevételre is szert tesz, elég nagy különbség egy Neymar,CR,Messi ázsiai mezeladásaiból befolyó bevétel és egy sima ideális cikk között.
Értékelem a véleményed, köszönöm, hogy leírtad. Ettől még sajnos eléggé félreértelmezted az írásom. Ennek bizonyítéka: DC-t illetőleg pl le van írva, hogy az utóbbi időt nézve a legjelentősebb nemzetközi igazolásunk.
kismedvee 2017.08.16 17:40:10
@Sztovicska: nagyon nem mindegy, hogy belföld vagy külföld! ráadásul Higu kivásárlási záradékkal vették meg, nem pedig alku folytán. óriási a különbség!
Nézd meg mennyiért ment Higu Nápolyba! 35m euró volt, de a Juventus jóval piaci érték felet tudta csak meg venni! Olykor abelső piac sokkal drágább, mint a külföldi, viszont biztosabb is.
Olasz források szerint a Juventus vezetősége minél előbb meg akarja szerezni Blaise Matuidit a PSG csapatától, mielőtt további átigazolások véglegesítésébe kezdene. Giuseppe Marotta a Szuperkupa napján arról beszélt, hogy egy középpályás még mindenképpen érkezni fog, és a következő pár nap…..
A tegnapi mérkőzés fényében vendégbloggerünk, Hadházi Gábor nem volt rest, és billentyűzetnek ugrott, hogy leírja a véleményét. A múlthéten erősen gondolkodtam, hogy kire lenne szüksége a Juventusnak. Írogattam papírra ezt-azt, pro és kontrát. Aztán jött a tegnap este,…..
Spanyolországból érkező hírek szerint a Juventus erősen fontolgatja, hogy aktiválja a Barcelonánál szereplő Sergi Roberto szerződésében foglalt 40 millió eurós kivásárlási árat. A 25 éves spanyol labdarúgó univerzális játékosnak tekinthető, hiszen képes a középpálya közepén és a védelem jobb…..
A Barcelona csapatát továbbra is kapcsolatba hozzák Dybalával, akiért a legfrissebb hírek szerint a katalán sztárcsapat akár 120 millió eurót is hajlandó lenne fizetni vagy kevesebb összeg mellé az Iniesta-Rafinha-Andre Gomes hármasból egy játékost felajánlani. Mivel a napokban…..
Juan Cuadrado helyzete a Juventusnál korántsem sziklaszilárd, a kolumbiai játékos teljesítménye a remek torinói kezdés után visszaesni látszik, így nem csoda, hogy sok átigazolási pletyka kap szárnyra vele kapcsolatban. A legutóbbi hírek szerint az AS Roma élénken érdeklődik a…..
Juventus minden feltételben megegyezett Keita Baldéval a Torinóba való átigazolás kapcsán, így most már csak a Lazioval kell konszenzusra jutnia az olasz bajnokcsapatnak - állítják a hírforrások. A Bianconeri már régóta üldözi a fiatal szenegáli játékost, s most az olasz források tudni vélik, hogy…..
Már csak megközelítőleg egy hónap van hátra az átigazolási időszakból, a Juventus pedig továbbra is fokozott erőkkel keresi a keretből hiányzó középpályást, és olasz források szerint ismét felmerült a Barcelona mezében kevésnek bizonyuló André Gomes. A bianconero…..
kismedvee 2017.08.02 21:06:34
@Rikoo: Semmi sarkítás nincs benne! Én pusztán az általam ismert információkból,és az eddig tényekké vált hírekből rakom össze a dolgokat. Pár hete Bonucci nem megy sehova, ma keresd milánóban,1 éve pogba nem megy sehova, keresd manchesterben. Pár hete neymar csak kamu,kacsa és stb, 95% hogy a párizsi diadalívnél belebotlasz ha arra jársz. Dybalanal mi sarkítás van abban,hogy az ő kezében van a döntés,ha jönnek érte és kéri a klubot,hogy engedjék el,abban semmi sarkítás nincs.Az,hogy ezt sokan nem tudják elképzelni,az egy dolog,ettől még az élet más.Ő nem Juventus ikon,nem iszom már mérget senkire se,mert mindnek fontosabb a bayern,a real,a barca a mu és így tovább,mint a Juventus. Meg van az esélye,hogy elviszik az argentínt,ez vitathatatlan.Hogy bekövetkezik,szerintem igen,szerinted nem.Szeptember 1-én biztossá válik valakinek a meglátása.
