Adatok
Oskar Krauss
0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Lehetett volna persze tíz (ha már Tíz dolog a sorozat címe), vagy akár húsz, ám Gábor most éppen kilenc olyan dolgot szedett össze, ami neki bejön Németországban. (Mivel a sorozat címe, kedves troll barátaink, a Tíz dolog, ami miatt jó X helyen élni, ezért ez a poszt a…..
Oskar Krauss
2019.02.02 17:30:16
Kivanom, hogy talaljak meg a helyüket, de minden csoda harom napig tart es majd lassan rajönnek, hogy ott sem minden arany ami fenylik.Sajnos Bajororszag rendkivül erösen iszlam infiltralt-föleg a magas(eddig) eletszinvonal miatt-igy kivancsi lennek, hogy 10 ev mulva majd mit irnanak.Amugy a nemetek is vizzel föznek es a regi-nagy hirnevüktöl--precizitas, megbizhatosag stb. mar regen fenyevnyire vannak.Nem lehet altalanositani, mert majdnem minden csalad törtenete egyedi-es ezaltal kinek jo es kinek nem jo egy orszag vagy varos.Vannak persze sablonok, de ezeket inkabb hagyjuk.Tudom javasolni, hogy mar most kezdjenek el a nyugdijas korszakra(ha ott maradnak vegleg) masszivan elötakarekoskodni, nehogy nagyon kellemetlen meglepetes erje önöket.Es meg egy jo tanacs-baromi udvariasan es kedves huzzak be az embert a legrohadtabb financsapdakba--ugyhogy esznel kell lenni-ergo--mindenhol jo-de legjobb sehol momentan.Egy volt müncheni
Mire a végére értem, rájöttem, hogy Gábor mai posztja voltaképp egy szerelmi vallomás Párizs (még csak nem is Franciaország) felé. A baguette-ről, a fennhéjázó nőkről, a gasztronómiáról és még sok minden másról. Jó olvasást nektek is!
„Kicsit rendhagyó poszt lesz.…..
Oskar Krauss
2018.10.27 22:49:21
Nos, ez az olcsó chilei cabernet sauvignon, ez a kis spórias klasszikus annyira felizgatott, hogy olyan cikket írtam, ami esetleg egyeseket sértett volna. Össze is hívtam a Borrajongó szerkesztői bizottságát, hogy véleményezze az irományt. Amúgy ilyen bizottságunk nincs, nem is volt és soha nem is…..
Oskar Krauss
2017.12.25 15:52:26
@akov: Gyakorlatilag ma már minden bor-csinált-kezelt-vagy pancsolt.Ez már pusztan élelmiszer technologia.A 80 as évek elejen a miskolctapolcai strand bodegasoran árult egy pasas-magyarorszag összes -legjobb tajjelegü borát--isteni volt mind.Kesőbb sikerült a gyartot megismernem--a borok sosem lattak szöllöt.Na akkor ennyit az egészről, azota egy borásznak sem hiszek.Apam meg a mecsekben ként rakott es keves cukrot-ha kellet es volt a pincében sok penész es fahordo.Isteni bora volt.De ez már a multén.Mükaja-mübor-ez a mai Világ es az önjelölt szakértők tombolnak a gyönyörtöl-a villanyi borokhoz 50 % ban kinntről hozzák már a szőllöt
Nem először jártam Kínában, és bizonnyal nem is utoljára. Kína mindig lenyűgöz. Mert olyan dolgokat mutat, amire nem számítottál, amire nem is gondoltál volna. Rövid, igen szubjektív összefoglaló következik. ..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz