Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FAF

0 bejegyzést írt és 298 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus magabiztos teljesítménnyel és két 3:0-ás győzelemmel kezdte a bajnoki szezont, a zebramezes csapat lendülete azonban megtört, s zsinórban három gól nélküli döntetlent következett.  A torinói csapatnak most alkalma nyílik arra, hogy javítson, mert a Genoa együtteséhez látogat, amely a…..
FAF 2024.09.30 09:49:51
@Rocky80: Az elmúlt három év alatt igazán megszokhatta volna az ötlettelenséget és az iránta érzett düh kezelését. Valakinek 3 év nem volt elég arra, hogy tudjon kezdeni valami a felállt védelmek ellen. Ennek fényében 4 meccs az kevés???
Nemrégiben Luca Tosellivel beszélgetett Wojciech Szczęsny, és természetesen leginkább a torinói búcsú és annak a körülményei merültek fel a YouTube-videóban. „Ez a hét szezon egy személyes kihívás volt, ami nem volt könnyű. Amikor megkapod életed kalandját, és ilyen jól teljesítesz, az nagyszerű…..
FAF 2024.09.05 11:16:07
@Rikoo: Sokkal nagyobb ikonoktól váltunk meg hasonlóan vagy méltatlanabbul. Jövőre visszavonult volna, most volt lehetőség pótolni (pláne ha a játkhoz is más tipusú kapus kellett miért vártunk volna vele egy évet?) Ez a hátha elmegy Perin duma és majd akkor ő marad az első és az új kapus meg a második számú kapus hát... elég számító. Az tisztelendő, hogy belement a közös megegyezésbe mint ahogy Marchisio is elfogadta, hogy távozni kell.

Hozzáteném Allegri simán kiülte az előző szerződését szóval 1:1.
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
FAF 2022.10.05 10:16:20
@venember83: Na jó, de utána évekig kuss van nekik :-)))
FAF 2024.08.30 09:05:38
@sleepy8: Hát eléggé megszenvedtek a Felcsúttal, akiknek sikerült mindent kihagyni, de játékban a Fior felé nőttek attól függetlenül, hogy a minőségbeli különbség így is látható volt.
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
FAF 2024.08.27 18:46:11
@sleepy8: Képzeld, bármennyire hihetetlen, vannak emberek akik a kettőt együtt is el tudják képzelni. Jó játék (már most leszögezem, hogy nem feltétlenül szép), látható koncepcióval és eredménnyel.

Amúgy a szurkoló, akit csak az eredmény érdekel az mit csinál? Menézi az eredményt valamelyik applikációban a meccs végén? Mert hogy olyan meccset biztos nem kíván nézni senki ami közben az ereit vágná fel legszívesebben.

Én egy szóval nem beszéltem arról, hogy nem nyerünk semmit se. Korai lenne már most elengedni bármilyen győzelmet :-)
Annyit mondtam, hogy valószínűleg lesz olyan meccs amit nem nyerünk meg, de ha azt úgy tesszük, hogy közben élvezhető a meccs az kevésbé fáj mintha a az elmúlt években látott kiscsapatos játékkal egy dög unalmas meccel tesszük.
FAF 2024.08.28 12:11:40
@sleepy8: Nem szeretem a szép szó használatát mert számtalanszor félreértés volt belőle, hogy ha valaki azt mondja akkor az egyből tiki takát vagy mit tudom én milyen labdazsonglőr játékot akar látni. Kinek mi a szép. Aki az olasz focit szereti ilyet nemigen fog elvárni. Azt viszont igen, hogy stabil védekezés és domináns játék legyen, tudjuk kihozni a labdát és látszódjon, hogy mi a koncepció.

Volt egy videó Motta játékfelfogásáról és annak az elemei már most látszódtak a meccseken. Látszik, hogy még gyakorolni kell, nem mindig sikerül kivitelezni, de próbálkoznak a megvalósításával és még össze kell szoknia a csapatnak.
Allegri alatt mi volt a koncepció? Álljunk be a kapunk elé és a támadásban meg valaki villantson valami egyéni megoldást vagy pontrúgásból valakinek a pöcséről hátha bepattan a labda?

