Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Takoma69

7 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január. Ekkor kezdődött minden. Ja idén januárban. Történt ugyanis, hogy kora este kb 15 perc alatt felépült egy görcs az oldalamban. Bevallom, kicsit beszartam attól, hogy mi lehet, de mivel baloldalon hátul volt derék magasságban, úgy gondoltam nem a fejem fáj, hanem a vesém görcsölhetett be. Na…..
 Sajnos ma egy olyan korban élünk kis hazánkban, melyet hozzá nem értő amatőrök. lúzerek. tolvajok és legfőképpen csak és kizárólag a saját érdekeiket néző politikusok(?) irányítanak. Amikor egy tizenéves kislányt lehet a villamosról leordítani mert más a bőr színe. Amikor családok esnek szét, mert…..
Takoma69 2018.04.30 21:29:29
@Szoptatok lipsik és 22 ben is szopni fogtok.:
Azt hiszem nagyon nagy különbségek vannak köztünk a "kifinomultan, igenyesen, udvariasan, mar mar unnepelyes" megfogalmazásban! Én elhiszem, hogy a mai inkognitóban kommentelés hangvétele eldurvult, egymás felmenőinek, nemi hovatartozásának emlegetése már-már természetes, elfogadott. Én nem kívánom megváltani a világot, de ezt a kis szigetet szeretném normális keretek között tartani. Véleménye lehet bárkinek, azt tiszteletben kell tartani, így én is az Önét elfogadom és tiszteletben tartom, igaz nem értek vele egyet!
További szép estét!
Takoma69 2018.05.01 00:05:58
@tosy: Megtisztelő, hogy blogger kollégának szólítasz, de attól még nagyon távol vagyok! Amit írtál, egyet értek vele, de fenn tartom, hogy a mérték azért a lopásnál nagyon fontos! Nem mindegy hogy egy szelet csoki az vagy egy stadion. Igaz, voltak korok amikor kézlevágással büntették a lopást, függetlenül hogy mit lopott! Üdv
Elérkezett a várva-várt(?) nap. Már minden be volt csomagolva, a szállítók is hordták a dobozokat! Emlékszem, ott ült az ágy szélén és nem tudtam mi is jár a fejében, mire gondolhat. Sokáig, talán az utolsó pillanatig reméltem, elmúlik ez a hóbort és vissza lehet fordítani. Nem így lett. Akiknek…..
Hűvös borongós idő volt, mivel március havában jártunk 2004-ben. Épp munkából értem haza, mikor szólt a párom, megjöttek a fájások, így lassan indulhatunk a kórházba. Kapkodás a részemről, de szép lassan mégicsak bevágtuk magunkat a kocsiba és egy rövid autózás után már a kórházban is voltunk.…..
Esküvő, érettség és nászút. Egy kicsit sűrű évünk volt. A balatoni nyaralás szép volt, igazi retró hangulatú szállodában az ezüstparton, ahol megállt az idő valamikor Ötvös Csöpi idejében de az időjárás legalább kegyes volt hozzánk, az új kocsi is bevált így lett minden szép kerekké! Tudtuk,…..
Közeledett az esküvő! Nem volt klasszikus leánykérés, ezt fájlalom és már bánom. Egyszerűen elhatároztuk, közösen szeretnénk élni, családot alapítani. Gyerekről még nem gondolkodtunk, hiszen garzonban laktunk, ami ebből a szempontból nem a legideálisabb megoldás ezt beláttam. Zárójelben jegyzem meg,…..
Ez a történet megtörtént eseményeken keresztül mutatja be első komoly kapcsolatomat, házasságomat, ahogyan Én láttam! Igyekeztem annyira objektív lenni ennyi év távlatából, amennyire csak lehet. Nincsenek költői túlzások és nem szándékoztam rossz színben feltüntetni senkit, de ha mégis ez olvasható…..