Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FAF

0 bejegyzést írt és 271 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Corriere dello Sport értesülése szerint a Juventus fiatal középpályása, Fabio Miretti iránt több klub is érdeklődik. A Parma, a Monza és a Como képviselői is felvették a kapcsolatot az Öreg Hölggyel az elmúlt napokban, és kölcsönben vinnék a középpályást, akiben Thiago Motta hisz, azonban még nem…..
FAF 2024.07.22 10:38:10
@venember83:Agresti: "Thiago Motta nyaralásakor Cristiano Giuntoli arról érdeklődött az edzőnél, hogy számára melyik játékos a fontosabb, Koopmeiners vagy Calafiori, mivel a Juventus nem engedheti meg magának mindkettőt. Az edző a középpályást választotta."

Ugyan már, ez kacsa. Motta mindekit megkap akit csak akar :DDD
Thiago Motta ma bemutatkozott a sajtónak a Juventus edzőjeként, miután az elmúlt napokban már levezetett pár edzést Continassában az elérhető játékosokkal. „Csodálatos volt az első pár nap a bianconero környezetben, egy szuper és jól előkészített munkastruktúrát találtam a klubnál, a klub…..
FAF 2024.07.19 14:08:39
@Rocky80: És ha pofára esés lesz akkor mi van? A posványban akkor se maradhattunk. Változtatni kellett mert nem mehetett úgy tovább.

3 év után végre változás van és csodálkozol, hogy az emberek újra reménykednek és várják az új szezont?

Szerintem a többségnek nem az elért eredményekkel volt a baja, hanem az undorító, semmi játékkal és kis csapatos hozzáállással. Kínzással ért fel a meccseink nézése. Na meg azzal, hogy az elejétől kezdve azt szajkózta a mester hogy BL hely elérése a cél. Még ha az is a realitás akkor se mondhat ilyet egy Juventus edzője.

Motta-val szemben persze egyből emeled az elvárást mert bezzeg ő megkap mindenkit is. Bár én egyelőre nem látok olyan húú de nagy neveket, amilyeneket Allegri nem kapott meg. Na ezzel ellentétben szerintem a többség itt örülni fog a tisztes helytállásoknak, ha nézhetőbb játék lesz és látszik a fejlődés az irány amerre haladni akarunk. Az első évtől többet nem is lehet várni szerintem, ha ennél több sikerül az már bónusz.
FAF 2024.07.20 23:42:16
@sleepy8: Ember te érted amit olvasol? Mondom nem az eredményekkel volt baj. Az első időszakának utolsó két évében is fos volt a játék eredmények ide vagy oda.

Egyelőre semmi extrát nem kapott Motta. Meglátjuk mi lesz a vége. Allegri meg max az utolsó évben nem kapott senkit. Ne általánosítsunk.
Az olasz sajtó több napja arról ír, hogy a Juventusnál a tízes meznek új gazdája lesz, és Kenan Yıldız kaphatja meg a szerződéshosszabbítás aláírásával. Ezt megerősítette Giovanni Albanese, ugyanakkor Romeo Agresti szerint ezt a mezt csak abban az esetben kaphatja meg a játékos, ha hosszabbítási…..
FAF 2024.07.18 14:55:30
@Leram7: Legyen igazad az igazolásokkal kapcsolatban, de én inkább azt mondom, hogy majd meglátjuk. Vlaho is nagy igazolásnak tűnt de akár Thuramból is lehet Weah. Olyan nagy név még nem lett igazolva amilyet mondjuk Allegri nem kapott meg. Egyetlen dolog látszik, hogy végre nem az ex-mester féle kivénhedt, levitézlet sztárokat igazolunk.
Tegnap délután folytatódott a sajtóban a még vasárnap este megkezdődött szópárbaj Guido Vaciago, a Tuttosport főszerkesztője, és a Juventus mestere, Massimiliano Allegri között. A sajtóban megjelent információk szerint a mester az Olimpico folyosóján megfenyegette a főszerkesztőt, például fülei…..
FAF 2024.05.17 11:56:47
Megmondom őszintén, én most egy kicsit meg vagyok zavarodva és nem igazán látom mi a hiszti tárgya. Több száll lett itt összemosva.

