Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neurotikk! (törölt)

0 bejegyzést írt és 1066 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Népszabadság mellett a HVG a másik olyan nagy mestere a magyar sajtópiacnak, ahol egy erős és saját múltjába szilárdan, bár egyre kényelmetlenebb arccal kapaszkodó szerkesztőség fekszik mindenféle érdemi váltás útjában (és a jövő bevételei szempontjából mindkét esetben…..
neurotikk! (törölt) 2010.09.25 07:13:33
@ondreak:
Koszonjuk, de nem kertuk ezt a hirdetest. Legyen szives levenni a levelezolistarol. Koszonjuk.
(ellenben ha nem marketinges, legyen szives visszaolvasni. Lathatja, hogy regivagasu HVG elofizetok is panaszkodnak, hogy a targyilagossag az mar nem jellemzo, sot. Teszik mindezt partallastol fuggetlenul, de persze foleg a jellemzo beallitottsaguak altal. Es a tipikus elofizetot/vasarlot nem elegiti ki az, hogy masok meg rosszabbak, hogy a piac az eleve lapos (on ehhez igazitja az igenyet? kovetkezeskepp a velemenyet?).... tehat jobban teszik ha nem ujitanak agyba fobe, divatbol, hanem a temarol beszelnek, mint regen.))
Novák Előd belecsúszott egy parasztlengőbe… Szerintem nem először verik meg, aki ismeri, vagy találkozott már vele, jogosan vélheti, hogy ő volt az a loser a suliban, akit megköpőcsöveztek, elvették az uzsiját és focipályán nekiállt okoskodni, majd jól felrúgták.…..
Forrás..
neurotikk! (törölt) 2010.09.24 23:54:14
Sajnos itt az esős idő és egyre gyakrabban szükség vízhatlan lábbelire. A vízhatlanként hirdetett cipőkről a legtöbbször hamar kiderül, hogy nem sokáig tudnak ellenállni a nedvességnek. Főleg, ha kényszerűségből vagy véletlenül egy mély pocsolyába lépünk.A legbiztosabb…..
A The Big Bang Theory három főszereplője sikerrel zsarolta meg a sorozatot gyártó Warner Bros-t, és csikart ki a szerződésükben szereplő összegnél nagyobb fizetést. Kaley Cuoco, Jim Parsons és Johnny Galecki az első két évadért 50-50 000 dollárt kapott epizódonként, ezt a…..
neurotikk! (törölt) 2010.09.21 05:35:58
@sixx: hogyne, persze. Miert is? Talan mert leszoltam a melyentisztelt uzleties sorozatokat es a bargyu kozonseget aki beszopja amit eleraknak es tapsol hozza? Hm?
Szivesen lennek a szopatok kozott akik pofatlan osszegeket leakasztanak alig meloert.
Te a meloddal mennyit kaszalsz apukam? Aranyaiban a melod kevesebb, annyival mint a fizetesed? Hozzajuk kepest?
neurotikk! (törölt) 2010.09.21 05:49:07
@sixx: ... kizarolag reagalni rajuk. : )
neurotikk! (törölt) 2010.09.21 06:56:55
@flimo13: bevallom, a pelda nem megalapozott minden reszleteben, sot!
Mi a velemenyed ha kihagyjuk a Simonyi fele reszletet? Hm?
A lenyeg a horribilis honorarium lett volna, meg ha allitolag Simonyira ez nem is vonatkozik.
Az ökoturizmusként is hirdetett tengeri utazások hihetetlenül sok szemetet termelnek. A legutóbbi felmérések szerint, egy hatalmas tengerjáró utasai egy napi átlagos “termése”:1 tonna szemét80 ezer liter szennyviz650 ezer liter folyóvíz (zuhany, mosás, mosogatás)12 kiló…..
neurotikk! (törölt) 2010.09.18 15:25:08
@GrínTím:
Jo, jo, de nem artana ertelmezni is tudni az adatokat es megfelelo modon tovabbadni. Te az egeszet ugy talalod, mintha ez az egesz egy az egyben menne bele a termeszetbe. Es ugy, mintha ez csak a tengerjarokon tortenne.
A link jo ajanlom olvasd el te is reszletesen.

