Regisztráció Blogot indítok
Adatok
herr stahl

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Policity Kétharmados kultúra 2013.06.21 14:52:49
Buzizz! Legyél homofób! Beszélj antagonisztikus ellentétben álló baloldali és jobboldali kultúráról! Mérj hét szűk esztendőt a ’45-óta uralkodó balliberálisokra! Egyáltalán, soha ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak! Minek? Úgyis az a jó, amit te mondasz, és nem…..
herr stahl 2013.06.21 21:19:18
Londonban élek, nem vagyok homofób, de a saját szememmel látom, mi fog történni otthon 10-20 éven belül, ha hagyják, hogy a meleg szubkultúra túlterjeszkedjen. Itt már lassan félrenézni sem szabad! Kötelező, hogy tetsszen! Max. 10% írja elő, mi legyen az egész társadalom morális értékrendje. (A felmérések nagyot csalnak, mert ha két faszi/lány egy lakásban lakik és az önkormányzatnál bejelentik, hogy ők élettársak egy rakás támogatásra lesznek jogosultak. Szerintetek hányan csinálják?)
A jogaikat maximálisan tiszteletben tartva kell meghúzni azokat a karvastagságú vörös vonalakat, amelyeket nem léphetnek át, különben otthon is az a véleménydiktatúra lesz mint itt.
Nem mellesleg a bevándorlás+meleg kultúra propagálása szépen lassan a politikai gondolkodást is átrendezi. Ez volt a cél. Ha a választók nem szavaznak arra, akiket ŐK akarnak, lecserélik a választókat! Lassú folyamat, de biztos. A következő miniszterelnökük egy beszédhibás, retardált, tudjuk milyen származású ember lesz, aki a tudjuk melyik Közel-keleti állam feltétlen kiszolgálója. Bevándorlóként azt mondom, hogy a bevándorlófóbiás UKIP-re szavaznék, ha angol lennék. Mert valamilyen szinten sajnálom őket, hogy ők most kapják meg a maguk Trianonját, csak az ő országukat nem elveszik. A lábuk alól tűnik el az Egyesült Királyság! Még mutogatni sem tudnak senkire, hiszen ők csinálták. Szerintem rosszabb érzés lehet, mint nekünk.
herr stahl 2013.06.21 21:38:51
@ephart: A pénznek nincs hazája, sem nemzete. Csak azért említettem meg, mert mindkét esélyes jelölt brit állampolgár ugyan, de többféle más identitással is rendelkeznek. Egyikük, aki egy nagyobbacska város polgármestere, de nem mondom meg melyiknek, kicsit megbízhatóbbnak tűnik, de ő már nem is a kisebb rossz, hanem a majdnem mindegy kategória.
Meg van Nigel Farage, akiről nem lehet karikatúrát rajzolni, mert minek.
Publius Majd az Anonymous megmondja 2013.04.26 14:32:16
(kép forrása) Jeszenszky Sándor ex-jobbikos tisztségviselő, jelenleg a Nemzeti Érzelmű Motorosok elnöke az Élet Menetével párhuzamosan akart "Adj gázt!" címmel motorosfelvonulást tartani. A felháborodást és a - több jogvédő által is kifogásolt - betiltást követően…..
herr stahl 2013.04.27 18:05:53
@Negyvenértelmiségi: Ismerem én ezt a logikát, csak nem értem. Mert ha az a cél, hogy soha többé ne vigyenek el senkit, akkor miért kell kiprovokálni azt, hogy ezek mocis csúnya bácsik egyszer tényleg nagyon sokan legyenek és kockásítsák a Dunát, mondván, hogy most nekünk szabad mindent. Az ellenfél lenézése soha nem volt kifizetődő, el tudom képzelni, hogy ott is van pár tehetséges IT-s és egyszer, akár a nem túl távoli jövőben megjelennek kockaanyuék háza előtt, hogy "mi a kis Koczka Sámuelt keressük baráti beszélgetés czéljából". Kell ez?
herr stahl 2013.04.27 18:09:19
@ob.szerver: "A liberális demokráciákban elfogadott morális és mentális distinkciók ezt megakadályozzák."

