Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kolompár Deszpászító

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gratulálok, itt az első házi feladat!   Engedje meg, hogy ezúton gratuláljak Önnek, hogy bár személyével nem lett több női politikus a Fidesz elnökségében, de mégiscsak nőt választott meg pártja Pelczné Gál Ildikó helyére. A Fidesz nőket érintő problémákat és kihívásokat illető érzékenységét…..
Ha követed a blogot vagy a facebook csoportot, olvashattad az előző cikkem, amiben szintén 10 olyan különleges szigetet mutattam be, amit feltétlen meg kell nézned életedben legalább egyszer. Most elhoztam ennek a bejegyzésnek a folytatását, ahol ismét 10 érdekes szigetet mutatok nektek...
A blog tartalmából sok ízben az jöhet, hogy én egy bunkó paraszt vagyok, az empátia teljes hiányával, sőt ha tehetem még bele is rúgok a földön fekvőbe, s miután zsebének tartalmát módszeresen eltulajdonítom, aprócska péniszemmel még sugárban aranyesőt is szórok rá.  Bár nincs ellenemre a fent…..
Kolompár Deszpászító 2017.12.05 13:25:27
Tavaly a teljes magyar nyilvánosságon átszaladt a Magyar Szakszervezeti Szövetség egyik  vezetőjének, Hercegh Máriának azon állítása, hogy a magyarországi adatok tükrében a nők ugyanazért a munkáért 20 százalékkal kevesebb bért kapnak. Mindez azt jelenti, október huszadika után 72 napon keresztül…..
Vendégposzt:  A magyar pártrendszer hosszú távú átalakulása várhatólag karizmatikus vezetők, botrányok és gazdasági érdekhálók mentén fog lezajlani, de talán nem érdektelen végiggondolni, hogy funkcionális és ideológiai szempontokból, ugyanakkor a jelenlegi kínálatot is figyelembe véve, hogyan…..
Kolompár Deszpászító 2017.11.13 09:45:49
niche A pótcselekvés apró körei 2017.08.21 15:55:06
Az A38-on megindította a Momentum a cselekvés látszatát. A mindenkori ellenzéki pártok cselekvés híján, valami cselekvéspótlékot keresnek, erre találták most ki az ország nagy panaszkönyvének szánt honlapját Momentumék. A magyar panaszkultúrának pont még egy olyan felület hiányzott, ahol mindenki…..
Kolompár Deszpászító 2017.08.23 10:38:38
Van egy viszonylag sima útja Orbán uralma megdöntésének, amely végső esetben rendelkezésére áll az EU-nak -- nemcsak a magyar ügy "kezelésében", hanem az unió egysége érdekében. Nem az egyedi országok (befektetők) tőkemegvonó intézkedésére gondolok, ami természetesen önmagában is súlyos zavarokat…..
Kolompár Deszpászító 2017.07.18 13:44:55
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Blog! Megtisztelnek, ha az alábbi vélemény írást megjelentetik oldalukon. Minden mellébeszélés ellenére miért hatalmas bukta a hétfői köztisztviselői sztrájk? A pontos, minden statisztikai adatot felvonultató…..
Civil kurázsi? Gerillakció? Simicska?..
Kolompár Deszpászító 2017.07.18 12:00:40