Regisztráció Blogot indítok
Adatok
playgorro

0 bejegyzést írt és 222 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tudományos Újságírók Klubja, a Tudományos Ismeretterjesztő Társulattal (TIT) közösen hirdetett pályázatot - idén már másodszor -  az Élet és Tudomány egykori szerkesztője és nagyszerű blogger, a tavalyelőtt tragikus hirtelenséggel elhunyt Juhari Zsuzsanna emlékére. A pályázatra a tudományt…..
playgorro 2017.06.25 10:38:16
Kerítés, jogszabályok, a menekült terrorista, megmentjük a hazát, nem kellenek a bevándorlók, megvédjük a munkahelyeket, a kultúránkat, a korrupciót. Ja az már törvényes az megy szépen a maga kisvasútján. Már lassan egy éve elindult a Fidesz és Orbán Viktor a menekülteket ellenséggé tevő hadjárata a…..
playgorro 2016.03.24 22:49:57
@Sexual Harassment Panda: o bazmeg, kivánom neked, hogy abban az országban rohadj meg, ahol a fidesz kormányoz 30 évig birka. Csak ballib van meg fidesz, mi? szerencsétlen idióta agyhalott
A nyár legutolsó forró hétvégéje köszönt ránk. És fogadok, hogy aki csak teheti, vízparton fogja tölteni. Amennyire csak lehet, használják ki a napsütést, és legyenek hálásak azért, amiért a strandokon teljesen "kivetkőzhetünk önmagunkból" - ellentétben eleinkkel, akik egykor szinte kosztümben…..
Szinte elképzelhetetlen, hogy létezzen jelenleg az országban olyan ember, aki nem szembesült a menekült problémával, szerencsére sokan nem is mennek el szó nélkül mellette és segíteni szeretnének. Öt pontban szedtük össze, hogyan tud, aki szeretne, a legegyszerűbben támogatást,…..
playgorro 2015.08.28 23:38:38
@Guadalupei Szűz: Te idióta istenbarma, ahonnan ők jönnek, ott nem csak a szegényeket gyilkolják stb., aki tehetősebb, az is menekül a halál elől, nem tudtad?
playgorro 2015.08.28 23:40:06
@Róth Manó unokái: Remélem a magad fajta meg már onnan ír.
Cormac McCarthy – Az út   A világvége egy közkedvelt téma, ez egy tény. A posztmodern irodalom és a filmművészet gyakran eleveníti meg a világ utáni világ élményét. A recept egyszerű: vegyél egy világméretű katasztrófát, adj hozzá egy csoportnyi túlélőt és a tetejére szórj némi zombit, vírust vagy…..
playgorro 2015.08.19 23:43:15
Imádom a rekordokat, főleg, ha valami csajos dologról van szó; most is a gyengébbik nem legjobbjait vettem górcső alá. Nézzük az én kedvenc női Guiness rekordjaimat: A világ leghosszabb lábú nője A legdurvább ebben, hogy olyan hosszú a lába, mint amilyen magas én vagyok.…..
playgorro 2015.06.28 14:00:37
@Punxsutawney Mormota: vagy bulikázni
Tiffán Zsolt a Fidesz országgyűlési képviselője és Baranya megyei elnöke több különös poszttal örvendeztette meg a tevékenységét követő nagyérdeműt az utóbbi időben. Mindegyik megnyilvánulás valamiféle sértettségről tanúskodik, de a tegnapi bejegyzése viszi a…..
Ilyen nagy még biztosan nem volt az aranytorkú énekesnő. Mariah Carey problémái elől láthatóan az evésbe menekült és nem is hagyta abba. Ennek következtében egészen érdekesen kikerekedett. Szinte rá sem ismerni. Carey-nek világéletében gondjai voltak a kilókkal. Hol vékony…..
Kezdjük az elején. Mindenhol azt olvasom, hogy micsoda győzelem, elveszett a Fidesz kétharmada (nem mintha kivetnivalóm lenne ezzel kapcsolatban, sőt) ám a történelmi tényszerűség és a politikai helyénvalóság kedvéért tisztáznunk kell egy tényállást. Ha nem tévedek, Navracsics…..
playgorro 2015.02.24 12:39:39
@Rákász Béla: :D:D tudsz még ilyen vicceket? hallgatnám
Van az úgy, hogy ember kimond alapdolgokat, és elfelejt másokat, amelyek szintén alapdolgok. G. Fodor Gábor ezt a hibát követte el, amikor a Narancsnak nyilatkozott oda, hogy ez az egész jobbos, nemzeti-keresztény, konzervatív ideológia csak marketingáru, PR-lufi, parasztvakítás,…..
ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Orbán Viktor? Amatőr! Az adóztatás igazi nagy királya, oppardon, cárja I. Nagy Péter volt. És mivel tanulni csak a legnagyobbaktól érdemes, lássuk, mi mindent adóztathatna még meg a miniszterelnök, ha éppen arra szottyanna kedve!     I. (Nagy) Péter…..
playgorro 2014.11.02 17:58:52
Fotó: Leo Setä - Flickr Legalábbis a TimeOut New York posztja szerint, ha a Big Apple-ben valaki ilyesmit mondana, akkor tuti, hogy nem odavalósi. A teljes gyűjtemény egy töredékét kimazsoláztam, nem az eredeti sorrendben: 1. Ahhoz a pasashoz  – itt a metrószerelvényben, aki…..
playgorro 2014.05.24 14:40:11
playgorro 2014.05.24 14:41:00
Izak2 társszerzőm szíve csücske ez a cikk. Az ötletdobozból az elsők között választotta ki a témát, hogy mindenképpen ő írhassa meg. Jó régen összeállította már nektek, és bevallom az én hibám, hogy eddig nem került a napi címlapra. Ennek az oka egyszerű. Ő jóval fiatalabb nálam, ezért nem…..
2013 végére a magyar társadalom újfent bebizonyította alkalmatlanságát a közügyekben. Bebizonyosodott, amit eddig is sejteni lehetett. Az ország nem a Gyurcsány vagy az Orbán miatt van ott ahol, nem a cigányság vagy éppen a rasszizmus miatt, de még csak nem is a gyenge foci vagy a…..
Statisztikák nélkül tényleg nem beharangozó egy beharangozó. Ennek okán fussuk át, hogyan is áll csapatunk és az őket saját stadionjukban vendégül látó, csoportrivális Carolina Panthers alakulata. Offense oldalon csapatunknak a szezon ezen részét elérve – Mike Glennon javuló…..
playgorro 2013.12.01 17:00:33
A Bitcoin terjedését jól jelzi, hogy most már a jelentősebb gazdasági oldalak is egyre gyakrabban foglalkoznak a témával. Tegnap a déli órákban újra hegymenetbe kapcsolt a legnépszerűbb virtuális pénz, így az éjjel folyamán új csúcsot állított be. Hajnalban egy kisebb…..
Új hír, hogy a magyar kormány ígéretének megfelelően csökkenti a hústerméket áfáját. No mint azt már megszokhattuk, az állami garancia nem sok mindent jelent mostanság, így ebben az az esetben is csak jól hangzó intézkedésről van szó. Ugyanis nem kész hústermékek, hanem…..
A Zugügyvéd is megjárta egyszer, amikor a kiskorú unokaöccsét nem engedték be Boszniába közjegyzői papír nélkül a horvát tengerpartra menet.   Sziasztok,   Egyiptomba utazom a gyerekemmel. Van útlevele, én vagyok az anyja. Az utazási iroda küldött nekem egy i…..
Szabó László Barbara 2013.08.14 18:42:24
Barbara 11 éves. Most még elég szépen, érthetően beszél, írni is tud, verseket tanul. A Parkinson-kór speciális esetével küzd és enyhén értelmi fogyatékos. A szülei elhagyták, lakóotthonban él, kisegítő iskolába jár. A Fogyatékkal Élők Baranya megyei Sportszövetségének…..
playgorro 2013.08.15 20:26:12
Egy érdekes történetet szeretnék elmesélni, ami konkrétan tegnap (2013.06.06) esett meg velem és még másik 12 társammal. A szálak egészen pár nappal ezelőttig nyúlnak vissza. Elindult az egyetemen belül egy szerveződés, aminek keretein belül Műegyetemistákat toboroztak…..
Mi a frászt csinálnak a férfiak karácsony előtt? Mit? Mert ajándékot nem vesznek nekünk, az sima ügy, holott olyan apróságokat, semmi csekélységeket kértünk volna, mint egy-két ujjbegynyi brill, meg ilyenek, aztán mégis mindig edényfogó kesztyű lesz belőle, mire a fa alá ér.…..
playgorro 2012.12.25 11:24:21
  Pár napja egy nagyon különös levéllel lepett meg Palotabarát, a BPXV bloggere, aki nem először küld remek tématippet az Urbanistára. Most egy villámelemzést készített a kerületi önkormányzatok Facebook-jelenlétéről. Ahhoz képest, hogy a plakátokon már dübörög a…..
Mert a nép újra vért akar. Vért, bosszút, vendettát. Egyetlen a mentségük most: ezúttal magyart akarnak ölni, így legalább a rasszista bélyeget lemoshatják magukról. Bár nem is tudom, melyik jobb. Faji alapon, vagy csak a gyilkosság kedvéért ölni, öletni? Sima rasszistából…..
playgorro 2012.11.05 14:12:03
Proszektúra Az Anonymous vezetői 2012.09.09 21:01:41
A HVG mai cikke szerint - gondolom az adófizetők pénzét nem kímélő látványos akcióban - elfogták az Anonymous hekkercsoport magyarországi tagozatának vezetőjét, egy 16 éves dunaújvárosi fiatalembert. Nem feltételezem, hogy a HVG-nél ennyire hülyék. Csak ők is szeretnének pár…..