Bírók: kritikán aluli volt, amit művletek ez nem kérdés. Máskor ilyenkor a mester azt hajtogatja, hogy hagyjuk a bírókat dolgozni, jó munkát végeznek. Talán korábban nem kellett volna ezt PC dumát nyomni és akkor nem így bíráskodnának.

Sajtó: Mi az igazság amire utal? Mi az amit a vezetőség kér hogy mondjanak? Ez nekem telejesen homály, hogy itt mi a probléma. A sajtó nagyobb részt mindig is pletykákkal operál. Ez most miért új neki?

Vezetőség: Most tényleg az a baja, hogy el fogják küldeni de még nem közölték vele? Ahogy mind a két oldal hajtogatja állandóan le fognak ülni és kiértékelik a dolgokat. Ha ez mindig így történik, akkor majd ott közölni fogják vele a döntésüket. Itt sem értem a kiborulást.
Azt se értem miért mennek itt neki egyesek Giuntolinak. Azt gondolják egyedül hoz meg bármilyen döntést? Egy januári átigazolási időszaktól bárki is csodát várt? Hagyjunk már neki egy kis időt. A mester 3 év türelmet kapott és nem ért el semmit. Ez még igaz lehet CG-re is, de az idő neki is jár.

Hova tünt a toszkán humor és irónia? Mi ez a vetkőzős kiborulás?
Ez nem szenvedély ez idegbetegség.
Szegénykém idegroncs lett, így pláne nincs értelme folytatni vele.

A fizetéshez való ragaszkodás meg jogában áll, de egy közös megegyezés elegánsabb lenne, ha már annyira szereti a klubot.
FAF 2024.05.17 15:55:07
@Rikoo: Ezek a versenysorozatokra vonatkozó elvárások. Nem is ezért kell mennie. Ha bajnogságot nyert volna akkor is mennie kellene mint legutóbb mert ebből a felfogásból amit ő képvisel elég volt már.

Jaj, majd mindjárt megsajnálom, hogy csak 9 millió, a fele is bőven elég lett volna neki.
FAF 2024.05.17 15:56:23
@FAF: Ja az lemaradt, hogy ahogy Sarrit is elküldték bajnoki cím ide vagy oda.
Az olasz sajtó több, egymással egybecsengő, forrásának értesülése szerint a Juventus a vártnál korábban, még a szezon lezárulta előtt, de akár már ma este menesztheti vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit. A szakember ideje borítékolhatóan lejárt a torinói klubnál, de a Sky Sport Italia újságírója,…..
Massimiliano Allegri a Juventus győzelme után a Sport Mediaset számára nyilatkozott, s a mester elmondása szerint egy erős csapatot hagy hátra Torinóban, ha távozna. „A Juventusnál a győzelem az egyetlen dolog, ami számít. Nagyon boldog vagyok a srácok miatt, jó munkát végeztek, boldoggá tették a…..
FAF 2024.05.16 18:27:38
@Rikoo: Isten óvja az olasz válogatottat.
A Juventus az előzetesen a mérkőzés esélyesének tartott Atalanta elleni 1:0-ás győzelemmel zárta az Olasz Kupa fináléját, s így trófeával búcsúzhat a nem igazán a fényes sikerekkel és a nagyszerű teljesítményekkel kísért szezontól.  "Nagy köszönet jár mindenkinek, mert tudjuk, mit tettünk ebben az…..
A szerdai kupadöntő előtt Massimiliano Allegri a hagyományos sajtótájékoztatón a Salernitana elleni meccsel kezdte mondandóját, s kifejezte reményét, hogy ezúttal csapata jobban fog teljesíteni. „Nos, reménykedünk a jobb teljesítményben. Megvalósítottuk a BL-helyet illető célkitűzést, most pedig…..
FAF 2024.05.15 14:30:45
@venember83: Milyen hülye célmeghatározás a döntőbe jutás? Lehet ez volt a baj a BL döntőkkel is :DDD
FAF 2024.05.15 17:43:38
@Rocky80: Legyen igazad és nyerjük meg.

