Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ketmolnarauto

29 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Peugeot 307 sw Kezdetek 2011.02.02 09:42:00
Kellemes probléma    2011 január első napjaiban megtudtuk, hogy családunk létszáma 4-ről 5-re fog nőni.   Ez azt jelentette, hogy a családi járműpark gyors áttekintésre került: Peugeot 306 kombi (klíma, stb.) ez volt eddig a családi autó Peugeot 306…..
Autohifi, riasztó, autoextrák beépítése: www.szabocaraudio.hu Székesfehérvári használtautó kereskedés: www.acelcapaauto.hu TotalCar www.totalcar.hu Kötelező biztosítás 2010 - összes biztosító ajánlata egy helyen, díjszámítás kötelező biztosítás kalkulátor…..
ketmolnarauto 2019.07.17 04:04:07
ketmolnarauto.hu/
Autóalkatrész széles választékban!
4funairsoft AEG téliesítés 2009.11.07 22:21:00
Kevesett forgatott téma az AEG-ek téliesítése. Lényegében az egyetlen változás ebben a szezonban a hőmérséklet drasztikus csökkenése, ami két problémát is fölvet. 1, Az akkumlátorok kémiai folyamatainak az intenzitása csökken, úgy tesz, mintha lemerült…..
A könyv azt írja, hogy a váltócserét a hátsó ülőlap kiszedésével kell kezdeni. Aztán le lehet engedni a hátsó hidat, hátrahúzni a diffit, és ezután lehet nekiállni az érdemi váltólebontásnak. Hát ezért alakult úgy, hogy vagy két éve ott pihent az ötgangos a garázsban,…..
Peugeot 307 sw Gumi 2011.04.22 09:15:14
Cumi/GumiRövid tanulság: a vaterán ne vegyetek használt gumit. Én vettem, egy sérült volt, küldtek másikat, az meg szál-szakadt, de ezt csak a gumis vette észre. Szóval a 306-ra kellett vennem a gumistól 2 gumit hátra. Most egyébként minden gumi felnin van, csak cserélgetni kell…..
Az biztos, hogy a világ nem fehérből és feketéből áll. Létezik borzalmasan pocsék utángyártott alkatrész is, mint ahogyan gyári is, hiszen utóbbiak nélkül egyáltalán nem ismernénk a garanciális javítás fogalmát..
ketmolnarauto 2018.01.20 14:20:33
Több kis városban működő autóalkatrész kis- és nagykereskedőként elmondhatom, hogy sokkal egyszerűbb a kérdés, mint sokan gondolják.
Az már lerágott csont, hogy az autógyártók nagy része nem gyárt autóalkatrészt. Beszállítóknak elismert gyártókat választanak. Kis hazánkban inkább azzal van gond, hogy amit egy német átlagember rá tud költeni egy évben az autójára, ezért Magyarországon autót veszünk.

Nálunk a cégnél 100 emberből 90 a legolcsóbb alkatrészt keresi. Kb. kilenc már közepes minőséghez ragaszkodik. És van egy százalék aki a csúcsminőséget. Esetleg előfordul olyan „fehér holló”, akinek csak a gyári kell.
A gyári alkatrészek ára között lehet valamennyi árkülönbség országonként. De a lényeg, hogy egy német vagy egy svájci átlagembernek meg sem kottyan. Míg egy átlag magyarnak, ha kimondjuk a gyári alkatrész árát, akkor egyből kirohan az üzletből. Sok esetben, ha a magyar átlag keresethez képest nagyon drága alkatrészt keresnek és esetleg több százezres alkatrészről van, szó akkor ki sem merjük mondani az árat. Inkább küldjük bontóba.
