Regisztráció Blogot indítok
Adatok
midnight coder

0 bejegyzést írt és 18620 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rövid betegség után, 78 éves korában elhunyt Kóbor János, az Omega együttes énekese. A zenész pár hete feküdt kórházban, ahová koronavírus fertőzés miatt szállították. Halálhírét a zenekar facebook oldalán tette közzé. Nyugodjék békében!..
A kommunizmus bukásának egyik mellékjelensége volt a különféle nyugati mlm-piramisjátékok elterjedése Kelet-Európában, a legnagyobb szereplők az Amway, a Forever Living voltak. Magyarország még ma is jelentős kelet-európai mlm-központ, sok tízezer ember veszít még ma is sok pénzt azzal, hogy…..
Ideje kimondani, beleüvölteni a nyugat mocskos pofájába: nem tiszteljük értékeiteket, sőt azokat leszarjuk, s semmi se áll távolabb tűlünk, mint értékrendetek elfogadása. Amit a mai nyugat képvisel az alapjaiban hibás, téves, romlott. Bár a konzervatívizmust alapjaiban elhibázott eszmének…..
midnight coder 2021.12.05 09:39:19
@Mr. Hyde: "A társadalom többsége nem elsősorban a befektetői, vállalkozói szempontok mentén méri fel az életviszonyait, hanem az alapvető megélhetést és a létbiztonságot tekinti elsődlegesnek."

Ja. Lásd amikor Mao elvtárs idején az apával élve temettették el a fiát mert lopott egy marék rizst. Tényleg remek létbiztonság volt, a megélhetésrõl nem is szólva. De Rákosi pajtás elvtárs idején itt is milyen fasza volt. Vagy Ceaucescu elvtárs alatt a románoknál.

A kicsi kínaiak is azóta élnek jól, amióta lényegében kapitalizmus van náluk.
midnight coder 2021.12.05 09:41:57
@kunzoo: "Ha belegondolsz, történelmi távlatban nézve Németország megnyerte a második világháborút. "

Ami kb. azt jelenti, hogy 10 évvel késõbb omlanak majd össze, mint a franciák.
midnight coder 2021.12.05 19:47:01
@Lesz még Magyar Köztársaság: "50-100 év múlva lehet, ezek a mostani változások már az akkori társadalmi rend alapvető vonásai lesznek a Föld nagy részén, amiket az akkori társadalmak nagy része elfogad és melyekhez tartja magát"

Elõbb lesz 50-100 év múlva Európa helyén iszlamista kalifátus.
Érdemes végiggondolni, hogy nap mint nap milyen mértékben használjuk különféle multi cégek termékeit és vesszük igénybe egyes szolgáltatásait, ha elvégzünk gondolatban egy ilyen gyakorlatot, az eredmény meglepő lehet. Nagy különbségek lehetnek köztünk ezen a téren, mindazonáltal én úgy látom, hogy…..
midnight coder 2021.12.05 19:44:26
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: "A középkort kell folytatni egyszerűen, szerves fejlődéssel."
Egészen pontosan mire gondolsz? Pallosjogot a tanácselnöknek? Elektromos máglyát az inkvizítoroknak? Szeretnél középkori orvostudományt, mondjuk érzéstelenítés nélküli foghúzással, amit a helyi kovács vagy a borbély hajt végre rajtad? Vallásháborúzni szeretnél? Vagy ipari robotok helyett te magad robotba járni a földesúrhoz heti 3-4 napra?
  Megjelent a blog.hu-n a tökéletes magyarellenes cikk, egyfajta belsőliberális-zsidó jajjkiáltás. Nem közszereplő írta, nyilván közszereplő ilyet meg se engedhetett volna magának.   A cikk apropója Kövér László megnyilatkozása, melyben - teljesen helyesen - azt mondta, hogy „a magyar…..
midnight coder 2021.12.03 15:17:13
@Gery87: Akkor van így, ha te magad azt gondolod, hogy a háttérhatalom = zsidók. Ami amúgy azért hülyeség, mert a mai agresszív progresszív irányzat a zsidóknak pont annyira ellensége mint minden más embernek. A zsidónak csak annyi vigasza lehet, hogy most majd a némettel együtt mehet a gázkamrába.
midnight coder 2021.12.04 10:42:15
@Gery87: "Miért? Miért lenne érdeke annak aki része ennek a civilizációnak?"