Ha szerinted a terület átadás és a kontrákra berendezkedés volt a koncepció, akkor mi a túróért nem gyakorolták a kontrákat mert nem hogy kontrát nem tudtunk vezetni hanem a labdát nem tudtuk kihozni még kis csapatok ellen se. De tudod mit ez a koncepció is lehet jó, szép nevezzük bárhogy ha gyönyörű kontrákat látunk folyamatosan a meccs során és bizonyos százalékából még gól is születik. Mert tudod ez azt jelentette volna hogy lüktet a játék és érdemes nézni. Én olyan sok kontra gólra nem emlékszek.
Ha most az jön, hogy de hát a keret alkalmatlan volt kontrára, a keret hibája akkor azt mondom, hogy nem, ez az edző hibája ha ezt nem ismerte fel és nem változtatott a koncepción.

Az a baj, hogy én is néztem ezeknek az idegborzoló meccseknek igen nagy százalékát. Természetesen könnyebb volt elengedni ha más program akadt helyette. Meg sokszor csináltam mást is közben és a háttérben ment mert nem igazán volt mit nézni rajta.
Most meg mint ahogy mások is írták alig várom már hogy jöjjön a következő meccs, hogy lássuk mit tudnak a srácok meg mit tudnak erősebb ellenfél ellen stb. Ja és azt is észrevettem, hogy nem tudtam mellette nagyon mást csinálni mert volt mit nézni.

Nagyon az elején vagyunk még ennek az egésznek biztos lesznek hullámvölgyek de ha akkor is játszani fogjuk a focit és nem ölni és látszik hogy a gyözelemért megyünk már akkor elégedett leszek.
FAF 2024.08.28 17:19:51
@sleepy8: Ezt úgy mondod mintha sztárokat igazolt volna és nem olyanokat akikben megvan a lehetőség, hogy azzá váljanak.
Az olasz sajtó egymással egybehangzó állításai szerint a felek között végre valóban megszületett a megállapodás Teun Koopmeiners ügyében, s a holland középpályás a holnapi nap során teljesíti majd a kötelező orvosi vizsgálatokat Torinóban. A La Gazzetta dello Sport és mások mellett a…..
FAF 2024.08.27 18:19:19
@Rocky80: Én elfogadok sokmindent de mindent nem lehet a körülményekre fogni. Pl. sérülések már megtörténtek az első meccsünkön.

Szemétség vagy nem de CG nem látott fantáziát a kért játékosokban de leginkább nem illettek a neki kiadott fenntarthatósági projectbe. Szerintem nem lettünk volna előrébb velük. Lehet a koncepcióba illő játékost kellett volna kérni és akkor talán elhozza neki. De amiben lehet igazad van, hogy ő már tudta, hogy idén teljesen más tipusú csapatot kell építenie egy új edzőnek. Na akkor most árulhatnánk még a kért játékosokat is.

Marottás részből végül csak az jött ki hogy türelmetlenek voltunk, persze egy kicsit én is aggódtam azért de végül az lett amit jósoltam, hogy érkeztek még játékosok. És így már bőven megugrotta a Marottás szintet CG már az első rendes átigazolási időszakában és úgy hogy nem csak ki kellett fizetnie valakinek a kivásárlási opcióját, hanem kő keményen megdolgozott ezért.

Ancelotti :-) A Real még ha más kávéház is játékosok tekintetében, de teljesen mást játszik mint amit Allegri játszatott. Én még nem véltem felfedezni semmi Allegriset a Real játékában :DDD
Ha Allegir csak akkor tudott volna úgy muzsikálni mint Ancelotti ha olyan játékosok állnak a rendelkezésére akkor nagyon rossz helyen volt és pláne hogy mennie kellett.
FAF 2024.08.27 18:52:14
@Rikoo: Akkor fizessük majd ki az összes opciót :-) Az nekünk csak jó.
FAF 2024.08.27 20:57:33
@Rocky80: Mondom ha neki olyan keret kell ahhoz hogy felmutasson valamit akkor rossz helyen volt.
A mai napon végrehajtott orvosi vizsgálatok után a Juventus bejelentette Pierre Kalulu csatlakozását, aki egyéves kölcsönben érkezik az AC Milan együttesétől. A védősor több távozója után végre erősítést is kapott Thiago Motta a 2000. június 5-én Lyonban született védővel, aki 2010-től 2018-ig az…..
FAF 2024.08.22 10:58:24
@Rocky80: Szerintem is kezeljük fenntartásokkal CG-t, de nem negatív értelemben.

1., semmilyen körülmények között nem elfogadható, hogy egy JUVENTUS egy posztot tekintve a 3.! opcióra kényszerüljön

Ezt te se gondolod komolyan amikor nem ennyire gatya anyagi körülmények között és pénzügyi megszorítások közepette még Marotta is hozott bőven Zs opciókat ahhoz képest honnan indultak az átigazolási pletykák. De CG meg oldja meg és egy poszton se lehet ilyen?

2., semmilyen körülmények között nem elfogadható, hogy egy - már a mercato legelején - legfőbb célpontnak tekintett Koop a bajnokság kezdetére nincs itt!

Ja persze le kellett volna tenni egyből vagy 70 milliót nekik mindenféle alkudozás nélkül. Az egész sztoriban bőven benne van az Atalanta szívózása is, ami teljesen felesleges.

3., semmilyen körülmények között nem elfogadható, hogy a bajnokság kezdetére nem történt szélső igazolásunk és Mottára illetve átképzésekre, - egyéb megoldásokra - van szükségünk ezzel kapcsolatban is.

Ebbe meg aztán végképpen nem látunk bele, hogy miért történt így. Tegyük fel Motta azt mondta, hogy neki Koop kell az legyen az elsődleges cél a többit meg megoldja, ha esetleg nem sikerül igazolni. Amúgy szerintem fogunk igazolni oda is.

Értem én Marotta a zseni CG meg szar bár ha jól emlékszem ő se az első évében alkotott. Meg ugye volt pénz erőigazolásokra. Nagyon nehéz lehetett letenni a kivásárlási árat Higuainért.

Türelem, csak pozitívan, az értékelésnek még nem jött el az ideje.
Az olasz sajtó egybehangzó állításai szerint megszületett a megállapodás a Juventus és az AC Milan között Pierre Kalulu ügyében, s a francia védőjátékos a torinóiaknál folytatja pályafutását. A Juventus azt követően kényszerült új opciók felkutatására, hogy a védelembe kiszemelt Riccardo Calafiori…..
FAF 2024.08.14 08:58:50
@Rocky80: Azt azért ne mondjuk már hogy Allegri soha nem kapott erősítést. Világsztárok most se érkeznek.

Azért Motta se varázsütésre fogja tudni átadni a játékosoknak az elképzeléseit. Ahhoz azért kell egy kis idő. Volt egyszer itt egy link a taktikájáról. Na abból pár dolog már látszott a felkészülési meccseken is az más kérdés, hogy a kivételezés még csapnivaló volt még tanulják a játékosok és remélem képesek is lesznek rá.

Hát igen, a sportigazgató teljesen nyugodt körülmények között dolgozik pénz nélkül. Egyébként kötött teljesen jó üzleteket is és persze kényszerből kevésbé népszerű üzleteket is. Egyelőre még a munkája jelentős részét a mások utáni takarítás teszi ki ami mint látjuk nem olyan egyszerű.

Egyébként igen egy Juventusnál a bajnoki cím kell, hogy legyen a cél. Pláne 0 lejátszott meccsnél. Csak Allegri volt képes folyamatosan BL helyről mint célról beszélni.
Az hogy mi a realitás az már megint más kérdés de a cél a bajnoki cím.
FAF 2024.08.14 10:54:29
@Rocky80: Aham és miért ragadunk le a legutóbbi téli átigazolási piacnál? Előtte bőven kapott játékosokat. Pl DiMaria, Paredes, Vlaho, Zakaria.
A La Gazzetta dello Sport és az Il Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventus és a Fiorentina lényegében megegyezett Nico González klubváltása kapcsán, a bejelentés előtt már csak annyi maradt, hogy a Fiorentina leigazolja Albert Guðmundssont a Genoától. A megegyezés adott az argentin…..
FAF 2024.08.13 19:55:48
@Leram7: Szerintem ez nem ilyen egyszerű, hogy Motta kért nagytakarítást. Igen biztos vannak a kereten kívüli játékosok között olyanok akik nem illenek az ő elképzeléseibe és ezért vannak ott a másik része tisztán pénzügyi okok miatt vannak ott.

Érdekes az is például, hogy Soulé a Romába akar menni, jól van menj a Romába. Aki ide akar jönni azt meg pont leszarja a klubja, hogy ide akar jönni. McKennienek se jó semmilyen ajánlat meg többinek se és ezzel nem könnyítik meg dolgunkat, sőt miattuk csúsztunk le a kiszemelt játékosokról.