Alexissel az volt a baj,hogy többet kért,mint ami az ő pr és marketing értéke, különben kifizetik!
@patrik1112: még akkor olvastam,amikor létre jött a megállapodás,és azt is említette,hogy azért húzódott el,mert dybala tisztázni akarta,hogy elengedjék,ha a barca hívja. Ezt a hírt nem a mundo hozta le,hanem a marca,ő is di marziot emlegette. Neked is csak azt tudom mondani,nekem az a meglátásom,hogy elmegy,ha jönnek érte.Ha tévedek nem dőlök kardomba,megkövetem magam,de ha igazam lesz akkor azt se hagyjuk figyelmen kívül... ;)
kismedvee 2017.08.03 06:32:18
@pott70: Hidd el,nekem semmi előnyöm nem származik abból,ha igazam lesz.És akkor se dőlök karomba,tévedek.Realista ember vagyok,így mindig szeretem a dolgokat tisztán látni; most pl hiába szeretem Dybalat,felkészültem arra,hogy lehet,hogy megveszik.Így nem ér váratlanul :)

@patrik1112: Lehet úgy is,hogy tévedek,és nem őt veszi majd meg a Barca,hanem Coutinhot és a maradékból erősíti a védelmét, fiatalítja a középpályáját.

Engem az a spirál zavar jobban,amit ez kicsiben és nagyban elindít. Először is,ha a Barca megkapja a pénzt,ő ezt elfogja költeni, akitől pedig vásárol,ennek tudatában megfogja emelni az árat, simán 15-20m,vagy még többel. Akihez kerül ebből a pénzből ő beforgatja szintén,és akitől vesz,majd az is magasabb áron akar értékesíteni.És így tovább és így tovább. A Juventusnak jelenleg sokkal előnyösebb lenne,ha megvették volna már Cancelot és Keitát,illetve a belsővédőt, mert egy távozás esetén hoznak 2 középpályást és le van tudva. Így viszont az "inflációs-spirálba" mi is bekerülhetünk.
A Sampdoria támadója, Patrik Schick állítja, nem haragszik a Juventusra amiatt, hogy végül az orvosi vizsgálatok negatív eredménye miatt nem igazolhatott a zebracsíkos csapathoz.  "Haragszom-e a Juventusra? Nem, nem haragszom." - mondta a cseh válogatott a Sky Sport Italiának. Tudvalevő, a csatár…..
A futball világában olykor egyes események képesek láncreakciót kiváltani, így például amennyiben a PSG őrült áron megszerezné Neymart, az minden bizonnyal komoly lépésre késztetné a Barcelonát (és talán az UEFA hivatalnokait is), hiszen mindenképpen pótolni kellene a brazil játékost, a helyettes…..
A Juventus továbbra sem igazolt még senkit az AC Milanhoz átszerződött Leonardo Bonucci helyére, ezért tovább folynak a tárgyalások az ügyben. Jelenleg a Valencia csapatát erősítő argentin Ezequiel Garay tűnik a legesélyesebb befutónak, miközben a Kosztasz Manolasz vagy Stefan de…..