Azt azért le lehet szögezni, hogy a gyári alkatrész általában jóval drágább, mint az utángyártott. De az utángyártott alkatrészek között is nagy árkülönbség lehet. Gondoljunk csak bele, például a BOSCH az autóalkatrész gyártásban mennyi innovatív terméket jegyzett be. Ezek kifejlesztéséhez komoly laboratóriumi fejlesztések szükségesek, amit a termékekre áthárítva a vásárlóknak ki kell fizetnie.
Egy kínai beszállítónkkal közös beszélgetésünkön említettem, hogy a magyar ember, ha meghallja, hogy kínai márka, akkor nem feltétlenül jó minőség jut eszébe. A „kis” kínai erre azt a választ adta, hogy ő bármilyen minőségben le tud gyártani autóalkatrészt. Csak a magyar embernek általában a legolcsóbb alkatrész kell. Úgy gondolom, hogy teljesen igaza van. Szerintetek a kínai gazdaság azért van az élvonalban, mert minden olcsó és rossz, amit gyártanak? Nem! Velünk van a gond. Nálunk sajnos erre van a legnagyobb kereslet.
A cikkben csak a saját tapasztalataimat írtam le, ami nem minősül országos átlagnak! Legalábbis bízok benne…

Molnár László
ketmolnarauto.hu/
ketmolnarauto 2019.06.23 12:18:59
Válaszd a profi autóalkatrész forgalmazót! Hajdúhadház legjobban felszerelt autósboltjában megvásárolhatod a keresett alkatrészed. Központi telephelyünk Bocskaikertben található, ahol minden megtalálható, ami az autóalkatrészhez kötődik. Telefon elérhetőségünk: 52/384-633. Ha az olcsó alkatrészeket…..
  A légtömegmérő és MAF szenzor rendkívül fontos összetevő a hatékony gépjérmű alacsony kibocsátású és ezáltal környezetbarát égési folyamat biztosításához. A légtömegmérők a modern szívórendszerének részét képezik dízel és otto motorok esetében is, amelyeket általában a belső szívónyílásba…..
A főtengely hajtja meg a vezérműtengelyt a vezérműszíj segítségével. A vezérműszíj néhány esetben vízpumpát és a befecskendezőszivattyút is hajtja. A szíj megfeszítésére feszítőgörgőket és vezetőgörgő is használnak.Vezérmű készletek, garnitúrák széles választékban kapható, piacvezető áron…..
A hidrotőke működése, avagy hidraulikus szelepemelő feladata a szelep hézag nélküli vezérlés.Cégünk a világ legnagyobb hidrotőke márkákat forgalmazza: INA, RUVILLE, AE, FEBI, SWAG stb. Leggyakrabban Opel, VW, Ford hidrotőke és BMW hidrotőke meghibásodásokról számolhatunk be, ami füllel halható…..
TRW autóalkatrész katalógusunkban könnyen kiválaszthatod a megfelelő alkatrészt. A TRW márka a futómű alkatrészek széles választékát kínálja az autóalkatrész kereskedelemben. TRW lengéscsillapító  és más egyéb futómű alkatrészek minőségi visszajelzése alapján kijelenthető, hogy a márka tökéletes…..
Jó helyen jársz, ha Alfa-Romeo autóalkatrészt keresel, legyen az 147, 156, 159, GT, 4C vagy Stelvio. Keresőnkben könnyen megtalálod a keresett autóalkatrészed. Megpróbáltuk az alkatrész keresést a legegyszerűbbé tenni, így mindenki könnyedén informálódhat az árról, szállíthatóságról. Akár…..
Autóalkatrész DACIA ALKATRÉSZEK 2019.01.16 13:19:09
A Dacia, a Renault csoport részeként, a francia óriás szinte minden személyautó modelljét gyártják. A Dacia márka egyet jelent az olcsó árukkal, és egyszerű karbantartásukról ismertek.Dacia alkatrész webáruházunkban minden alkatrész megtalálható...