El kell fogadni hogy meg kell felelnünk bizosnyos pénzügyi feltételeknek és ezért nincs pénz meg kényszerből pénzt kell csinálni olyanokból akiket lehet alapjáraton el se akartunk adni.
Matías Soulét bejelentette a Roma, így a fővárosi klub a Juventustól újabb argentin támadót szerződtetett, s a játékos ügynöke, Martin Guastadisegno a Retesport számára beszélt az átigazolás részleteiről. „Kiértékeltük a piacon felmerülő számos lehetőséget, és amikor megtudtuk, hogy a Juventusnak…..
A Juventus ma véglegesen túladott fiatal védőjátékosa, Dean Huijsen játékjogán, aki a Bournemouth játékosaként folytatja pályafutását. "A Juventus és Dean Huijsen útjai elváltak, a holland születésű védő véglegesen csatlakozik a Premier League-ben szereplő Bournemouth együtteséhez. A kalandja a…..
A Corriere dello Sport értesülése szerint a Juventus fiatal középpályása, Fabio Miretti iránt több klub is érdeklődik. A Parma, a Monza és a Como képviselői is felvették a kapcsolatot az Öreg Hölggyel az elmúlt napokban, és kölcsönben vinnék a középpályást, akiben Thiago Motta hisz, azonban még nem…..
FAF 2024.07.22 10:38:10
@venember83:Agresti: "Thiago Motta nyaralásakor Cristiano Giuntoli arról érdeklődött az edzőnél, hogy számára melyik játékos a fontosabb, Koopmeiners vagy Calafiori, mivel a Juventus nem engedheti meg magának mindkettőt. Az edző a középpályást választotta."

Ugyan már, ez kacsa. Motta mindekit megkap akit csak akar :DDD
Thiago Motta ma bemutatkozott a sajtónak a Juventus edzőjeként, miután az elmúlt napokban már levezetett pár edzést Continassában az elérhető játékosokkal. „Csodálatos volt az első pár nap a bianconero környezetben, egy szuper és jól előkészített munkastruktúrát találtam a klubnál, a klub…..
FAF 2024.07.19 14:08:39
@Rocky80: És ha pofára esés lesz akkor mi van? A posványban akkor se maradhattunk. Változtatni kellett mert nem mehetett úgy tovább.

3 év után végre változás van és csodálkozol, hogy az emberek újra reménykednek és várják az új szezont?

Szerintem a többségnek nem az elért eredményekkel volt a baja, hanem az undorító, semmi játékkal és kis csapatos hozzáállással. Kínzással ért fel a meccseink nézése. Na meg azzal, hogy az elejétől kezdve azt szajkózta a mester hogy BL hely elérése a cél. Még ha az is a realitás akkor se mondhat ilyet egy Juventus edzője.

Motta-val szemben persze egyből emeled az elvárást mert bezzeg ő megkap mindenkit is. Bár én egyelőre nem látok olyan húú de nagy neveket, amilyeneket Allegri nem kapott meg. Na ezzel ellentétben szerintem a többség itt örülni fog a tisztes helytállásoknak, ha nézhetőbb játék lesz és látszik a fejlődés az irány amerre haladni akarunk. Az első évtől többet nem is lehet várni szerintem, ha ennél több sikerül az már bónusz.
FAF 2024.07.20 23:42:16
@sleepy8: Ember te érted amit olvasol? Mondom nem az eredményekkel volt baj. Az első időszakának utolsó két évében is fos volt a játék eredmények ide vagy oda.

