Regisztráció Blogot indítok
Adatok
y0

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karácsonyi riport az MTVA székház elől - éhségszrájkolók, kordonok és szörnyű zeneNagy Navarro Balázs és társai a Lominci ügy okán, immáron két hete éhségsztrájkolnak az MTVA Kunigunda útján lévő székháza előtt. Négy napja zajháború folyik ellenük, ma pedig…..
y0 2011.12.25 17:09:25
@Yungen: mérnöki és közgazdász is van. nem fogom veled vitatkozni, visszamegyek inkább a családhoz, más véleményen vagyunk. Csak még egy dolog: az LMP-t és a Fletót, nem hiszem, hogy Fideszes vezényszóra vitték el. Vannak még a Ferinek ott kapcsolatai, hogy bevitesse magát, majd a világ libsi sajtóorgánumai megírják. további szép estét
y0 2011.12.25 20:00:09
@Yungen: látod ezért nem vitatkozom a hozzád hasonló majmokkal, kiforgatod a szavaimat. Sehol sem csodálkoztam rá a leminősítésre, azt írtam, hogy hánynom kell azon emberektől, akik örülnek a leminősítésnek is, csak legyen mivel Orbánt (vagy akár gyurcsányt) szidni.
  Történetének talán legabszurdabb napján van túl a modern magyar demokrácia. Annyi hajmeresztő dolog fért bele a magyar közélet egyetlen napjába, mint máskor egész decemberébe sem. Az igazság az, hogy nem gondoltuk volna, hogy az LMP új ellenállásából a…..
y0 2011.12.24 14:00:44
@okostojgli: mert ti libsi majmok értitek, és ettől nektek van igazatok.. hal' Isten, még sokáig nem az lesz, amit ti szeretnétek. in yo face, derp :)
   A FIDESZ-KDNP kormány határozott és egyértelmű törekvése, hogy saját képére formálja az országot, sőt esetenként a világot. Ennek a törekvésnek az egyik megnyilvánulása a dühödt törvényalkotás, olyan területeken is, ahol sokkal inkább a nyugodt…..
y0 2011.10.27 19:20:06
@fifibá55: mutass rá kérlek, mely nyugati országban ingyenes a felsőoktatás
Nem akarom, hogy a határon túli magyaroknak szavazati joga legyen a magyar választásokon. Nem bonyolult a képlet, élni, és élni hagyni. Még mielőtt valaki benyögné, hogy rohadtjudoeobolsevikfaszopógeciu jegyezzük meg, aktívan követem a nemzettársaim kinti politikai vitáit,…..
y0 2011.10.09 22:07:47
@Szergej55: hajrá :)

És nagyot tévedtek, ha azt hiszitek, hogy a "szlovákoknak" - ahogy sokan a felvidékieket hívják Magyarországon - nincs rálátása a magyar politikára.
y0 2011.10.09 22:56:36
@Kandabula: jó nő-e ?
Messze a legkisebb prioritást kapott legfontosabb kérdés idén. Nézzük leegyszerűsítve: Az állam súlyos pénzekből kitaníttat minden évben x számú embert orvosnak, majd utána ad nekik nettó 82 ezer forintos fizetést. Állam bácsi, normálisnak tetszik lenni?A diplomához…..
y0 2011.06.29 17:04:37
@zero: ez nem teljesen jó hasonlat szerintem. Az informatikus képzés aprópénz az orvosihoz képest. (az államnak)
y0 2011.06.29 17:29:35
@adamantium: jártál volna pl. angol egyetemre, fizetted volna ki a tandíjat.. ja hogy az nem ment volna, ok bocsi..
Orbán Viktor Schiffer András azon kérdésére, hogy ismeri-e Kínát, azt válaszolta járt Sanghajban és meglátogatott egy református templomot, így ismeri a helyi keresztények helyzetét. Orbán azt is mondta, hogy véleménynyilvánításra van lehetőség, a hétvégén is volt, viszont…..
Kumin szerint Üzletelni Kínával 2011.06.26 15:14:00
A tegnapi poszt kommentjeiben többen is kérték, hogy legyen erről szó, íme: Hétköznapi beszélgetéseim tapasztalata, hogy Kína elég szélsőségesen megosztja az embereket. Sokan vannak, akik félnek az országtól, mint ahogy általában minden ismeretlentől félni szokás. Akik…..
Tiszta Beszéd Ne légy már buzi! 2011.06.17 01:00:00
 De komolyan! Hallod?! Minek vagy buzi? Az szar. És undorító! Én nem vagyok buzi, ezért folyton arra kell gondolnom, hogy ti buzik milyen gusztustalanok vagytok, amikor egymás faszát szopjátok! Te tényleg hülye vagy? Hallod? Nézd már azt a csajt! Annyira jó nő, úgy szétbasznám…..
