Regisztráció Blogot indítok
Adatok
efpj

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A városi strandokról rég leszoktam. Nem tudom, a közös emlékezetben megvan-e, de strandfejlesztéseket a 2000-es évek elején a Fidesz kezdte el nyomatni. Valószínűleg akkoriban még ebből lehetett szolidan lopni. Minden városban épültek a víziparkoknak nevezett csodák csúszdákkal és egyéb medencékkel.…..
efpj 2017.07.14 10:44:53
Nekem meg az ilyen cikkekből van elegem. Meg abból, hogy tudod, hogy erre harapni fog a nép és lehet zsírdisznózni otthonról a kanapéról.
Tényleg ezért kellett ennyi billentyűt leütni, hogy újra meghallgassuk hogy a kövér emberek undorítóak, és valaki aki név és arc nélkül nyilvánít véleményt elmondja hogy ő neki elege van ebből?
Hol vannak a megoldási javaslatok arra, hogy ha neked annyira eleged van akkor mit kellene csinálni? És nem arról beszélek, hogy az általad undorítónak tartott emberek ássák el magukat.
Láttam és olvastam, hogy megy a zsírdisznózás megint, meg a jajj de egészségtelen ez, és hogy mennyi pénz ez az egészségügynek. Gondolom a habzószájjal ilyet írók nagy része minimálbérre van bejelentve, és éppen hogy pár ezer forintot fizet a tb-nek. Jah meg hogy meg is fognak halni ezek az emberek, elárulom, azt sem ti fogjátok fizetni ha el kell temetni, szóval megint csak tök mindegy.
Vannak kövér emberek, sokan, és vannak olyan kövér emberek akik tesznek ellene. Viszont az valahogy mindig kimarad ebből a nagy okoskodásból, hogy ezek az emberek nem 1-2 hónap alatt lesznek olyanok, hogy te ne akard összehányni magad. Igen, vannak köztük olyanok akik rendszeresen eljárnak tornázni, odafigyelnek arra, hogy mit esznek, és komoly erőfeszítéseket tesznek azért, hogy amit egyszer elbasztak azt helyre hozzák. Ez idő, pénz és energia, és van aki ezt rászánja. Csak a legtöbb ebből az idő, ami alatt mit kellene tenni? Elbújni egy barlangba, nehogy megsértse a másik szép érzékét.
Jöhetnek a kommentek, igen, én is kövér vagyok. Nem vagyok rá büszke, nem mutogatom magam, nem húzom ki magam a strandon, hogy tessék ezt nézzétek, de ha úgy alakul a dolog akkor igenis kimegyek és megpróbálom jól érezni magam.
Tudok egy javaslatot a kedves írónak, esetleg próbálj meg szerezni egy-két barátot akivel lehet csobbanni, kártyázni, beszélgetni a strandon, és nem azt fogod figyelni hogy ki milyen testtel érkezett oda, mert nem azt fogod nézni. Bár gondolom ez nálad kiesett mert a franc se akarna egy ilyen mentalitású emberrel akár egy fél órát is eltölteni..