Egyelőre semmi extrát nem kapott Motta. Meglátjuk mi lesz a vége. Allegri meg max az utolsó évben nem kapott senkit. Ne általánosítsunk.
Az olasz sajtó több napja arról ír, hogy a Juventusnál a tízes meznek új gazdája lesz, és Kenan Yıldız kaphatja meg a szerződéshosszabbítás aláírásával. Ezt megerősítette Giovanni Albanese, ugyanakkor Romeo Agresti szerint ezt a mezt csak abban az esetben kaphatja meg a játékos, ha hosszabbítási…..
FAF 2024.07.18 14:55:30
@Leram7: Legyen igazad az igazolásokkal kapcsolatban, de én inkább azt mondom, hogy majd meglátjuk. Vlaho is nagy igazolásnak tűnt de akár Thuramból is lehet Weah. Olyan nagy név még nem lett igazolva amilyet mondjuk Allegri nem kapott meg. Egyetlen dolog látszik, hogy végre nem az ex-mester féle kivénhedt, levitézlet sztárokat igazolunk.
Tegnap délután folytatódott a sajtóban a még vasárnap este megkezdődött szópárbaj Guido Vaciago, a Tuttosport főszerkesztője, és a Juventus mestere, Massimiliano Allegri között. A sajtóban megjelent információk szerint a mester az Olimpico folyosóján megfenyegette a főszerkesztőt, például fülei…..
FAF 2024.05.17 11:56:47
Megmondom őszintén, én most egy kicsit meg vagyok zavarodva és nem igazán látom mi a hiszti tárgya. Több száll lett itt összemosva.

Bírók: kritikán aluli volt, amit művletek ez nem kérdés. Máskor ilyenkor a mester azt hajtogatja, hogy hagyjuk a bírókat dolgozni, jó munkát végeznek. Talán korábban nem kellett volna ezt PC dumát nyomni és akkor nem így bíráskodnának.

Sajtó: Mi az igazság amire utal? Mi az amit a vezetőség kér hogy mondjanak? Ez nekem telejesen homály, hogy itt mi a probléma. A sajtó nagyobb részt mindig is pletykákkal operál. Ez most miért új neki?

Vezetőség: Most tényleg az a baja, hogy el fogják küldeni de még nem közölték vele? Ahogy mind a két oldal hajtogatja állandóan le fognak ülni és kiértékelik a dolgokat. Ha ez mindig így történik, akkor majd ott közölni fogják vele a döntésüket. Itt sem értem a kiborulást.
Azt se értem miért mennek itt neki egyesek Giuntolinak. Azt gondolják egyedül hoz meg bármilyen döntést? Egy januári átigazolási időszaktól bárki is csodát várt? Hagyjunk már neki egy kis időt. A mester 3 év türelmet kapott és nem ért el semmit. Ez még igaz lehet CG-re is, de az idő neki is jár.

Hova tünt a toszkán humor és irónia? Mi ez a vetkőzős kiborulás?
Ez nem szenvedély ez idegbetegség.
Szegénykém idegroncs lett, így pláne nincs értelme folytatni vele.

A fizetéshez való ragaszkodás meg jogában áll, de egy közös megegyezés elegánsabb lenne, ha már annyira szereti a klubot.
FAF 2024.05.17 15:55:07
@Rikoo: Ezek a versenysorozatokra vonatkozó elvárások. Nem is ezért kell mennie. Ha bajnogságot nyert volna akkor is mennie kellene mint legutóbb mert ebből a felfogásból amit ő képvisel elég volt már.

Jaj, majd mindjárt megsajnálom, hogy csak 9 millió, a fele is bőven elég lett volna neki.
FAF 2024.05.17 15:56:23
@FAF: Ja az lemaradt, hogy ahogy Sarrit is elküldték bajnoki cím ide vagy oda.
Az olasz sajtó több, egymással egybecsengő, forrásának értesülése szerint a Juventus a vártnál korábban, még a szezon lezárulta előtt, de akár már ma este menesztheti vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit. A szakember ideje borítékolhatóan lejárt a torinói klubnál, de a Sky Sport Italia újságírója,…..
Massimiliano Allegri a Juventus győzelme után a Sport Mediaset számára nyilatkozott, s a mester elmondása szerint egy erős csapatot hagy hátra Torinóban, ha távozna. „A Juventusnál a győzelem az egyetlen dolog, ami számít. Nagyon boldog vagyok a srácok miatt, jó munkát végeztek, boldoggá tették a…..
FAF 2024.05.16 18:27:38
@Rikoo: Isten óvja az olasz válogatottat.
A Juventus az előzetesen a mérkőzés esélyesének tartott Atalanta elleni 1:0-ás győzelemmel zárta az Olasz Kupa fináléját, s így trófeával búcsúzhat a nem igazán a fényes sikerekkel és a nagyszerű teljesítményekkel kísért szezontól.  "Nagy köszönet jár mindenkinek, mert tudjuk, mit tettünk ebben az…..
A szerdai kupadöntő előtt Massimiliano Allegri a hagyományos sajtótájékoztatón a Salernitana elleni meccsel kezdte mondandóját, s kifejezte reményét, hogy ezúttal csapata jobban fog teljesíteni. „Nos, reménykedünk a jobb teljesítményben. Megvalósítottuk a BL-helyet illető célkitűzést, most pedig…..
FAF 2024.05.15 14:30:45
@venember83: Milyen hülye célmeghatározás a döntőbe jutás? Lehet ez volt a baj a BL döntőkkel is :DDD
FAF 2024.05.15 17:43:38
@Rocky80: Legyen igazad és nyerjük meg.