Tendenciózus és demagóg sorozatindító poszt jelent meg a Mandiner blogon Magyarosítás - Kis szlovák Legendárium I. címmel, amely a szerzők szándéka szerint az úgynevezett szlovák legendákat vizsgálja meg és mutatja be a magyar olvasóközönségnek. A szerzők törekvése szép,…..
y0 2011.06.13 13:15:06
@www.hirzabalo.hu: ne légy már ennyire sötét, hasonló a két nyelv, sok szó megegyezik, a nyelvtan teljesen más. Általánosban 9 évig tanultam szlovákot, szóval a tudásom már megkopott, viszont a szlováknak hála a mai napig megértem a cseheket - ezen kívül orosz, horvát, stb szavakat is.
y0 2011.06.13 14:04:11
@blacklord: Amíg tartanak a szavazatok elvesztésétől, ha a magyarokról és a ránk vonatkozó törvényekről van szó, van bennük Slota, még Radicovaban is.
Egy német újságíró, aki egyébként a puszta Jennifer Rush-ának titulálja Wolf Katit, azt írta az Eurovíziós Dalfesztivál döntője előtti esélylatolgatójában, hogy a magyar indulóra már csak elvi okokból sem szabad voksokat leadni, mivel "Orbán kegyeltje", írja a…..
A XI. Kerületi önkormányzat egy faszt országzászlót akar emelni az év végén bezáró szórakozóhely helyére. Bár szerintem a ZP nem a minőségi szórakozás színtere volt, főleg a vége felé, az öndicsőítésnek és a koncepciótlanságnak is van határa. Az önkormányzat,…..
Subba Reptéri lehúzás 2011.05.11 16:37:00
Jó szájízzel érkezz, vagy hagyd el kishazánkat! Lehet ennél jobban bemutatni Magyarországot?Számla a reptéri Leroy étteremből: Egyé ezeröccázé bundáskenyeret, és fizess még egyszer annyit a felszolgálásért! Reakció az étterem vezetőjétől:És egy EPIC Handrástól…..
Megkezdődött a per, Képiró Sándor pere. A vád ellene háborús bűn, civilek kivégzésében játszott szerep, zsidók, cigányok és szerbek meggyilkolása. Megkezdődött a per egy 92 éves bácsi ellen, aki anno írásba kérte a parancsot, amikor civilek meggyilkolására utasították,…..
y0 2011.05.06 20:01:44
@Bigf00t: én inkább a bérrettegőket figyelmeztetném Orbánék előtt, mert a folytonos alaptalan antiszemitázás, nácizás idegesítőbb, mint az 56ozás...
 Nem erről volt szó! címen indít kampányt a Lehet Más a Politika, melyben eredeti célja bemutatni a kormány hibás döntéseinek sorát, számtan órát tartani az orbáni megszorításokról, bizonyítani azt, hogy a választási kampányban mást ígért a Fidesz. Nos a film e cél…..
y0 2011.05.05 12:28:14
Javitom, magam: @is: szerint 289re ugrott akkoriban, tehát a javulás több, mint 20 forint. so wassup biatches
y0 2011.05.05 12:32:28
@milyen szép a Vértes, ó: hát nem is emlékszem melyik kormány idején volt 300 felett, ugye ugye.. de sebaj.. < 11% That's All Folks! :)
Nincs igazság ezen a földön. José Mourinho a világ legdrágább keretével az utóbbi négy hazai meccséből egy döntetlent és három vereséget tudott csak elérni. Hogy miért? Teljesen egyértelmű: globális összeesküvésről van szó.Globális összeesküvésről, melynek részesei az…..
ProgBlog Az esküszegő 2011.04.18 18:29:00
„Én, Orbán Viktor esküszöm, hogy hazámhoz, a Magyar Köztársasághoz és annak népéhez hű leszek. Az alkotmányt a többi jogszabállyal együtt megtartom és megtartatom. A tudomásomra jutott titkot megőrzöm. A miniszterelnöki tisztségemből eredő feladataimat a Magyar…..
y0 2011.04.18 22:28:57
@Edee: made my day! :D
Új politikai közösség született, ahogyan a pénteki civil tüntetésen az alkotmányozás ellen Istvánffy András, a 4K! szónoka (és blogunk szerzője) fogalmazott. Olyan politikai közösség, amely elutasítja a Fidesz zavaros és felhatalmazás nélküli alkotmányozását. Ez…..
  Nem is olyan régen még azt írtuk az LMP-ről: a párt olyan, mint a hajnali húgymerevség – tulajdonképpen egész kellemes, de túl sok értelme nincs. Kénytelenek vagyunk revideálni nézetünket, mert most már kifejezetten kurva kellemetlen jelenségnek tartjuk a magyar…..
Appleblog Utazó iPhone: síelünk 2011.04.02 11:05:00
Tudom, azt gondoljátok, hogy tavasszal, amikor a fák virágai mindenféle illatokat árasztanak, a nők egyre rövidebb ruhákat hordanak és a gázszámla is egyre elviselhetőbb, ki a franc megy síelni? Hát Utazónk sosem volt egy konformista típus, szembe megy az árral, és Európa egyik…..
Sárdobáló Győztek a zsarolók 2011.03.24 15:30:00
Nem állítom, hogy szakértője volnék a témának. Azt sem, hogy átfogó információim lennének a magyarországi helyzetről. Azonban két dolgot állítok. Az egyik: a hálapénz zsarolás. A másik: a hálapénz természetéből adódóan ez a legaljasabb orvosi hozzáállás nem mérhető…..