Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Virtuális turista

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számos egyéb program mellett egy mecsetbe is ellátogatott Meghan és Harry kedden: az Auwul-mecset az első és legrégebbi muszlim imaház Dél-Afrikában, 1794-ben épült, a korai brit megszállás idején. Ezelőtt az itt élő rabszolgák nem követhették az iszlám hitet, ezért ez a mecset számukra a…..
Papír alapon jelent meg a Mandiner, és illene köszönteni, de nem megy. Nem, mert a polgári eszme 2.0-ás elárulását sejtem benne, annak meg minek örülni. Korszakos Viktor sietett posztolni, amint lapozgatja, pedig kolbászcsomagolásra kifejezetten alkalmatlan. Ezután a nemzeti szpáhik hanyatt-homlok…..
Nagy hagyománya van a rendszerkritikának Magyarországon. Feltűnik a semmiből egy párt a fiatalok, az öregek, a baloldaliak, a jobboldaliak, a kék vagy a barna szeműek megnyerésére, bátorságot és új lendületet kínálnak, majd a legközelebbi választások alkalmával azon kapják magukat, hogy…..
Virtuális turista 2019.09.19 13:39:59
Az analóg fényképezőgép olyan tárgy, melyről első pillantásra feltételezzük, hogy apró kis rugócskák, billenő karok, mikrocsavarok és még apróbb izék dolgoznak belsejében összehangoltan, hogy ezredmásodperces időzítéssel nyissanak-zárjanak blendét vagy állítsanak fókuszt. Váza, alkatrészei…..
Virtuális turista 2019.07.19 17:44:43
@gigabursch: Humor volt.
Holnap este ismét feleleveníti két fontos Edda-korszak dalait az eredeti tagokat is soraiban tudó Zártosztály. A miskolci Gárdonyi Parkban megrendezett koncerten ráadásul a mára már legendás bakancsos felállás tagjai is közreműködnek majd, így összesen hét korábbi Edda-tag lép majd színpadra az este…..
Virtuális turista 2019.07.19 17:38:24
@liberalnazi dickheads: Te egy 12 éves kis pöcs vagy, esetleg egy idősebb seggfej?
Írtunk már drónokról és drónépítésről, könyvet is ajánlottunk hozzá. Most fordítok a nézőponton, mivel működés közben láttam egy nagyon nehéz, nagyon profi gépet és kicsit továbbgondoltam a máshol már közbeszéd tárgyává lett drónos kukkolás kérdését. Tehát a magánélet szentsége és védelme közügy.…..
Virtuális turista 2019.06.17 19:55:05
@Bobby Newmark: Mit vergődsz itt? Csubakka a Hoth bolygón közterületen szedte le a birodalmi drónt, mégis hősként ünnepelték!
Itt a tavasz, a szabadban karikázni pedig mindig jó. Ennek alkalmából összeszedtem nektek a 10 legsuttyóbb biciklis fajtát. Azt előre mondanám, hogy aki biciklire ül, az mind tartozik az egyik csoportba, legalább egy kicsit. Kiegészítő lehetőségeket természetesen várunk kommentben vagy…..
Fekete péntek és karácsony, mely óriási terheket ró nemcsak a webáruházakra, de a csomagküldő társaságokra is. Akár napi 70-100 kiszállítandó küldemény esik egy futárra, a logisztikai központok pedig bővített létszámmal osztályozzák csomagjainkat. Örömmel tapasztaljuk,…..
Kemenceépítős könyvajánlónk írása során bukkantam olvasmányos szemlézésére a legalkalmasabb építőanyagoknak, melyek vályog és tégla, valamint hőálló bélésként a samott tégla. Három részben röviden a legfontosabb tudnivalókat osztjuk meg a tulajdonos Cser kiadó…..
Virtuális turista 2017.07.21 07:05:31
@bunny.hu: Ahány ház, annyi szokás :) Már értem, hogy egy ismerősöm miért húzatott elé belső falakat téglából...