A negatív hangulatot Allegri kishitű nyilatkozata indította el. Ha ő nem hisz a győzelemben akkor mi miért tegyük?
A Juventus számára a BL-hely megszerzése lényegében azt jelenti, hogy már csak a szerdai kupadöntő maradt kérdéses az idei szezon tekintetében, és Romeo Agresti legutóbb a várható változásokról beszélt, ami nem merülhet ki az edzőváltásban: „Már többször elmondtam, hogy akik szerint Massimiliano…..
Massimiliano Allegri a római döntetlen után a DAZN munkatársainak értékelte a mérkőzést, és már a Salernitana elleni meccs fontosságáról is beszélt. „Kockáztattuk ma a meccs elvesztését, egy olyan meccs elvesztését, amit nem tudtunk megnyerni, különösen a második félidőben, ahol több kedvező…..
FAF 2024.05.07 14:15:36
@juve2121: Hol beszéltem én támadásról? A meccs megnyerésének szándékáról beszéltem jobban mondva annak a hiányáról. Nem az első eset hogy neki jó a döntetlen is. Elfogadható a döntetlen bizonyos esetekben pl. idén az Inter ellen az lett volna. Számolgat mint egy kis csapatnál szoktak vagy mintha a BL-ben is játszanánk és annak érdekében be lehet áldozni bizonyos meccseket. Ez a hozzáállás elfogadhatatlan.

Minek szídjak olyanokat akik már nincsenek a klubnál? Ők már elmentek. Remélhetőleg az új vezetés jó irányba indul majd el.

Én nem akartam Roncit soha, anyagilag nem engedhette meg klub magának. Így meg semmi értelme nem volt. Allegri amúgy se akarta Roncit szóval kár az ő távozásával védeni.

Igen, építsen csapatot mert azt vállalta nem kis pénzért és tudatában volt, hogy milyen keret áll majd a rendelkezésére.
Van max egy csapat aminek jobb a kerete. Nehogy már a keret minőségével magyarázzuk hogy nem tudunk megverni kisebb, sokkal gyengébb kerettel rendelkező csapatokat.

Lehet, hogy Pogba fél lábbal is többet tud a fociról mint az összes többi középpályásunk csak mit érünk vele ha másik fél lába a rehabon vagy éppen a bíróságon van? Meg hiába tud bármennyit is a fociról ha mellé egy lusta hangulatember. Százszor inkább egy Di Livio képességű, mentalitású és bevethetőségű játékos mint egy hangulatfüggő, lusta zseni.

Van baj bőven a klubnál. El kell kezdeni szépen visszatérni a helyes útra és építkezni.
Ehhez hozzá tartozik a megfelelő hozzáállás visszanyerése is és ezt a beszari mentalitást a hátunk mögött kell hagyni.
FAF 2024.05.07 14:18:18
@venember83: "Pl. pont ezért nem szeretném a vezetőségben látni Del Pierót."

Hát igen, könnyen alkesz bohóc lehet belőle is egyeseknél mint Nedvedből.
FAF 2024.05.07 19:08:27
@juve2121: Úgy, ahogy a szeretett mestered szokta, szabadrúgás vagy szöglet utáni kavarodásból valakinek a pöcséről bepattan vagy oldja meg valaki egyénileg elől mert az már szerinte nem az ő dolga, nála ez a támadás, de kimondta, hogy még ez a szándék se volt meg benne már megint mert neki jó a döntetlen is meg úgyse nyerhetjük meg meccset. Ha meg nem tudunk támadni, ami ugyanúgy a foci része akkor zárjuk be a gyárat.
Ebből a lélektelen fos játékból bőven elég volt már és nem csak ebben a három évben volt ez alatta. Mint ahogy mindig is számolgatott bármennyire is akarod ráhúzni erre az évre, hogy be kell jutni a BL-be azért számolgat csak.