kismedvee 2017.07.31 11:11:17
@Sas Jóska: Nem csak ez a gond; még most is játszunk 3 védős rendszerben, amihez a 4 db belső kevés. Továbbá a szélső védőink közül egyik sem tud belsőt játszani. Ergó, muszáj egy 5. belső védő is. Ennek a rendszernek ez a sebezhetősége. A sima 4 védős felállásnál úgy alakítja ki egy csapat a keretét,hogy 4 db belső védő (SW/CD)4 db szélső védő( L/RB,WB,RM,W), 2 tartalék védő, akik szélen és belül is képesek játszani (CD,L/RB.) Evvel szemben a 3 védős felállásnál már teljesen más megoszlás; 5 sw/cd, 1 db tartalék, aki CD,R/LB, 4 db szélső védő, 1 db szélső tartalék,aki kifejezetten mindkét oldalon képes játszani.A jelenlegi belsők csak egy megoldás felé tendálnak. Amíg nem érkezik valaki,addig nincs egyensúlyba a két rendszer közötti variálhatóság.Hiába mondja Allegri,hogy...biztos vagyok abban,hogy valaki érkezni fog.Sőt egészen pontosan 2 védő érkezést tartom biztosnak.A védők kiléte már megadja a választ,hogy egyensúly fenntartás vagy eltolódást felé megy el a vezetés. Szerintem Asamoahval nem mernék neki vágni egy tlejes szezonnak,mint tartalék LB,szóval érdekes lehet ennek a 2 embernek a kiléte.
Garay régen nagy kedvencem volt,de az vagy 5-6 éve volt. Ő csak CD, az ő érkezése egyértelműen azt jelenti,hogy egyensúlyt tartunk. Mellé még ha Cancelo jön és Lichti marad - amiben biztos vagyok - akkor DSC inkább a kétoldali Opció lesz,mint sem csak jobb. Ha Carvalho jön,akkor elsődleges felállási forma a 4 védő lesz,a másod vagy harmadlagos a 3 - attól függ mennyire egészséges a keret.
Friss hírek szerint a Lazio megelégedne 25 millió euró plusz bónuszok konstrukcióval Keita Baldé Diao játékjogáért. A bianconero klub vezetője, Beppe Marotta a minap megerősítette, hogy klubja ajánlatot tett a szenegáli futballistáért, amely a pletykák szerint körülbelül 20 millió eurót tett ki. A…..
kismedvee 2017.07.27 18:04:53
Egyes olasz pletykák szerint a Juventus a Schalke 04 és a német válogatott középpályása, Leon Goretzka iránt érdeklődik. Az Il Fatto Quotidiano újság és a Calciomercato.it alkalmazásában álló sportriporter, Giovanni Albanese szerint fontos fejlemények fognak napvilágot…..
kismedvee 2017.07.26 13:25:25
Matic hiába játszott 200 meccset DM-nek, semmi köze hozzá.Nem véletlen harcolt Kanté-ért conte annyira! Sőt,Matic teljesítménye a francia miatt 'emelkedett' ennyit,mert nem kell güriznie, amihez nem is ért. Szóval Maticot,mint DM-et elvetném!
Allan játékát nem ismerem,viszont Goretzka játékát Khedirához tudnám hasonlítani. Szabadon mozog előre és hátra, kiveszi a részét a támadásból és védekezésből (egy német oldal szerint előre very hardra értékelik az aktivitását, míg hátra egy low-ot adtak). Szóval vagy Khedira játékperceire nézve erősítés lehet, vagy a Rincón-Lemina játékperceit megkapva Khedirával dolgozhat a középpályán felváltva. A legtöbb német cikk vele kapcsolatban nagy potenciált emleget,mint szervező középpályást,mert remekül lát,jó rugótechnikája van, gyors stb. Védekezés terén erősödét várnak tőle fizikálisan,de sehol nem említik,hogy szűrő feladatokra alkalmas volna.Illetve mindenhol Bayern Münchent emlegetnek...Szóval nem tartom realitásnak,hogy megveszik.Az eddigiek ismeretében ez váratlan és meglepő lépés lenne.
Sokszor emlegetik Matuidit,no ő is max CM,de vele semmivel sem lenne előrébb a középpályás védekezésünk,ja és már 30 éves,szóval na... N'Zonzi nálam dettó Matuidi.
