Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laziorom

0 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legutóbb oly kétségbeejtő helyzetben hagytuk magára Robert Bruce-t, hogy az akkori fogadóirodáknál az „a még jól is kijöhet ebből a szarból” verzióra átlagosan 1:1100 lett volna az odds, míg a „még nagy skót király lesz” opció nem is…..
Árokásó Top100 Orosz József 2008.08.04 08:00:00
Ott volt a berlini fal leomlásánál, a romániai forradalom zűrzavarában, az I. Öböl-háborúban Bagdadban, Belgrád bombázásánál és a II. Öböl Háborút is megjárta. Öt éve pedig ott van a Köztársaság képletesen ostromlott váránál, viszont elkövette a haditudósítók…..
Ezt a Bravóból átmentett érzelmes love storyt javasoljuk mindenkinek elolvasásra, akinek nulla önbizalma van, és nem meri, amit merni kell. Pedig olyan jól indult a srác, aki most tanácsokat vár. Segítsetek neki. Innen loptuk a képet Bocsi, hogy így erőlködöm már a tárgyban is,…..
w Temetném a munkát 2008.06.13 05:05:00
Magáról a monoki modellről (segélyt közmunkáért, családi pótlékot iskolalátogatásért) és annak filozófiájáról Csányi Vilmos leírt mindent, úgyhogy azt már nem nekem kell. Ingujjra tehát, és nézzük, van-e esély arra, hogy értelmes dolgok történjenek. Szóval a…..
  Oscar gyanús magyar film, melynek a forgatókönyvét az élet írta. A szomorú valóság főbb szerepeiben: Orbán Viktor, Gaskó István, Tarlós István, egyszóval a Fidesz család. A neveknek nincs olaszos hangzása, de a szervezett bűnözés attól még az marad ami, mint az a…..
w Ló rider 2008.05.07 06:00:00
Május 31-én ez a kis ország felmeli porba hervadt fejét. Büszkén a világ felé fordulunk, és megmutatjuk, hogy tudunk mi még. Lovagolni. Felszórjuk világvárosunk, Budapest emblematikus terét homokkal, és lovakat hozunk oda, hogy körbe-körbe ügessenek (ezt fogjuk vágtának…..
w Fuss el véle 2008.04.25 05:00:00
A tegnapi nappal véget ért a Modern Képmesék című animációs sorozat. Illetve nem ért véget, csak az MTV leadta az utolsó részt; ettől még, ahogy eddig is, az egész széria megtekinthető online, mert modernek vagyunk. Eddig is így volt, csak hát elszánt kutatónak kell lennie…..
A milánói csapatok fordulóján vagyunk túl, a Milan és az Inter is fontos mérföldkőhöz érkezett ugyanis a 7. fordulóban. Ancelotti bandája az egyre hangosabban durrogó sajtó, Kaká távozásának megszellőztetése (kontrából Del Piero elhozatalának lehetősége…) és a…..
laziorom 2007.10.08 14:04:55
Mi megmondtuk előre. Sőt még egy pezsgőt is bekészítettünk a hűtőbe, hogy majd halk pukkanás, kristálypoharak csilingelése, meg gyöngyöző nedű. Kár hogy két hete, Havas Henrik kirúgásakor már koccintottunk vele. A Tv2 új tulajdonosai és a másfél hónapja kinevezett…..
w Nagy-Magyarország nem ország 2007.07.04 04:30:00
Ismerjük őket, találkozunk velük minden nap. Polgártársak, akik autójukon, szimatszatyrukon, ízeltlábú-dzsekijükön vagy péküzletükön térképet viselnek: az úgynevezett Nagy-Magyarország körvonalait. Az illetők nyilván ilyen alakú Magyarországot szeretnének a mostani helyett.…..
w Szabadság! 2007.04.04 06:00:00
Ha nem lett volna rendszerváltás, ha nem lett volna Gorbacsov, akkor ma nagy ünnep lenne: a felszabadulásé. Április négyről szóljon az ének, csilingelnék az úttörők vidáman. A Parlament előtt díszszemlén vonulna el mind a tizenöt tankunk. Hazánkba látogatna az SZKP első…..
w Emberarcú hüllő 2007.04.02 06:00:00
Az SZDSZ elnöke Kóka János, a végeredmény nem okozott meglepetést, legfeljebb a szoros verseny. A legitimáció ahhoz kevés, hogy Kóka azt tegyen a párttal, amit akar. De bizonyára megpróbálja. Hogy mit, arról már írtam: a Magyar Kapitalista Párt létrehozását. Kell, kell, kell…..