A negatív hangulatot Allegri kishitű nyilatkozata indította el. Ha ő nem hisz a győzelemben akkor mi miért tegyük?
A Juventus számára a BL-hely megszerzése lényegében azt jelenti, hogy már csak a szerdai kupadöntő maradt kérdéses az idei szezon tekintetében, és Romeo Agresti legutóbb a várható változásokról beszélt, ami nem merülhet ki az edzőváltásban: „Már többször elmondtam, hogy akik szerint Massimiliano…..
Massimiliano Allegri a római döntetlen után a DAZN munkatársainak értékelte a mérkőzést, és már a Salernitana elleni meccs fontosságáról is beszélt. „Kockáztattuk ma a meccs elvesztését, egy olyan meccs elvesztését, amit nem tudtunk megnyerni, különösen a második félidőben, ahol több kedvező…..
FAF 2024.05.07 14:15:36
@juve2121: Hol beszéltem én támadásról? A meccs megnyerésének szándékáról beszéltem jobban mondva annak a hiányáról. Nem az első eset hogy neki jó a döntetlen is. Elfogadható a döntetlen bizonyos esetekben pl. idén az Inter ellen az lett volna. Számolgat mint egy kis csapatnál szoktak vagy mintha a BL-ben is játszanánk és annak érdekében be lehet áldozni bizonyos meccseket. Ez a hozzáállás elfogadhatatlan.

Minek szídjak olyanokat akik már nincsenek a klubnál? Ők már elmentek. Remélhetőleg az új vezetés jó irányba indul majd el.

Én nem akartam Roncit soha, anyagilag nem engedhette meg klub magának. Így meg semmi értelme nem volt. Allegri amúgy se akarta Roncit szóval kár az ő távozásával védeni.

Igen, építsen csapatot mert azt vállalta nem kis pénzért és tudatában volt, hogy milyen keret áll majd a rendelkezésére.
Van max egy csapat aminek jobb a kerete. Nehogy már a keret minőségével magyarázzuk hogy nem tudunk megverni kisebb, sokkal gyengébb kerettel rendelkező csapatokat.

Lehet, hogy Pogba fél lábbal is többet tud a fociról mint az összes többi középpályásunk csak mit érünk vele ha másik fél lába a rehabon vagy éppen a bíróságon van? Meg hiába tud bármennyit is a fociról ha mellé egy lusta hangulatember. Százszor inkább egy Di Livio képességű, mentalitású és bevethetőségű játékos mint egy hangulatfüggő, lusta zseni.

Van baj bőven a klubnál. El kell kezdeni szépen visszatérni a helyes útra és építkezni.
Ehhez hozzá tartozik a megfelelő hozzáállás visszanyerése is és ezt a beszari mentalitást a hátunk mögött kell hagyni.
FAF 2024.05.07 14:18:18
@venember83: "Pl. pont ezért nem szeretném a vezetőségben látni Del Pierót."

Hát igen, könnyen alkesz bohóc lehet belőle is egyeseknél mint Nedvedből.
FAF 2024.05.07 19:08:27
@juve2121: Úgy, ahogy a szeretett mestered szokta, szabadrúgás vagy szöglet utáni kavarodásból valakinek a pöcséről bepattan vagy oldja meg valaki egyénileg elől mert az már szerinte nem az ő dolga, nála ez a támadás, de kimondta, hogy még ez a szándék se volt meg benne már megint mert neki jó a döntetlen is meg úgyse nyerhetjük meg meccset. Ha meg nem tudunk támadni, ami ugyanúgy a foci része akkor zárjuk be a gyárat.
Ebből a lélektelen fos játékból bőven elég volt már és nem csak ebben a három évben volt ez alatta. Mint ahogy mindig is számolgatott bármennyire is akarod ráhúzni erre az évre, hogy be kell jutni a BL-be azért számolgat csak.

Senki nem mondta, hogy tökéletes a keret de nem is a Madridhoz meg City-hez kell mérni hanem az olasz csapatokhoz. És azokhoz hasonlítva bőven elég erős ahhoz, hogy ne ilyen kín szenvedések közepette legyen meg a BL hely mert nem a bajnoki cím volt az elvárás.

