Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morrisal

0 bejegyzést írt és 843 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti kérdést a 14 éves Andika abban a pillanatban kapta, amikor először felment a chat.hu-ra. Válaszra nem volt ideje, azonnal új ablak jelent meg: [TI.James] Cia Wetközöl nekem camon feltöltöma telcsid 10000 forintal vagy adok 50 eurot!!!!!!! Bocs ha bunkó voltamSzerencse, hogy…..
A Tv2 tehetségkutatója csúnyán kikapott a Szombat esti láztól, pedig mindkettőben vannak flitterek és robotlámpák, és mindkettőben nyakig emeli a lábát, aki csak tudja. Csak sajnos a népet nem érdekli a kortárs tánc, annál jobban, ha Csonka András belegabalyodik a szambába.…..
Ha valaki nem emlékezne, Márkus László volt Kukori, Psota Irén pedig Kotkoda hangja. Psota a második széria idején (1972) Amerikában vendégszerepelt, ezért Hacser Józsa lett az új Kotkoda. Talán emlékszünk, Kukorinak és Kotkodának volt az a jellegzetes káráló hangja, na ez…..
Az első film, amin megakadt a szemem a mai kínálatból az egy ősrégi magyar némafilm. namost elismerem, hogy ez a spirituális értelemben vett alvó gyerekembereknek nem hangzik túl izgalmasan, de remélem az index olvasói nem alvó gyerekemberek, legalábbis nem spirituális értelmeben…..
Arról volt szó délután, hogy KZ, Megatánc döntős, és pucér guminő majd a saját oldalán kimagyarázza, hogy is volt az amikor ráadták a csíkos zoknit és pucsíccsá' utasítással beküldték erotikusan vonaglani, de hát a tv2 damage control osztályának volt ma ideje…..
Nálunk az egy főre eső celeblebukások száma (tudják, amikor kiderül mondjuk Annácskáról, hogy kamera előtt szopott) ijesztő méreteket ölt, úgy látszik hazánk lányai bohó ifjúkorukban csak nem tudnak ellenállni a csábításnak, aztán meg amikor magyarázkodni kell, jön a VV…..
Mindannyiunk kedvenc David Attenborough-ja és az m1 karöltve prezentálja az Élet a növények között - A gerinctelenek világa c. természetfilm-sorozatát. Érthető a népnevelő szándék. Tudja csak meg mindenki, milyen az, amikor a sokadik feltámadását ünneplő, szimpatikusságában…..
morrisal 2006.11.13 22:59:54
Én például már a körömágyam is kirágtam, aludni se tudok éjjel, csak forgolódom, ide-oda vet az ágy, és közben az jár a fejemben, hogy mégis ki lesz Stohl Buci partnere a Szombat esti lázban. Kinek a csillámporos dekoltázsáról álmodnak majd a vízvezeték-szerelők és az…..
El tudják képzelni, milyen, amikor Paudits Bélának eldurran az agya? És amikor Liptai Caludia megszeppenve csak azt ismételgeti, hogy na, de Béla? A ma reggeli Mokkában Paudits bosszút állt, amiért Hajdú Péter bulvárújságírókat küldött rá a Frizbi című magánéleti talkshow…..
comment:com A Tv2 ráfaragott 2006.11.04 20:54:00
A rettegés arénája megy a Tv2-n. Nem a Vörösmarty térről mentek át a tüntetők randalírozni a BS-be (bruhaha), csak elindult az amerikai akciófilm. Tom Clancy poszthidegháborús kémsztorija a budapesti zavargások, és még inkább a Megatánc helyett. A csatorna utcai harcokra…..
Életmódshow-t indít az MTV, amiben az egészséges életmód fájdalmai mellett a terhességet is nagyon közelről mutatják majd be. Egyenesen az anyaméhből jelentkeznek majd, ráadásul Soma mellett az elálló fülű Szántó „Harry Potter voltam nagyon sok pénzért” Dávid…..
A Pokolbéli víg napjaimból azért elég sok minden kiderült. Például, hogy mit is csinált Faludy a marokkói fiúkkal az afrikai homokban. Az utóbbi években ráadásul több irodalmi elemzés, esszé jelent meg, amiben konkrétan leírják, hogy mit is gondolt a költő a férfiakról. És persze a külföldi lapokban…..
A viccmagyarázásnál nincs hülyébb műfaj, úgyhogy rövid leszek. Orosz József beszerzett egy relativizálógépet. Ez úgy működik, hogy mondjuk beírom, hogy holokauszt, aztán kiadja, hogy utolsó mohikán, vagy valami hasonló, de egészen kis hülyeségeket is be lehet ütni, például,…..
comment:com Frei eladó 2006.11.08 00:09:00
Na jó nem eladó, csak elárverezik jótékonysági céllal. Frei árából egy csángóföldi falut segítenek meg, szóval a cél nemes, így minden eszköz megengedett, még egy élő ember áruba bocsátása is. Aki a legtöbbet ígéri, az együtt vacsorázhat Frei Tamással, és ez két…..
Ezen a héten indul a Szombat esti láz második szezonja, és ezt a jeles eseményt mi mással ünnepelhette volna meg a bulvármédia, mint hogy nyilvánosan levágják Stohl András haját, és az egész procedúrát a címlapokra teszik. (Remélem, a Tv2 ezúttal ráérez a trendekre, és Viva…..
Elugrana velem egy étterembe a közelbe? Szeretnék pár dologról Önnel beszélni” – mondja recés hangon valaki. Amíg nem néztem a képernyőre egy sorozatgyilkost vizionáltam, de a jó öreg megbízható Derricket láttam magam előtt. A Duna Tv ment ugyanis. Én azt is értem,…..
Ami a moziban a kutya-gyerek kombó, az a tévésorozatokban a jócsaj. Több változata is ismert. Ha van egy szerep, ami nem annyira lényeges, tegyük fel, hogy a főszereplő barátjának az unokatesója, aki mondjuk részenként 2 percet kap, akkor ide nem igazán a színészi kvalitásai…..
Tavaly egy interjúban Lovasi András azt mondta, hogy a Kiscsillag "az énekhang miatt tök olyan, mint a Kispál. Vagy legalábbis hasonló", de majd megpróbálnak keresni másik énekest vagy énekesnőt. Nos, nem lett másik, a most megjelent lemezen továbbra is Lovasi énekel, így…..
comment:com Tyra Banks megkattant 2006.11.04 15:18:00
A hölgy egy meglehetősen keresett és jó karban levő szupermodell, a Topmodell amerikai anyukájának a műsorvezetője, stb, persze van neki műsora is, amiben pl. bevallotta, hogy halálosan fél a delfinektől (mi sem értjük, lehet gyermekkorában a házukat egy megvadult delfinraj rombolta…..
comment:com Hoff a kurva 2006.11.04 13:01:00
Kurválkodással lehet igazán nagy pénzt keresni, csak a szórakoztatóiparban ezt nem így hívják, hanem haknizásnak, pedig színtiszta szopásról van szó, higgyenek nekünk. David Hasselhoff, a bajor háziasszonyok nagy kedvence és az ún. futballista frizura egyik élharcosa még a…..
Osama Bin Laden és az arab terroristák kedvenc csatornája, a (szerintük) egyetlen hiteles hírforrásnak tekinthető Al-Jazeera nevű arab hírcsatorna november 15-től beindítja nemzetközi adását, mehetnek az itthon meccsre palesztin zászlóval szurkolni járó tömegek tüntetni a UPC…..
morrisal 2006.11.04 19:33:09
morrisal 2006.11.04 20:30:18
morrisal 2006.11.04 21:11:05