Nehezen értem meg,miért nem is tudunk felfedezni egy olyat,akire eddig még senki nem gondolt,illetve aki a mi rendszerünkben kiteljesedne, mint pl Casemiro a Realba. Ő ott a legjobb lesz arra,amire használják,jobbra nincs is szükség - habár Ceballos-sal lehet minőségi vetélytársa akad. Szóval nálam egy Gueye Weigl páros lenne a nyerő a DM feladatokra. Mindkettő remekül szerel,remekül szerez labdát, short passok terén kiválóan játsszák meg a labdát, illetve a long passokban is elég magas %-ot mutatnak fel. A németnél további előny,hogy CD-nek is használható. A szenegáli srác idén Kanté méltó kihívója volt az angol bajnokságban a szerelések, labdaszerzések tekintetében. Májusban sok cikk szült arról,hogy Wenger szeretné szerződtetni,mert Viera stílusát látja benne. Nálam ez a két srác van a legelső helyen a DM posztra. (Sőt, a CD miatt mindkettőt elhoznám és nem kell se Garay,se Manolas,se Sokratis se senki.)
kismedvee 2017.07.26 19:15:46
@Drughi Di Bianconeri:
-Jorginho alapjában CM, viszont kifejezetten jó playmaker; kiválóan passol rövid és hosszútvára,jól lát a pályán. Ez mellett a helyezkedése és helyzetfelismerését emelik ki,hogy nagyon jó benne.Az ütközés része a játékának inkább már átlagos illetve a szerelés ami nem acélos. A labdaszerző készsége viszont sokat ellensúlyoz. Összességében alkalmas passer playerre, de kifejezetten jól áll neki a BtB is. Szeretem a játékát,nem egy Gattuso,aki nekünk kellene,de szívesen látnám a Rincón,Lemina duó helyett. Persze esélye 0.
-Matic valóban DM,mindenhol ezt emelik ki elsőre, viszont játékban kifejezetten elmarad a tipikus DM készségektől.Sokat nem mozog,teljesen jól látod.
-Matuidit és N'Zonzit alapból nem tartom sokra,így nem értem minek agyalunk rajtuk,még csak a játékukat se vagyok hajlandó elemezni,időpazarlás.Matunál elég volt a Barca visszavágó, 0.
-Gueye-t az Arsenalra olvastam,MU-ra nem. Josénak Matic a szerelme,de Fabinho is képben volt még júniusban,azóta csend (Bakayoko eladásával szerintem marad a Monacoba).
-Weiglt bánnám,ha a BM-be menne. Fájna :(
Amúgy egyetértünk ;)
A Juventus legújabb igazolása, Federico Bernardeschi a közösségi médián keresztül mondott köszönetet egykori klubjának, a Fiorentinának, s mindazoknak az embereknek, akik segítették és egyengették pályafutását, valamint új klubjának és a zebramezes szurkolóknak, akik nagy izgalommal és reményekkel…..
kismedvee 2017.07.26 15:18:17
@Tony.: Soha nem mondtam,nem írtam olyat,hogy Dybalanak kellene lennie a 10-nek,sőőt! Én épp,hogy azt támogatom,hogy írja meg a saját fejezetét a 21-sel,vagy amit választ!!!
Miről beszélsz??? Nem mondtam azt,hogy ő lesz,azt mondtam remélem,hogy lesz!Van különbség a kijelentő mondat és az óhajtó mondat között! Amúgy pedig, ha ki vagy...dobj be egy snikers,attól helyre jössz ;)
kismedvee 2017.07.26 18:14:06
@Andris Farkas: Na ezen besírtam! Persze értem én,hogy Poén,de nagyon nagy!!!!!!!! :D Adom,abszolút adom! :D
Az olasz bajnok a PSG és a francia válogatott középpályása, Blaise Matuidi felé fordul, miután sikertelen próbálkozásokat tettek a vezetők a Chelsea és a Liverpool futballistája, Nemanja Matić és Emre Can megszerzése érdekében, számol be az aktuális helyzetről a Daily Mail. A…..
kismedvee 2017.07.26 15:20:15
:'(
Gonzalo Higuaín arról beszélt, hogy szeretné, ha Paulo Dybala a Juventusnál maradna, sőt, az egész csapat ezt szeretné. Mivel Neymar a pletykák szerint rendkívül közel került a PSG-hez egy rekordösszegű, 222 millió eurós átigazolás keretében, a lapokban felmerült, hogy a brazil támadó értékesítése…..