Az év első fele szerintem se tükrözte a valós eredményeket. Ezt én már akkor is elmondtam, hogy nagyon sok meccset csak a szerencsének köszönhetően nyertünk meg és nem azért mert a mester csodát művel az általatok lesajnált kerettel.

Jól mondta venember83 mindig van kibúvó meg kifogás csak keresni kell. Neked is sikerült találni az idei és tavalyi évre is.
Felmagasztalod, hogy mindeféle támadások közepette is harmadik tudott lenni tavaly. És akkor nem ugyanaz volt a keret nagyjából? És még csak nemzetközi szereplés sincs. Készülhet 1 hetet a meccsekre. Hogy is van ez akkor?
Massimiliano Allegri a Mediaset számára értékelt a döntőbe jutást érő 2-1-es római vereség után. „Nos, szenvedős meccs volt ez, tudtuk, hogy ez várható. Aztán rögzített helyzetből kaptunk azonnal egy gólt, s volt egy két helyzetünk rögtön az első félidőben, egyik Dušan Vlahović, a másik Gleison…..
FAF 2024.04.24 15:40:57
@Rocky80: Mekk mester nem alkalmas az újjáépítésre. Miért pont őt tartanád meg miközben mindenki mást elzavarnál. Amúgy lehet követni őt a következő klubjához :-)
A Juventus célja az olasz bajnokságban mindössze annyi maradt, hogy az élmezőnyben végezzen, s ezzel biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, azonban van még lehetőség arra, hogy a csapat egy trófeával mentse a nehezen menthető szezont. A zebramezeseknek ehhez meg kell őrizniük az…..
FAF 2024.04.24 13:13:19
@juve2121: Amennyiben nincs egyetlen kreatív játékosunk se akkor mekkora zsenialitásra vall az edzőtől, hogy a támadásépítés arról szól, hogy majd valaki megoldja és nem támadó sémákat alkalmaz? Mennyire illik a kerethez az edző? 3 év alatt csak fel kellett volna ismerni, hogy valami másképpen kellene csinálni és nem ugyanazt erőltetni.

A másik, hogy nem érdemes a később sztárrá vált játékosokat a mostani kerethez hasonlítani. Ha később mondjuk Vlaho, Yildiz stb. szupersztár lesz és visszanézünk akkor azt fogod mondani, hogy ezzel a kerettel Allegri, hogy tudott ilyen borzalmas focit játszani?
A Juventus a Fiorentina elleni hazai győzelemmel törte meg a lassan két hónapja tartó rettenetes és eredménytelen időszakot, s a találkozó egyetlen gólját a zebramezesek védőjátékosa, Federico Gatti szerezte az első félidőben. "Ez egy nagyon fontos győzelem volt, mert két nehéz hónap állt…..
FAF 2024.04.09 18:19:26
@DelPiero2: Egy gyors utánanézés után én két helyen is két büntetőből szerzett gól látok. Az olyan sok? De nem is a gólok számára utaltam a számok alatt, hanem volt itt egy kimutatás, hogy hogyan muzsikáltunk vele a pályán és nélküle.
FAF 2024.04.10 09:09:46
@gomorra21: Jó, jó, jogos :-) Nem túl szerencsésen fogalmaztam. Csak ne mondjuk, hogy nem lő fontos gólokat meg, hogy büntetőből lövi a gólokat.
FAF 2024.04.10 09:16:27
@DelPiero2: Na a kihagyott büntetők az már jogos felvetés. A fizetésében egyet tudok érteni és egyelőre nem látom én se, hogy azt hogy fogják tudni reális szintre hozni vagy mikor nő fel teljesítményben hozzá. És igen, problémákat generálhat.