Tehát ezek a meg nem nevezett "distinkciók" mind abszolút igazságok?
herr stahl 2013.04.27 18:19:38
@ob.szerver: Nekem a szüleim a tisztességet és a becsületet emlegették, mint a kultúra mércéjét, de legyen igazad.
Van olyan, hogy a legütősebb felvezetés sem készít fel egy hír drámaiságára. Ha ezt a cikket mobilon, állva olvassa, inkább üljön le. Ha ül, kapaszkodjon meg valamibe erősen. Gyöngyösi Márton helyreigazítási kérelmet juttatott el az Indexhez. Szerinte a december 7-i, Vona…..
herr stahl 2012.12.13 20:23:54
Sajnos az ember olyan, hogy gyakran elragadják az érzelmei. Ezért aztán nehéz ezeket az érzelmekkel túlfűtött ügyet higgadtan kezelni, de én mégis tennék egy próbát:

Index: "Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő azt javasolta, hogy készüljön LISTA a Magyarországon élő zsidókról."

Gyöngyösi: "Úgy gondolom, pont itt lenne az ideje egy ilyen konfliktus kapcsán annak, hogy FELMÉRJÜK azt, hogy az itt élő, és különösen a magyar Országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, AKI BIZONYOS NEMZETBIZTONSÁGI KOCKÁZATOT JELENT Magyarország számára."

Tudom, hogy aljas dolognak tűnhet egy ilyen egyértelmű kijelentés egyértelmű átiratát megszőrszálhasogatni, de a bíró a syavakat fogja vizsgálni, merthogy a per is arról fog szólni, hogy ki mit mondott és írt. Tehát:

1. Nem beszélt listáról. Én is tudom, hogy a felmérés ezt jelenti, de ő azt fogja mondani, hogy a felmérés módszertanára nem tett javaslatot és nála a pont.

2. Az utolsó tagmondat leszűkíti a felmérendők körét a nemzetbiztonségi kockázatot jelentő személyekre. Ez így van és kész, a bíró a magyar nyelv szabályai szerint egészben kell, hogy értelmezze a mondatot. Márpedig akkor ő arra fog hivatkozni, hogy márpedig a mondat egyértelműen nem a zsidóság teljes kürű felmérésére utal, hanem csak a nemzetbiztonsági kockázatot jelentők körére. Ha felháborító, ha nem, az Index által leírtak nem fedik az elhangzottakat. Ismétlem, mindez teljesen független attól, hogy a kijelentése akár bűncselekményt is megvalósíthat! Nála a pont.

Az igazság az, hogy ha van jogbiztonság Magyarországon, meg kell, hogy nyerje a pert. Szerintem jól is van így.
A múltkor az egyik láncdohányos barátommal beszélgettem, akinek ugyan egyelőre esze ágában sem volt leszokni a cigiről, mégis nagy élvezettel azt mesélte el nekem, hogy amikor majd egyszer mégiscsak le akarja majd tenni a cigit, akkor hol, milyen körülmények között és milyen…..
w Seggel előre 2008.06.19 05:00:00
Mikor végre eljutott az Orbán Viktor agyáig, hogy a szélsőjobb rossz társaság, egyszer csak megmondták a híveknek, hogy mostantól ne árpádsávozzanak Fidesz-gyűlésen. Aztán kiszivárgott két pofon terve. Az összekacsintás vádja el is halkult. Igaz, vesztett a népszerűségéből…..
Az Indexen kívül szinte mindenki lehozta, hogy ma délután 4-kor a József nádor téren lesz a tüntetés a kenderadóért. A Népszabadság szerint a nejlonnácik tojásdobáláshoz toboroztak ellentüntetőket, de ez lehet, hogy érdeklődés hiányában elmarad, mert nem jelentettek be…..
A konzervatívoknál még a liberálisok is többen vannak magyarhonban. Egy felmérés szerint. Egyébként pedig.   A magyarországi lakosság 25 százaléka a szociáldemokrata, 20 százaléka pedig a liberális gondolkodásmódot, értékrendet érzi magához legközelebb, míg csak 14,3…..