Senki nem mondta, hogy tökéletes a keret de nem is a Madridhoz meg City-hez kell mérni hanem az olasz csapatokhoz. És azokhoz hasonlítva bőven elég erős ahhoz, hogy ne ilyen kín szenvedések közepette legyen meg a BL hely mert nem a bajnoki cím volt az elvárás.

Az év első fele szerintem se tükrözte a valós eredményeket. Ezt én már akkor is elmondtam, hogy nagyon sok meccset csak a szerencsének köszönhetően nyertünk meg és nem azért mert a mester csodát művel az általatok lesajnált kerettel.

Jól mondta venember83 mindig van kibúvó meg kifogás csak keresni kell. Neked is sikerült találni az idei és tavalyi évre is.
Felmagasztalod, hogy mindeféle támadások közepette is harmadik tudott lenni tavaly. És akkor nem ugyanaz volt a keret nagyjából? És még csak nemzetközi szereplés sincs. Készülhet 1 hetet a meccsekre. Hogy is van ez akkor?
Massimiliano Allegri a Mediaset számára értékelt a döntőbe jutást érő 2-1-es római vereség után. „Nos, szenvedős meccs volt ez, tudtuk, hogy ez várható. Aztán rögzített helyzetből kaptunk azonnal egy gólt, s volt egy két helyzetünk rögtön az első félidőben, egyik Dušan Vlahović, a másik Gleison…..
FAF 2024.04.24 15:40:57
@Rocky80: Mekk mester nem alkalmas az újjáépítésre. Miért pont őt tartanád meg miközben mindenki mást elzavarnál. Amúgy lehet követni őt a következő klubjához :-)
A Juventus célja az olasz bajnokságban mindössze annyi maradt, hogy az élmezőnyben végezzen, s ezzel biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, azonban van még lehetőség arra, hogy a csapat egy trófeával mentse a nehezen menthető szezont. A zebramezeseknek ehhez meg kell őrizniük az…..
FAF 2024.04.24 13:13:19
@juve2121: Amennyiben nincs egyetlen kreatív játékosunk se akkor mekkora zsenialitásra vall az edzőtől, hogy a támadásépítés arról szól, hogy majd valaki megoldja és nem támadó sémákat alkalmaz? Mennyire illik a kerethez az edző? 3 év alatt csak fel kellett volna ismerni, hogy valami másképpen kellene csinálni és nem ugyanazt erőltetni.

A másik, hogy nem érdemes a később sztárrá vált játékosokat a mostani kerethez hasonlítani. Ha később mondjuk Vlaho, Yildiz stb. szupersztár lesz és visszanézünk akkor azt fogod mondani, hogy ezzel a kerettel Allegri, hogy tudott ilyen borzalmas focit játszani?
A Juventus a Fiorentina elleni hazai győzelemmel törte meg a lassan két hónapja tartó rettenetes és eredménytelen időszakot, s a találkozó egyetlen gólját a zebramezesek védőjátékosa, Federico Gatti szerezte az első félidőben. "Ez egy nagyon fontos győzelem volt, mert két nehéz hónap állt…..
FAF 2024.04.09 18:19:26
@DelPiero2: Egy gyors utánanézés után én két helyen is két büntetőből szerzett gól látok. Az olyan sok? De nem is a gólok számára utaltam a számok alatt, hanem volt itt egy kimutatás, hogy hogyan muzsikáltunk vele a pályán és nélküle.
FAF 2024.04.10 09:09:46
@gomorra21: Jó, jó, jogos :-) Nem túl szerencsésen fogalmaztam. Csak ne mondjuk, hogy nem lő fontos gólokat meg, hogy büntetőből lövi a gólokat.
FAF 2024.04.10 09:16:27
@DelPiero2: Na a kihagyott büntetők az már jogos felvetés. A fizetésében egyet tudok érteni és egyelőre nem látom én se, hogy azt hogy fogják tudni reális szintre hozni vagy mikor nő fel teljesítményben hozzá. És igen, problémákat generálhat.

Én egyelőre adnék neki még legalább egy évet. Vannak más posztok, ahol rosszabul állunk sajnos és azokra kellene fókuszálni. Aztán meglátjuk, hogy egy más felfogásban változik-e majd a hozzáállása.