Én egyelőre adnék neki még legalább egy évet. Vannak más posztok, ahol rosszabul állunk sajnos és azokra kellene fókuszálni. Aztán meglátjuk, hogy egy más felfogásban változik-e majd a hozzáállása.
A Juventus kedd este végre győzelmet ünnepelhetett, kétgólos előnnyel várja így a csapat a római visszavágót, de a meccset követően Massimiliano Allegrit még az első félidőben visszavont büntetőről kérdezték. „A bírók és a VAR döntéseit tisztelni kell, szóval nem látom semmi értelmét ezen döntések…..
FAF 2024.04.03 13:53:52
@Wizzurah: :DDD de ezúttal az ellenfél kapuja felé :DDD
A Genoa elleni döntetlen újabb tőrdöfésként érte a Juventus szurkolóit, akik közül többen a nézőtéren is kifejezték nemtetszésüket füttyökkel a félidőben, amire a Curva Sud ultrái becsmérelték a negatív kritikát megfogalmazó szurkolókat, s arról énekeltek, hogy a Juventust ők és kizárólag ők…..
FAF 2024.03.19 18:44:24
@sleepy8: Allegrinek nehezebb és drágább is igazolni. Nem létező vagy ritka jelenség regista kell neki. (változott a foci így a játékosok is) Mindent is egyedül megoldó csatár és középpályást is nehéz és nem olcsó olyan korban találni akiben bízik is.
FAF 2024.03.20 11:36:32
@steven.h: Csak hát ezt az edzőnek is be kellene látnia, hogy ebben nem jó, ehhez a feladathoz kevés és magától felállnia és keresni egy számára megfelelő csapatot.

Mondják itt, hogy Allegri mennyire szereti a Juventust és ragaszkodik hozzá. Milyen szeretet az, hogy két éven keresztül nem vállal valaki munkát és nem mond le pénzről, amiért semmit nem tesz, hogy segítse a szeretett klubját? Majd visszajön és jól megkéri az árát. Ez ám a szeretet. Van egy olyan érzésem, hogy ez így lesz most is.

Lehet mondani, hogy az neki járt, csak a szeretetet meg hűséget hagyjuk ki az egészből.
FAF 2024.03.20 12:35:50
@venember83: Elhiszem neked, a lényegen nem változtat. Szeretetből felvette a fizut.
2020-ban meg táncikált tanulás helyett. A tánclépéseket meg nehéz átültetni a focipályára :D
A Juventus továbbra sem talál vissza a győzelmek útjára, s a csapat korábbi mestere, Fabio Capello elemezte a zebramezesek kiábrándító helyzetét, miközben egyre több kritika illeti Massimiliano Allegri munkásságát. "Először is hadd mondjam el, hogy Allegri csodákat tett egészen a Derby d’Italiáig,…..
FAF 2024.03.19 18:29:39
@Pedro32: Mivel nem tudhatjuk mennyi beleszólása volt Allegrinek az igazolásokba ezt a terhet vegyük le a válláról.

"De SEM A MILAN SEM AZ INTER NEM KIEMELKEDŐ JÁTÉKOSOKAT VÁSÁROLT!"

Ezt valahogy én is így látom. Olyan játékosok után csorgatják itt a nyálukat egyesek akik simán jöhettek volna hozzánk is. Volt köztük aki nem kellett vagy nem adtunk érte annyit amennyit kértek vagy szarul tárgyaltunk ha másnak olcsóbban odaadták.
Én nem vagyok elájulva egyik ellenfél keretétől se.
Lehet jobb az összetétel de itt se tudjuk, hogy a játékost szerződtetőnek volt jó szeme vagy csak az edző tudja használni őket.

Mindenesetre az nem létezik, hogy mi mindig szar játékost igazolunk. Csak van valami oka annak, hogy nálunk nem jól teljesít vagy lesérül.
Ezt azért nehéz szerncsétlenségnek elkönyvelni.

Arról nem beszélve, hogy a többi olasz klub sincs jobb anyagi helyzetben. Akit ők meg tudnak szerezni azokat mi is meg tudnánk.

Ne vicceljünk már, hogy most olyanokat magasztalunk akikkel ha szóba hoztak minket akkor öreg, egy szezonos, még nem bizonyított vagy ki hallott már róla egyáltalán. Ha akkor nem kellettek most se kelljenek.

