Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lord.sTTex

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szesztává vágonú nenyí szlozsitá… így kezdődik az MTB Bmx765 motorkocsi vagonjának összeszerelési útmutatója. Ez eddig tiszta sor, hiszen ez magyarul annyit tesz, hogy „a kocsi összeszerelése nem bonyolult”. Sokan vagyunk még, akik csehszlovák repülő- és hajómakettek világában szocializálódtunk,…..
Nagyon hasznos és különleges dolog, hogy TT-s létünkre és a TILLIG-nek köszönhetően igazi klubtagok lehetünk! Ez valahogyan egy olyan jó érzés, hogy valahová tartozunk, valahol odafigyelnek ránk és ezáltal folyton egyedi lehetőségekre nyílnak kapuk. Mik is ezek a lehetőségek? Többek között például a…..
Korábban beszámoltunk az idei szülinapos TILLIG jubileumi nyílt napjáról, de bizony nem csak e neves gyártó ünnepel idén becses évfordulót, hanem a nagy, TT-ben kistestvér PIKO-nak is jeles az idei év. Az idősebbik kistesó ugyanis idén bizony már 70 éves, bár ez a TT-szortimentjén meg sem látszik,…..
A tavalyi évben „Három TT-s beszámoló az első félévből” címmel cikksorozatot indítottunk el. Ennek kapcsán különböző helyszínekről próbáltunk színes kis morzsákat átnyújtani minden kedves olvasónknak annak érdekében, hogy minél szélesebb körbe eljussanak a méreTTünkkel kapcsolatos információk a…..
Már-már azt hihettük, hogy vége ennek a hármas kis sorozatnak, nehezen jön el a harmadik rész, de örüljünk: nem ússzuk ám meg ennyivel! Ahogyan mi magyarok jól ismerjük, a hármas szám misztikus és jellemző a mi világunkra, azonban magyar ember sosem éri be annyival, ami jár neki, mindig van egy-két…..
Sorozatunk második állomásán egy újabb virtuális úthoz érünk. Az előző alkalommal egy nagyszerű kiállításon vehettünk részt, amely egyben vásár is volt, és ahol sok-sok színes TT-s újdonsággal, információval gazdagodhattunk. Legújabb célunk most szintén a gyönyörű szász vidékre vezessen, egy gyártói…..
Három alkalommal egy-egy rövid leírással és képriporttal szeretnénk nektek bemutatni, hogy 2017. első félévében milyen nagyobb rendezvények voltak (kelet-)Németországban, amelyek főként vagy többek között a TT méret szerelmeseinek is kedveztek. Természetesen ezekkel a leírásokkal együtt szállítjuk…..