"Az ökoturizmusként is hirdetett tengeri utazások hihetetlenül sok szemetet termelnek."
Mert 7000 greenpace aktivista nem?
Nem csak a termelt szemet mennyisege kvalifikal termeszettudatosnak, hanem hogy hogyan kezelik azt ugyebar. Es ez utobbirol nagyvonaluan elfeledkezel, pedig nagyon szepen reszletesen benne van az altalad hivatkozott EPA jelentesben.
Hiába készült új országúti gumikkal a Budapest-Csíkszereda közötti hatnapos kerékpártúrára Révész Máriusz, az indulás előtt egy nappal ellopták a biciklijét. A KorszakVáltó névre keresztelt, szimbolikus, magyar-határontúli kapcsolatépítő biciklitúrát szervező…..
neurotikk! (törölt) 2010.09.03 03:21:16
@igazi hős: megneztelek. Maniakus alak vagy. Kerlek felejtsd el hogy valaha szoltam hozzad, ez csak a veletlenek osszejatszasa volt.
neurotikk! (törölt) 2010.09.05 04:34:02
@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:
namost ha az egyeni kis edes igenyeidet felsorolod, lifego szarral egyetemben azzal meg nem sokat mondasz, dragam.
Ha eszreveszed, nagyon is kicsi cuki igenyeid vannak, ahhoz kepes, akik csak tekernek. Betet, zsepi es aprosagok nelkul amikre hirtelen szukseg lehet huvos eseten, ugye, holgyem? : )
Bár úgy tűnik, hogy a hadipiar mélységi felderítői leginkább lézersugarak, önjáró robotok és a hiperugrás fejlesztésével vannak elfoglalva  - de most egészen elrugaszkodtak a valóság talajáról: a repülő Humvee képe kissé groteszkre sikeredett. A hadsereg harcrakész és…..
neurotikk! (törölt) 2010.09.03 05:17:04
Vajon miert repkednek bekesen ellenseges tuz nelkul a kepeken? Van aki ehiszi ezt a seregben?
Talan az ilyen Humvee kep nem nez ki jol?:
news.bbc.co.uk/2/shared/spl/hi/picture_gallery/05/in_pictures_world_press_photo_award_2004/html/5.stm
(mellesleg a fazon par nappal kesobb meghalt hasonlo korulmenyek kozott)
Vajon miert valasztanak teglaegyszerusegu dolgokat a seregben es nem osszetett dolgokat, mint ez a helikopterize? Talan mert serulekeny az osszetett dolog?
Ez a grafikus bohockodas kisse hiteltelen. Hianyolom a rohamosztagosokat a kvazisivatagos (sehol egy ellenseg) sebesultcipelos kepen.
neurotikk! (törölt) 2010.09.03 12:36:50
@LongJohnHolmes: ezt ugy mondod mintha minden gyerekkori remkeped megvalosult volna, es szo szerint ahogy nedves almaidban lattad. Mint a nagyon praktikusan kivitelezheto radio adovevo dolog, ugyebar. Nem veletlen, hogy nem ugy valosult meg ahogy kifacsartad a kis okos buksidbol te, kreativ ember.
Jol mondjak, kenyszerkepzete barkinek van, de megvalositani oket csak az tudja akinek realitaserzeke is van. Es meg jo hogy nem az almodozok mondjak meg mi legyen. Vagyis mindegy, megmondjak aztan koppannak.
(amugy mi ez a kreativsag amirol beszelsz, csak nem marketing? Mert hogy mernok nem vagy, az tuti, kedves alomfejto. Kreativ a faszom.)

Egyebkent a haz+kisauto otlettel nagyon is egyetertek. Ha meg maradt is volna terrorista aki az autot bombaszallitasra hasznalna a szomszedai nyomnak fel a seggebe, nem kellene antigravitascios taktikai Humvee a halomralovesukre.
Vastagbőr Ez lett volna Sukorón? 2010.08.31 10:45:00
Hogy-hogynem, a NOL-hoz került egy videó, amin a Sukoróra tervezett King's City-t propagálja egy úriember, eredetileg angolul. Kaszinóról egy szó vagy kép sincs, csak Európa legnagyobb tengeri akváriuma, termálfürdő, óriási csúszdapark, korcsolyapálya, botanikus kert, múzeum és…..
neurotikk! (törölt) 2010.08.31 20:48:34
@csi szi:
Vegul is igaza van, Las Vegas is a szervezett bunozesnek koszonheti a fellenduleset, ha a sivatag kozepen a semmiben mukodott a modell, akkor Sukoro ezerszer eselyesebb. Reszkess Las Vegas.
Az egyeduli eselyuk ha csuszdakat epitenek, akkor labdaba rughatnak meg akar Sukoro mellett is.
neurotikk! (törölt) 2010.09.01 05:21:22
@Tigeri:
Ennyi? Ez az osszes gondolatod a dologrol? Ennyire futja?
A temat latom max ugatod.
Ha nincs a temaban ertelmes velemenyed szerintem folosleges szolni.
Mellesleg zsidonak lenni nem valasztas kerdese, faszkalapnak lenni igen. Gratulalok.
neurotikk! (törölt) 2010.09.03 06:02:14
@Tigeri:
Hat, ha neked otthonos faszkalap stilus es meg meg is koszonod, akkor en sem tiltakozom.
Szia Faszkalap.
Modorosblog Az Egyházellenes 2010.08.17 07:00:00
Az egyházellenes ember maga a racionalista lázadó, aki évezredes béklyókat ráz le magáról, öröknek tűnő dogmákat tesz nevetség tárgyává. Természetesen "Egyház" alatt csakis a Római Katolikus Egyházat és a Vatikánt értjük - ateizmusa és vallástagadása…..
neurotikk! (törölt) 2010.08.17 12:37:24
@tölgyes:
Errol van szo kerem, jol beszelsz! Tovabb kellene mar lepni az egyhazi humbugoktol, ha mar kifejlodott belole valami jobb. De legalabb mert aki belekostolt a megvalosult keresztenysegbe azok jo resze nem is ker belole tobbet.
neurotikk! (törölt) 2010.09.03 02:55:55
@-JzK-:
Huha. Neked mi faj?
Na es ha rafogtak hogy rafogta hogy lapos?
Kicsit tulreagaltad masok hitet. Ugyebar.

Mellesleg a vallas, mindegyik, az egy mese, kitalacio, intezmenyes szuggeszcio. Kesz. Komoly ember nem foglalkozik veluk, szorakoztato, de haszontalan mint Grimm legszebb mesei.
Nem vicc, a barikad.hu-n árulják, szokás szerint a hülyének is megéri...
neurotikk! (törölt) 2010.09.03 02:31:58
@Antifaszok Réme:
Megebedeltek oszt feloluk vilagbeke.
Nem is baj am, valahogy eldeformalodott a tema.
Amugy poen. Olyan onironias. Jo ha a mereveknek is van humoruk neha. Kulonben eltornenek.
Számos helyen csak akkor lehet találkozni az állammal, amikor beszedi az adót: eltűnt az iskola, az orvos, a posta, a vasút is. Utóbbi nem csak egy szolgáltatás, hanem fontos társadalompolitikai eszköz is. (Fotó: szegedma.hu) Az MSZP-SZDSZ kormány bezáratta, a Fidesz pedig diadalmasan…..
neurotikk! (törölt) 2010.09.01 16:02:17
@newnt55:
"A postákról pedig az a véleményem,. hogy minden faluban van bolt, vagy kocsma. Őket kellene támogatni, hogy postai szolgáltatást is tudjanak nyújtani."

Es milyen igazad van. Svedeknel lattam, hogy a csomagodat a boltokban a kasszasnal lehet atvenni egyes helyeken, es olyan hogy kulon posta epulet, az nem is tudom van e. Biztos van egy ket nagyobb, de en boltokban lattam pultot kiepitve postaszolgaltatasoknak.

Na persze igy nem lenne egymillio uj munkahely amivel villogni lehet. De meg igy is ketseges, tovabb kellene menni. Szerintem uj postakat es szarnyvonalakat kellene epiteni, mennyi embert lehetne munkaval ellatni? Penz nem jut ra, a sok henyelo adofizeto onzoen magara akarja kolteni a fizeteset, manapsag meg csak alig 60-70 % a teljes adotartalom amit a munkaja utan kell fizetni, de majd torvenyt hozunk a rabszolgasag visszaallitasarol es kesz, meg van oldva a postak es a vasutak problemaja. Minden szabad ember postas vagy vasutas lesz. Betiltjuk az internetet is, hogy legyen forgalom es kotelezo lesz az orszag masik vegeben dolgozni. Persze postan. Mindent a postakert es a vasutert.
neurotikk! (törölt) 2010.09.01 16:02:34
@Droli: azert lehet hogy van kulonbseg a szarul mukodo de sok ember altal igenyelt es a csak par ember altal igenyelt dolgok kozott. Hany embert erintettek a bezarasok? Talan a BKV napi utasszamaval egyenlo szamut? Kevesebbet?
Elegge lementel a terkeprol ezzel a hasonlattal apukam.
  Balog Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szerdán egy bajnai konferencián arról beszélt: a roma integráció érdekében minél több olyan egyházi iskolára lenne szükség, ahol többségében roma diákok…..
neurotikk! (törölt) 2010.08.28 14:58:10
Ekkora egy osszevissza irast, bizonyara a gondolataid meg inkabb kuszak, innen-onnan osszedaralt. Hasonlosagok alapjan rahuzni a dolgokra valami teljesen mast, Solyom szavait az LMP-enek tudni par sorral kesobb, nem beszelve hogy az LMP helyeben nyilvanitasz velemenyt valamirol ami velemenyt aztan keszpenznek veszed ra, ez bizony gyenge.
Mint egy gyenge kepessegu plazacica iromanya a kommunikacioszaon. Gyonyoru.

Meg a sok egyeb barom, akinek a liberalis elvek nem mondanak semmit. Az tul osszetett, legyen inkabb egyszeru. Annyira egyszeru, hogy ami liberalis az csakis kizarolag SZDSZ legyen, minden amit az SZDSZ csinalt az egyben a liberalizmus. Egy az egyben. Egyszeru, tudom, kenyelmes, hat legyetek boldogok vele. Na meg egy jelenseg ami mar hasonlit a korabbira az alapjan az egesz jelenseg mar az. Ha lattok ket gyereket piros sapkaban akkor azok mar ikertestverek nektek? Idiotak.

Elore szolok, lofaszt sem tudtok rolam azon tul hogy faszkalap a modorom es frusztralt vagyok valami/valakikmiatt, de amugy azt se, liberalis vagyok e, azt se, hogy esetleg muzulman, vagy fideszes berkommenter. Ezt azert mondom mert nem fogjatok eszrevenni, keptelenek vagytok ra, hogy nem mondtam allasfoglalast se a liberalizmusrol, se a ciganysagrol, se a szegregaciorol, se az integraciorol.
Ugye nem vettetek eszre? Ezert szolok, hagyjuk ki a rutinskatulyazast, legyszi. Unalmas.
Liberalis dolgokrol is beszeltek tobbek kozott, en pedig titeket akik ezt nem szeretiteket kritizaltalak nem e miatt, hanem a gondolkodasi menetetek miatt, ebbol rendszerint a bambabelak mar 'kovetkeztetnek' hogy liberalbuzi vagyok. De talan cigany is. Aki integralt iskolakat hoz letre, tizet is, naponta. Most is mig irtam addig is kettot. Ugye hogy kapasbol skatulyaztok abba a harom negy fiokba amit kepesek vagytok szamontartani?