A keret nem teljesen reménytelen. Persze alakítani kell rajta ésszel ehhez kellene egy elképzelés, hogy mi is a játékunk. Olyan nem lesz, hogy na veszünk 3-4 sztárt és majd azok megoldanak maguktól mindent. Ez még mindig egy csapatjáték. Láttuk mire mentek a Galaktikusok Madridban együtt. Biztos ők se tudtak labdát kezelni, passzolni, cselezni. Amúgy meg pénz se hiszem, hogy lesz rá.
FAF 2024.03.20 09:39:09
@természetes alapú logaritmus: Thuramot megnéztem volna nálunk, ebben a rendszerben hány gólt lőtt volna kb úgyanúgy szídnák itt mint Vlahot. Loftust nem ismeren de nem hiszem, hogy annyival jobb lenne a mieinknél. A többi mind leszállóágban van, lehet már jövőre nem fognak tudni úgy teljesíteni. Egyébként ha őket hoztuk volna akkor az lett volna a baj, hogy már megint kivénhedt játékosokat kukázunk. Meg az is nagy kérdés nálunk is tudtak volna-e így teljesíteni. Di Maria se tudta megváltani a világot ebben a rendszerben az öreg játékosoknál maradva. Tőle is azt várták, hogy majd egydül kitalálja mi legyen a támadásban meg majd egyedül megoldja. Ez csak Allegri fejében működik így.

Az tény, hogy nagyon sok félre sikerült igazolásunk volt kezdve Roncival mert anyagilag őt nem engedhettük meg magunknak és ez ki is hatott az utána történt igazolásokra.
Úgy néz ki most a fiatalok mellett tettük le voksunkat, ami nem egyik pillanatról a másikra megy (annyira nem robbant be senki) folyamatosan kellett volna ezt meglépni. Ezért szerintem kell egy vezér a középpályára (gondolom az elképzelés szerint ez Pogba lett volna de láttuk, hogy alakult ezért kell más helyette) A védelembe is kell erősítés. Ide mondjuk meg kellene találni az új olasz generáció legjobbjait, na meg a kapust. Ha védelem, akkor én még mindig az olaszokra szavaznék ezektől a braziloktól kiráz a hideg. Olasz csapatban 3 brazil védő legyen az első számú választás ez nekem fáj. A támadó szekciót lehet hagynám, hogy megnézzük mit tudnak más rendszeben meg mi lesz mondjuk Yildizzel. Max finomhangolás.
A Juventus továbbra is csak keresi a kiutat az egyre mélyülő hullámvölgyből, a Frosinone elleni aratott kínkeserves győzelem után a zebramezes csapat vereséget szenvedett a Napoli vendégeként, s ezzel a második pozíció is komoly veszélybe került a bajnoki tabellán. A torinóiakra a következő…..
FAF 2024.03.11 11:45:26
@ggbuffon: Vagy lehet az Allegir után nincs élet gödörből kellene már kijönni nem? Most akkor még évekig nézzük ezt a szenvedést a top 4-be kerülésért mert jújj lehet az új edző nem tudja megugarani ezt a nem túl magasra helyezett lécet? Gyáva népnek nincs hazája, meg kell próbálni.

"Szar a keret." Ha tényleg a fenntartható modell felépítése a cél akkor sokkal jobb nemigen lesz, nem fognak sztárok érkezni max az összetétele fog változni a jobb kémia és edzői elképzelés alapján. Úgy néz ki Allegri nem tud mit kezdeni egy ilyen kerettel szóval én ezt hátráltatásnak érzem a részéről. Van egy elképzelés de még mindig Allegrihez igazítgatnak dolgokat mert nem lehet megszabadulni tőle.

"Nincs pénz." Aztán melyik olasz csapatnál van? Elsősorban az olasz trónra kellene most visszaülni és utána lehet gondolkodni BL-ben vagy bármi másban. Ilyen szempontból a pénz nem tényező. Ami tényező az annak az elköltése. Abba kellene koncepció, de remélhetőleg most már ez is meglesz.