A Mercedes háromágú csillag emblémája bizonyítja az erőteljes teljesítményt és a különféle stílusokat és designokat. Ezek a jellemzők nem csak minden Mercedesben, hanem a Mercedes Benz alkatrészeiben is tükröződnek. A Mercedes által vezetett innovációkat nemcsak saját modelljeikben mutatják be,…..
Debrecen autóalkatrész igényét webáruházunk segítségével szolgáljuk ki webes autósboltként.    Fontos számunkra, hogy debreceni ügyfeleinket leggyorsabban, legpontosabban tudjuk kiszolgálni.   Autóalkatrész kínálatunk országos szinten is egyeduralkodó. Főbb autóalkatrész termékeinket a…..
Az akkumulátor szerepe a gépjárművekben, az elektromos energia tárolása. Akár a gépjármű villamossági hálózat lelkének is lehet nevezni.Sokan kérdezik, hogy melyik a legjobb márkájú akksi? Erre ugyan olyan nehéz választ adni, mint, hogy melyik a legjobb autó. Van akinek ez, van akinek az vált…..
Autóalkatrész kiszállítás saját autókkal, három megyében, napi rendszerességgel. http://www.ketmolnarauto.hu/..
Szilágyi Zoltán egy 2103-as, 1978-as évjáratú Lada  felújításba vágott bele. 36 évig napi használatú autó volt, két tulajdonossal. Gyárias, de felújítandó állapotban vásárolta, és közel egy évig készült a retusálása, A felújítás cégünknek is köszönhetően olyan jól sikerült, hogy az autó gyűjteménybe…..
Hajdúhadház legjobban felszerelt autósboltja a főúton található a Földi János utca 24 szám alatt. Molnár László tulajdonos már több mint 30 éve tapossa az autóalkatrész kereskedelem útját.  Az autóalkatrész kereskedelem folyamosan változik, fejlődik. Nem csak a legújabb fejlesztésekkel kell…..
  Honda márkanéven kiváló minőségű autókat és motorkerékpárokat gyártanak. A tokiói központú Honda Motor Co. Ltd.-t a világ legnagyobb motor gyártójának tartják, valamint ez Japán harmadik legnagyobb autógyártója a Toyota és a Nissan után.   Tovább…..
Veterán gépkocsik felújítása autóalkatrész ellátással cikkünk egy 43 éves BMW-vel egészült ki. A képen az utastér első része látható. A külső részt itt tudod megnézni, a cikk végén: https://ketmolnarauto.hu/kozzetetel/veteran-gepkocsik-felujitasa-alkatresz-ellatassal..
Autóalkatrész Lada alkatrészek 2018.04.26 15:18:43
Cégünk több veterán gépjármű felújításához is biztosított autóalkatrészt.Íme a legújabb 2103-as Ladák. Bővebben a cikk:https://ketmolnarauto.hu/kozzetetel/veteran-gepkocsik-felujitasa-alkatresz-ellatassal..
Megpróbáltuk az alkatrész keresést a legegyszerűbbé tenni, így könnyedén informálódhatsz az árakról, és szállíthatóságról. Úgy gondolod, hogy drágák az Audidhoz az autóalkatrészek? Csak nem nálunk!Kiváló minőségű utángyártott és gyári eredetű autóalkatrész is megtalálható kínálatunkban. Könnyen…..
  A Mercedes háromágú csillag emblémája bizonyítja az erőteljes teljesítményt és a különféle stílusokat és designokat. Ezek a jellemzők nem csak minden Mercedesben, hanem a Mercedes Benz alkatrészeiben is tükröződnek. A Mercedes által vezetett innovációkat nemcsak saját modelljeikben mutatják be,…..
Cégünk több gépjármű felújításához is biztosított autóalkatrészt. Legtöbb esetben ezek a keleti szocialista típusok voltak. Nézd meg, legújabb cikkünkben, hogy milyenek lettek.http://ketmolnarauto.hu/kozzetetel/veteran-gepkocsik-felujitasa-alkatresz-ellatassal..