Ezt nem értem én sem.
midnight coder 2021.12.04 10:55:31
@Rodney_2: Attól amit gyerekként beléd neveltek, felnõttként még akkor is nagyon nehezen szabadulsz, ha nyilvánvalóan marhaságról van szó. Akit kisgyerekként egy adott vallásban neveltek, az még akkor is nehezen lesz ateista, ha tanult fizikát, kémiát, biológiát és látja hogy milyen ordító ellentétben van mindaz amit a világról tudunk az õ vallásával. Ehhez képest pedig a Jótündér monomániája sokkal megalapozottabb: a nagyszülei tényleg átélték amit átélt, és a saját kis véleménybuborékában lévõ médiából semmi olyan impulzus nem éri, ami arra késztesse hogy továbblépjen ezen. Nyilván marad is az aki, élete végéig.

Igazából ez kevésbé probléma. A nagyobb gond az, hogy az európába érkezõ migrikkel pont ez a helyzet. Azok pont úgy nem távolodnak el a saját, az európai civilizációval összeegyeztethetetlen értékrendjüktõl, vallásuktól, kultúrájuktól, ahogy a Jótündér sem fogja tudni soha elengedni a nagyszülei múltját. És ez az, amit egy ballibes nem tud átlátni, illetve az, hogy a fenti kultúra, értékrend az övékkel a legkevésbé összeegyeztethetõ, ergo a migrik tömeges importjával a balliberalizmus ugyanúgy eltûnik európából mint ahogy az igazi liberalizmus is, meg a kereszténység is, meg az ateizmus is.
Kisember. Kis ember. kisember. Mit is jelent e puritán terminus? Értelmező szótárak behemót kötetei, a világháló szójegyzékei bár kismértékben eltérő leírást adnak, általánosságban elmondható, hogy alacsony jövedelmű, gyenge érdekérvényesítő erővel bíró, alacsony társadalmi státuszú személy.…..
midnight coder 2021.12.04 09:19:25
A posthoz: nyilvánvalóan egy társadalomban nem lehet mindenki nagypolgár. Alapvetõen az ideális hozzáállás az lenne, hogy az ember legyen elégedett azzal amije van, és büszke arra amit elért, és persze próbáljon ki minél többet kihozni azokból a lapokból amit az élet nevû kártyajátékban osztottak neki.

Amúgy annak, hogy az emberek ferde szemmel néznek a jómódúakra, kis hazánkban azért van némi oka, legalábbis ha a gengszterváltás utáni éveket nézzük. A gengszterváltás után ugye kapitalizmust akartunk építeni, csak ehhez hiányoztak a kapitalisták. Aztán pár év alatt ezt megoldottuk, méghozzá úgy, hogy a tûzhöz közel állók szépen lenyúlták bagóért a közvagyont, és továbbadták kabátgombért a nyugati konkurenciának, akik aztán egybõl el is küldték az egészet a MÉH telepre, a dolgozókat pedig az utcára. Pár ember gyorsan meggazdagodott, sok-sok pedig szintén nagyon gyorsan elszegényedett. És ekkor jöttek azok a dolgok, hogy segílykébõl élés, leszázalékolás, és azoknak akiknek a büszkesége nehezen viselte hogy rá már nincs szükség, az alkoholizmus és az öngyilkosság. Ez volt az a bizonyos rendszerváltás amire a balliberális elit ma is olyan nagyon büszke. Ami azért szép, mert anno õk államosítottak mindent és döntötték ezzel nyomorba az országot, és utána õk vitték csõdbe az egészet, a végén pedig nagyrészt az õ embereik szedték meg magukat a bagóért megveszem, kabátgombért továbbadom tranzakcióban.

Aztán volt pár ember, akik a MÉH teleprõl hazamentették a gépek egy részét, és elkezdtek kényszervállalkozni - na, õk viszont teljes ellenszélben mentek. Igazából az tudott megélni, netán gyarapodni, aki "adóoptimalizált". A hatóság meg persze vadászott rájuk.
Egyre szűkül az Orbán-kormány mozgástere amiatt, hogy ragaszkodik egy olyan tervhez, amely lényegében végrehajthatatlan. A kormányfőről régóta tudjuk, hogy nem híve a járvány miatti korlátozásoknak, hiszen az ront a közhangulaton, ráadásul bevezetésük nyilvános beismerése lenne annak, hogy kizárólag…..
midnight coder 2021.12.03 13:35:44
@Etniez: A gazdaságban az EU-s pénzek annyira nagyon nem osztanak vagy szoroznak. Ami inkább számít az amcsi jegybank tevékenysége, mindannyiunk szeretett koronavírusa, a chiphiány, az autógyárak gyengélkedése. Persze, nyilván az EU is üt rajtunk, "szeretjük" is érte. Pont annyira, mint az ideiglenesen nálunk állomásozó baráti szovjet hadsereget.
Ideo-logikák Macsó-Európa 2021.11.27 14:16:05
Érdemes egymás mellé tenni azokat a különféle, egyébként eléggé közismert felméréseket, amik arról szólnak, hogy miben tér el Európa egyes országaiban az állampolgárok felfogása sokakat foglalkoztató politikai kérdésekben. Ilyen például az oltásellenesek aránya és az átoltottság mértéke. Egy…..
midnight coder 2021.11.28 23:24:07
@cvsvrs: Igazából az embereknek tele a töke Orbánnal és a nemzethy faszságokkal, meg a stadionokkal meg a kereszténynemzeti balfaszkodással. Orbánt egy dolog tartja hatalmon: Gyurcsány. Õt nem akarják hatalmon látni az emberek, és amíg a polgár azt látja hogy a túloldalon Fletó a meghatározó, illetve nagy eséllyel õ fogja nyerni a Trónok Harcát ha az ellenzék hatalomra kerülne, addig rá fognak szavazni Orbánra akkor is, ha naponta nyílt színen szüzeket áldoz a Kossuth téren.
midnight coder 2021.11.29 07:07:48
@cvsvrs: Na ja, mert az ellenzék vezetõ ereje ma is a DK. Csak az a gond ezzel, hogy a DK mögött kb. a tagsága áll, azon túl viszont sokkal több szavazót taszítanak mint vonzanak. A másik oldalon egyre többeknek van tele a töke Orbánnal is. Plusz, a történetbe belejátszik az EU, ami mostanra egyre inkább hasonlít a KGST-re: gazdasági eszközökkel próbál belepiszkálni az egyes tagországok belügyeibe, egyre inkább központosítani próbál, és egyre inkább politikai szervezetté válik gazdasági helyett. Rádásul a mainstream politikai erõ az EU-ban egyre inkább a "progresszív" újbaloldal, ami legalább akkora balfék mint anno a KGST-ben a kommunisták voltak. És azzal, hogy ez a bafasz EU is támadja Orbánt, további támogatókat szerez neki.
midnight coder 2021.11.29 09:34:05
@Tamáspatrik: "Nem kerülnek nők irányító szerepbe a jó tanulmányi eredmény ellenére sem, mert egyrészt a tanulmányi eredményt később senki nem nézi, másrészt másfajta képességek kellenek az érvényesüléshez, harmadrészt pedig a nők energiája jobban megoszlik a család, gyereknevelés, munkahely háromszögben. "

Az a nõ aki irányítói szerepben van, nem feltétlenül tölt el annyi idõt a családdal/gyerekneveléssel mint egy mezei beosztott. Ott már játszik az olyan, hogy bejárónõ, babysitter, stb. Legalábbis tõlünk nyugatabbra, de egy szint felett szerintem nálunk is. Inkább az a kérdés, hogy mennyire akarja valaki életét és vérét adni a cégért ahol dolgozik. És nem feltétlenül annak van igaza, aki feláldozza az életét a cég profitjáért. Ez egyébként a férfiakra is igaz, csak bennük általában erõsebb a versenyszellem, fontosabb számukra az elért pozíció, legalábbis fiatalon. És persze nálunk a társadalom is tõlük várja el, hogy hazahozza a sütni való mamutcombot. Anno a gengszterváltás után egy rakás ember lett csak azért öngyilkos vagy alkesz, mert munkanélküliként elveszítette ezt a szerepét, "ingyenélõ" lett, és ezt nem bírta elviselni. Aztán sokan rájönnek, hogy vannak fontosabb dolgok is a cég profitjánál, sokan viszont bekerülnek olyan pozícióba ahol a munka már inkább afféle stratégiai játék, és eszük ágában sincs lemondani róla. Amúgy gyanítom kb. ez hajtja a politikusok nagy részét is: egy Orbánnak vagy egy Gyucsánynak már van annyi pénze, hogy az unokáinak sem kell dolgoznia a megélhetésért.
bircahang Kórházban a sikerember 2021.11.28 06:06:00
Egyik kórházi szobatársam sikerember volt. Már 2.0-ás verzió. A bolgár sikerember kezdete a 90-es évek eleje, amikor ravaszabb egyének hirtelen vagyonokat halmoztak fel, jellemzően tisztán bűnözői tevékenységből. Aztán ez a réteg szétesett: maradtak szimpla bűnözők egyesek, mások feltörtek, s…..
Vágó István hívta fel a figyelmemet főkülügyérünk / főkereskedőnk tegnapi szózatára, amelyben dicshimnuszokat zengett a kormányról és voltaképpen saját magáról. A kiváltó ok minderre, szerinte, az a tény, hogy "Csak az elmúlt néhány hétben több mint 90 milliárd forintnyi kínai beruházás bejelentésén…..
midnight coder 2021.11.27 12:52:26
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Úgy jóelvtárs, hogy Orbánék bukfence után elindul majd a kis magyar Trónok Harca, amit csak Fletónak van esélye megnyerni.
Ha az Ellenzéki Összefogás azon dolgozna, hogy a 2022-es választásokon a most még irreálisnak tűnő kétharmados győzelmet elérje, akkor ez az ambiciózus cél megtermékenyítő hatású lenne mind a kampány tervezésére, mind annak a lebonyolítására! Ennek alapján a választópolgárok megcélzott körének…..
midnight coder 2021.11.27 10:41:51
@Alick: Az EU-nak eleve el kellene felejtenie a politizálást. Annak kellene lennie aminek indult: gazdasági szövetség. Nem kellene gazdasági felzárkóztatás sem, de befizetések sem a tagországok részérôl. Nincs szükség új KGST-re, de pláne nincs új Szovjetunióra, ahol a régi tagországok nyomják a saját balos hülyeségeiket a tagországokra mint anno az oroszok.
Szeretnék elétek tárni mozzanatokat zsenge gyermekkorom táplálkozási szokásaiból. Ehhez kis falumra, főként nagyszüleim életmódjára gondolok vissza, előhívva emlékeimet. Nagyszüleimet mindig népes család vette körül. Előbb a sok gyerek, majd az utánuk következő generáció, kik közé magam is…..
Gondolom nem árulok el nagy titkot azzal, hogy az utóbbi időben eltűntem mint szürke szamár a ködben, nem volt se szándékos, se tervezett, se semmi komoly ok nem áll a háttérben, ha csak az nem, hogy vizet hordani az óceánba, homokot importálni a sivatagba egyre kevésbé szeretek. Azt nem mondhatnám,…..
midnight coder 2021.11.26 10:33:28
@Éhes ló: Ezért szar, hogy az iskolákban a reál tantárgyak oktatását elhanyagolják. Szegény Jucikát minek a négy alapmûveleten túl terhelni matekból, minek fizikát, kémiát, biológiát tanulnia, amikor remek mûkörömépítô lesz így is, és amúgy is minden benne van a gugliban? Nos, azért mert Jucika szavazópolgár lesz, akinek azonban így lövése sem lesz a körülötte lévô világ mûködésérôl. És minden marhaságot benyel a faszbúkról, a királyi tévébôl, vagy a 444.hu-ról. És ebben nem a faszbúk a hibás, hanem az az oktatási rendszer ami megkíméli a gyereket a körülötte lévô világ megismerésétôl.
midnight coder 2021.11.26 10:39:37
@Rodney_2: Egy hatóanyagnak úgy 10 év kell mire gyógyszer lesz belôle. Kérdés csak az, hogy ez a folyamat téged véd, vagy azt a gyártót akinek a piacon van a problémára egy jóval kevésbé hatásos, de jobb híján remekül eladható gyógyszere? A gyógyszerkutató cégeknek nem annyira érdeke a túl gyors haladás.
Van ez az állandóan mantrázott duma, hogy a fiatalok már nem akarnak autót, egyébként sem érdekli őket a vezetés, és az autózást úgy eleve valamilyen "ökológia bűnnel" azonosítják.Hát, ha még az ilyen témákban tényleg elég érzékeny német fiatalokat kérdezik, akkor sem jön ki a "kívánt" eredmény. A…..
midnight coder 2021.11.25 10:11:09
@Örömhernyó: Ezek a kínaiak által benyújtott szabadalmak, nem a kínában benyújtottak. Az oktatásuk is eléggé ott van, lásd Orbán bácsi egyeteme.
midnight coder 2021.11.25 10:13:39
@DIODORO: A villanysutó lényege az akksi. És az rengeteget fejlôdött az elmúlt 20 évben hála a mobiloknak. De jó pár éve onnan már nem jön újabb igény: ott már nem ez a szûk keresztmetszet.
midnight coder 2021.11.25 10:18:39
@Örömhernyó: A kipufogógáz mindig is káros volt. És igen, a robbanómotor kb. a 80-as évek végén érte el a csúcsot. Az elektromos meg persze hogy versenyképtelen. Az elmúlt 100 évben a robbanómotorba ment a pénz. Ha fordítava lenne, akkor a robbanómotor lenne versenyképtelen.
Archiregnum Infláció 2021.11.24 15:10:28
Tavaly áprilisban jósoltam egy merészet:  "A NER azért stabil, mert azok az emberek, akiket nem lehet egy kiló százaztésztával megvenni, érezhetően jobban élnek. Ez sajnos(, mert ebbe én is beletartozok,) meg fog változni. Ez teljesen új helyzetet fog teremteni, amit nem lehet sorosozással, és…..
midnight coder 2021.11.24 20:01:10
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Ha MZP nyer, akkor indul a Trónok Harca magyar verziója. A HBO már gyûjti a pénzt a megfilmesítés jogaira.
Bár sokszor hallunk olyat, hogy régebben minden jobb volt, de az az emberek saját életére vonatkozik, a gyerekkorára és a fiatalságára. Nem hiszem, hogy bővebben kellene indokolni, hogy miért. A "régi békeidők" mindig előjön. De ha azt kérdezzük, hogy milyen kényelemben, jólétben élt az ember…..
Az elmúlt tíz esztendőben közel ezer milliárd forint adó vesztette el közpénz jellegét úgy, hogy azt a cégek nem az államkasszába fizették, hanem sportegyesületeknek. Talán nem csoda, hogy a támogatásoknél tarolt Felcsút, és a foci. Nem hiányzik senkinek sem ez a pénz? Kétlem... Mielőtt bárki…..
midnight coder 2021.11.24 09:28:42
@Dan da Man: Orbánnak ez szerintem presztízskérdés. És annyira nem rúgta fel az egyezséget: sem Fletó, sem más jelentôs mszp-s vagy szdsz-es figura nem lett lecsukva, pedig a Fletó-ciklus végén már a Népszabónak is volt ma ki mit lopott rovata.

Viszont az osztogatást Fletó sem úszta meg. És a baloldalnak is megvannak az erô szakos specialistái, csak az elmúlt években nekik nem sok mozgásterük volt.
midnight coder 2021.11.24 16:02:23
@gigabursch: Onnan sem. Állam bácsinak nem feladata a szórakoztatóipar támogatása. Pláne nem s,elektíven egy-egy szektoré. Majd ha állam bácsi ingyen oszt vr szemüveget, vagy lesz állami pornócsatorna akkor az élsport finaniszírozása is rendben lesz. Addig nem kellene ebbe közpénzt tenni.
midnight coder 2021.11.24 16:18:21
@Nancsibacsi: Már rég privatizálni kellett volna az összes egészségügyi intézményt, és versenyeztetni ôket a betegekért, és rajtuk keresztül a TB pénzéért. De Fletó is csak a kasszát nyúlta volna le, Orbán meg jó párttitkár gyerekként csak központosít.
Szerintem akik egy kicsit is figyelnek a világra, akik tárgyilagosan szemlélik az elmúlt évtizedeket, világosan látják, lassan visszafordíthatatlanná válik a klíma megváltozása. S persze tudjuk, tenni kelle ellene, de sajnos még mindig ott tartanak nagyon sokan: Tegye meg a szükséges lépéseket…..
midnight coder 2021.11.24 10:03:27
@eloi: A hidrogént ma csak földgázból lehet gazdaságosan elôállítani. Ezen túl még a tárolása problémás.
Energiagazdálkodásunk koncentrikus körökben írható le: a lakóházak, települések, országok és az Európai Unió szintjén is a jelenleginél jóval nagyobb szintű energiafüggetlenség valósítható meg, sokkal kisebb mértékű környezetkárosítással. (Ezek a koncentrikus körök egyébként felfoghatóak…..
midnight coder 2021.11.23 11:25:13
@cvsvrs: Az agrárium sok mindent csinál, de környezetet nem véd. Soha nem is védett, már az ásóbot idejében sem.
midnight coder 2021.11.23 11:34:22
@GyMasa: "Egyébként erre lenne megoldás az atomenergia és a mesterséges üzemanyagok használata" Az atomenergia igen. A mesterséges üzamanyag viszont baromság. Ha nem fosszilisbôl csinálod hozzá a hidrogént, katasztrofális az energiamérlege. Mindezt azért, hogy utána egy szintén pocsék energiahatékonyságú, rákkeltô anyagokat levegôbe juttató primitív, de cserébe sok mozgó alkatrészt tartalmazó robbanómotorban égesd el. Már 30 éve akksit kellett volna fejleszteni abból a pénzbôl ami a zsákutcás benzin\dízel motor fejlesztésbe ment.
Eddig is fontos szerepet szánt az osztogatásnak választási kampányokban a Fidesz, de úgy tűnik, ezúttal ez lesz a legfontosabb fegyvere a korteskedésben. Teszi ezt annak ellenére, hogy a koronavírus-járvány miatt erősen leszűkült a pénzügyi mozgástere, ám a kiadások növelésében ez sem akadályozza…..
midnight coder 2021.11.22 19:39:52
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Az én cégem is egy külföldi multi és kinti cégeknek fejlesztünk, úgy hogy nagyon én sem izgulok.
midnight coder 2021.11.22 19:56:54
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Már hogyne lett volna! 1994-1998 rendbe rakták az országot, 2002-2006-ig gazdasági felívelés volt"