"Szép játék" Ezt is kifejtettük már többen nem egyszer, hogy a szép foci az szubjektív. Nem űrfocit várnak itt sokan, hanem egy magabiztos, bátor, hajtós focit, tudatos támadásépítésekkel, hogy legyen mihez nyúlni ha baj van. Ez a kiscsapatos játék borzalmas. Pláne, hogy a védelem is alkalmatlan rá. Nem Buffon van meg BBC de a nagy mágus még erre se jött rá. Én az előző időszakában se szerettem a játékát, eredmények ide vagy oda. Ott is ugyanúgy képesek voltak a kapu elől hátrapasszolni a kapusig meg vízilabdázni az elenfél kapuja előtt felállt védelemmel szemben. Az idő meg az eredmények megszépítik azt az időszakot de a játékfelfogás hasonló volt.
A Juventus kapcsán a sajtóban az idei hullámvölgyek alatt többször felmerült az edzőváltás gondolata, és Romeo Agresti nemrégiben közölt mondatai is egyértelműen a váltásra utalnak. „Új edző? Én egy feltörekvő, gyors, friss edzőt látok magam előtt. Például nem számítok Antonio Conte…..
FAF 2024.03.07 15:18:29
@Spider81: A vezetőségnek el kellene döntenie mit is akar pontosan. Ha tényleg új, fenntartható modelt akar a fiatalokra építve akkor be kellene látniuk hogy ehhez nem passzol Allegri és felesleges még éveket elpazarolni vele. Ez a hibrid modell nem működőképes. 3 év semmi fejlődés. Lehetett itt a tavalyi szezont azzal magyarázni jaj, de hát mindenki minket bánt és ezért nincs eredmény, fejlődés, akármi de akkor az ideire mi a magyarázat?

Szóval én is azt mondom, hogy ideje kilépni az árnyékból és ténylegesen elkezdeni valami újat valaki mással. Tiszta lappal kell indulni minden téren. Tiszta klubmodell, játékfelfogás, edző és keret.

Engem az se érdekel ha nem lesznek azonnali eredmények, csak látszódjon az irány, aminek mostanában halvány szikrája sincs.

Tudom, hogy vannak akik félnek a változástol, hogy jujj hát mi lesz ha elmegy Allegri meg itt fognak parádézni ha az új edző nem megfelelően fog teljesíteni, hogy jaj hát ők megmondták, hogy Allegri volt itt az ász. Ezt mind megtehetik majd 8 év után, jó legyen 3.

Szerintem mindenkinek be kellene látnia, hogy ez így nem mehet tovább és váltani kell és meglátjuk mit hoz a jövő. Nem ragadhatunk a posványba félelemből.
Alessio Tacchinardi a La Gazzetta dello Sport számára nyilatkozott nemrégiben, s nem tagadta, hogy bizony tévedett a Juventus vonatkozásában. „Az Empoli elleni meccs előtt meggyőződésem volt, hogy a Juve megtette az utolsó lépést, és érett csapatról beszélhetünk. Ehelyett a csapat megmutatta komoly…..
FAF 2024.03.01 10:43:08
@gomorra21: Abban a második helyben azért bőven benne van az is hogy az Interen kívül mindenki más is balfasz hozzánk hasonlóan. A fiatalokhoz meg nem igazán értem mi köze van Allegrinek. Kényszerből játszatja őket, mert nincs más, de amint felépül valamelyik nagy kedvenc öreg akkor máris azok játszanak. Lásd például Sandro Rugani. A másik eset amikor csereként kapnak 10 percet és meg kellene váltaniuk a világot.
A Juventus hullámvölgybe ért, hiszen az Empoli ellen elért 1:1-es hazai döntetlent követően vereséggel tért haza az Inter otthonából, majd a zebramezesek Torinóban szenvedtek vereséget az Udinese csapatától. Massmiliano Allegri fiainak így bőven van mit javítaniuk, s a három pont megszerzésére a…..
FAF 2024.02.17 21:45:23
@sleepy8: Ha ez az egész a játékosokon múlik akkor minek tartjuk a mestert ennyi pénzért?
Eddig nem az volt a duma, hogy az ő zsenialitása miatt vagyunk csak a második helyen? Elszállt a zsenialitás vagy csak nem jön a szerencse?
FAF 2024.02.19 12:49:19
@sleepy8: Jelen esetben a Verona keretéhez kell mérni a Juventus keretét. Ki ne találd már hogy az ő keretük vagy az Udinese-é jobb.

Lehet takarózni a kerettel egy Inter ellen de kis csapatok ellen nehogy már ez legyen a magyarázat, hogy szar a keretünk és az edző semmiről nem tehet.
FAF 2024.02.19 13:02:03
@sleepy8: Miért hozod ide az Inter keretét? Mit akarsz bizonyítani egy másik csapat keretének felmagasztalásával? Az Inter kerete jobb ezért nem tudujuk megverni a Veronát meg az Udineset?
Lehet szar a keret de mivel látjuk hogy a mester ezzel nem tud mit kezdeni, nem tudja egy csapat alapjait letenni ezért lehet jó lenne megadni másnak a lehetőséget hátha másnak sikerül.
Massimiliano Allegri az Udinese ellen elszenvedett egygólos vereség után a DAZN munkatársának értékelt, és természetesen a győzelmek útjára való visszatérésről beszélt. „Kényes pillanat ez számunkra, hiszen három meccsen csak egy pontot gyűjtöttünk. Fontos célkitűzésünk van, a BL-be jutás. Vissza…..
A Juventus az Empoli és az Inter ellen két meccsen egy pontot hozott, így a tabella alsó régiójában elhelyezkedő Udinese ellen Massimiliano Allegri fiainak győzelemre volt szükségük, ám ez sajnos nem jött össze, bár a Juventus rengeteg helyzetet kialakított, érvényes gólt nem tudott szerezni. Az…..
FAF 2024.02.13 11:05:31
@steven.h: Milyen edző az, aki több mint egy hét alatt nem képes kiverni az Inter elleni meccset a játékosok fejekből és új motivációt adni? Úgy hogy a dumája az hogy az Inter az esélyese a bajnokságnak nekünk csak a top 4 a cél. Mondjuk látjuk, hogy neki se sikerült kivernie a saját fejéből mert még mindig őket ajnározza teljesen feleslegesen.
A Juventus vereséggel zárta az Inter elleni rangadót, így a zebramezesek számára a reális cél a második hely bebiztosítása maradt, s a soron következő három pont az Udinese elleni hazai mérkőzésen gyűjthető be. Massimiliano Allegri keretéből sérülés miatt hiányzik majd Dušan Vlahović, Mattia Perin,…..
FAF 2024.02.13 10:11:29
@Shyr Kahn: "O mindig is a hozzaadott taktika miatt volt jo. Ma sajnos nincs regista a piacon. E nelkul Allegri meg van love taktikailag is."

Azért itt van egy kis logikai bukfenc szerintem. Azt mondod nem jó motivátor de a hozzáadott taktika miatt volt jó. Majd te magad cáfolod meg az állításod azzal, hogy nem tud mit hozzátenni taktikailag mert brühühü nincs regista. Szóval egy egysíkú edző aki csak registával tud mit kezdeni.

Baromi magas fizetés mellett, nem tud motiválni, taktikailag nem tud mit hozzátenni, a fiatalok csak kényszerből játszanak. Lásd Rugani vs. Alex Sandro. Akkor mégis minek tartjuk ekkora fizetéssel? Hogy elmondhassa a kishitű, hitvány nyilatkozatait?
Massimiliano Allegri az Udinese elleni hétfő esti meccs előtt beszélt játékosai állapotáról, de természetesen a legtöbb figyelmet az Inter elleni legutóbbi meccs kapta. „A srácok jól dolgoztak, mint mindig, emiatt nem panaszkodhatok. Holnap megpróbálunk visszatérni a győzelmek útjára egy olyan…..
FAF 2024.02.12 14:48:42
@JeetTrader: Igen, ha komolyan gondolja hogy az Inter az esélyes a bajnoki címre akkor ideje lenne már befejezni hogy állandóan velük foglalkozik és a hátralévő meccseinkre koncentrálni és a végén majd kiderül hogy ki hol végez.

Hozzáállhattunk volna mi is úgy a meccshez mint a Roma és mi lehet meg is tudtuk volna tartani mondjuk a 2:1-et de mi inkább a képen látható feltett kezek hozzáállást választottuk.