A Horn kúrmány éveken át pont úgy balfaszkodott mint Antallék. Aztán, amikor már a körmükre égtek a dolgok, jött Bokros, de az ô tevékenysége sem volt ingyen: ráment Pl. a teljes energiaszektor. Ráadásul ôk kezdték el a manyup címû baromságot. Megyóék alatt pedig majdnem olyan szépen emelkedett az államadósság mint 2006 után.

Amúgy persze az sem kis baromság amit most orbánék csinálnak az osztogatásokkal. Ugyanakkor, ha ez az ellenzék nyer, az még többe kerül majd.
midnight coder 2021.11.23 08:04:50
@birkamenet: "A te agyonimádott kínai kommunista fejlesztő államodban a GDP/fő (PPP alapon) pontosan egyhatoda az amerikainak."

Ja, csak 30 éve a kicsi kínaiak legeltek, az USA pedig a világ vezetô hatalma volt.
Az elmúlt 2 évben többször is át kellett állni a kötelező, otthoni munkavégzésre. Ez nagyon megosztotta a munkavállalókat, véleményük és hatékonyságuk terén is. Sokaktól hallhattuk például, hogy milyen nagyszerű dolog távolról, önállóan és saját ütemterv szerint dolgozni, mások szerint, azonban…..
midnight coder 2021.11.21 07:55:44
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: A hazai céggel az a baj, hogy általában a vezér vagy egy nagyon jó szaki aki viszont ettôl nem lesz jó vezér,vagy olyan aki alulról küzdötte fel magát, sok-sok hátsón át. Amúgy szerintem ez a magyar cége versenyképtelenségének egyik fô oka.bA többi meglátásomról: ne legyen igazam!
midnight coder 2021.11.21 08:03:18
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Amúgy az indiánoknál van sok okos is, csak az ottani cégek simán eladják a kecskepásztort is informatikusnak. Volt hogy hónapokig dolgoztunk mert a kicsi indián nem azt az sql- scriptet futtatta le a prod db-n amit kellett volna, és volt hogy azért lett élesbe állítva egy verzió, mert a test adatbázist összekeverték a proddal.
midnight coder 2021.11.21 10:05:45
@tomfree: Szar helyen dolgozol. Nálunk a globális chaten hetente egy post van. A teamesen meg csak a meló. A fõnökök egyszer hívnak félévente hogy hogy érzem magam, úgy 5-10 perc, de ez régebben is volt.
A Fehéroroszországi Katolikus Püspöki Konferencia püspökei üzenetben fordultak a hívekhez, hogy a Karitászon keresztül segítsenek a fehérorosz–lengyel határon tartózkodó menekülteknek. A levelet a plébánosok november 14-én olvassák fel minden vasárnapi szentmisén. A levelet teljes terjedelmében,…..
midnight coder 2021.11.20 09:34:04