Na en ezt kritizaltam. Mag a zavaros irast. Es a kozonseget akinek a fejebe maximum fel gondolat fer bele egyszerre. Ha jon egy uj, akkor vagy kapalozik az uj ellen, vagy kiesik a korabbi fel teljesen. De inkabb kapalozik.
neurotikk! (törölt) 2010.08.28 15:25:55
@TaTa86.: Ez a velemeny tetszik, lehet hogy ez lenne a megoldas?
A kulturajuk tenyleg mas, es par elemzo (semleges) cikk amit lattam tenyleg arra mutat, nem kompatibilis az eurpai berendezkedessel.
Annyit tennek esetleg hozza, talan nem is kellene keresni megoldast. Aki hozzajarul a kozosseghez, munkaval vagy amivel tud, tudas, vagyon, akarmi, es a tarsadalom hoz neki egyeb elonyoket, erzelmi, anyagi, barmi, azt nem kell ravenni semmire. Maga igyekszik osszetartani es erositeni azt, alkalmazkodni hozza, hisz a sajat erdeke is. Es aki hasznos valamiben, azt nem is kuldik el. (idealis esetben : ) )
Ha igyekszunk egy jol mukodo rendszert csinalni, amiben jo elni, es eltakaritjuk az azt bomlaszto egyeneket, akarmilyenek es akarkik is, talan az is egy olyan dolog lehet ami hozza magaval a megoldast. Segely nuku, az eloskodok haljanak meg, de aki hasznos, akar csak funyirassal vagy utcasepressel, de ha tobbre kepes, akkor tobbel is, azt 'barki' szivesen fogja fogadni, akarmilyen is a bore, a kiejtese, milyen csiricsare ruhakat hord. Felteve hogy koveti az egyutteles normait, mint nem lopunk, tisztalkodunk ha emberek koze megyunk, stb.
Es akkor nem is feltetlen kell erolkodni asszimilacioval, integracioval, koncentracioval, jon magatol a megoldas.
Persze, hogy ez megvalosithato e? Jo kerdes.
Mindegy, csak gondoltam a temaban is irok.
Budapest Városképvédelmi Bizottsága, 2010 augusztus 25. 40 nappal az önkormányzati választások előtt. Égető problémák, komoly döntések. Kemény videó, döbbenet, hogy így működik, működtetnek egy 2 milliós "világvárost", ki tudja már hány éve?   Nem…..
neurotikk! (törölt) 2010.08.26 13:27:34
@Waldorf Rolandó: Latom nem fogtad fel mirol hadovalok: nem a jelkep a lenyeg!
neurotikk! (törölt) 2010.08.26 16:17:18
@Waldorf Rolandó: Te aztan bajnok vagy az egyszerusegben apukam, vilagelsoen egyszeru vagy.
Arrol hadovalok, hogy ne a jelkep legyen az elso, nem a jelkepekrol magukrol hadovalok, hanem ami mogotte van, a jelkepek nem a fo mondanivalo volt, bar csatlakozik hozza. Jelkepekrol beszelesre itt a tobbi egyszeru ember akinek kell a jelkep, az a fo, a nelkul nincs nemzet, a nelkul nem jar meg a kenyereskocsi sem, jelkep nelkul el van veszve. Meg mindig nem erted mi?
De persze folosleges mondanom, mert ezt sem fogod, raadasul nem is akarod megerteni.
Es akkor elerkezett az ido hogy hallgatok rad es nem hadovalok. Most akkor boldog vagy?
neurotikk! (törölt) 2010.08.26 20:36:17
@Megszivtam: Hat igen, ez igy tenyleg szivas. Ha az esztetikusok az egyetlenek akiknek engedelyezni kell, akkor nagyon rossz munkat vegeztek. Nepszeru hely kozepebe bevagnak egy ketes hiru alak szobrat a rajongok keresere. Az a tiszta ha beletjak a hibat es visszavonjak.
Fogjak? Mar ha csak rajuk tartozik a dontes.
Hosszú csúszás és megannyi kitűzött és törölt dátum után a héten, egészen pontosan augusztus 23-án elindult Bangkokban a reptéri gyorsvasút éles üzeme. Korábban már jártak naponta a vonatok délelőtt és délután, így a turisták helyett főleg a reptéri munkába járó…..
Arról, hogy a Csendes-óceánban az elmúlt évtizedek alatt szépen lassan kialakult egy szinte elképzelhetetlen méretű, lassanként majdnem egy új földrésszel vetekedő nagyságú szemétfolt létezéséről tudtam már korábban is, így maga a film témája nem volt meglepő. Ennek…..
neurotikk! (törölt) 2010.08.21 01:24:20
@Chalabre: ugy latszik kell egy bizonyos minimalis muveltseg/tapasztalat ahhoz hogy a vizualis/intellektualis sokkolas mukodni tudjon.
Ami a hozzaferestol is fugg, tehat nem lehet felroni akarkinek.
Biztosan hallottál róla Kölcsey Ferenc  sírhelye környékén is csónak alakúak a sírjelek. Hiszen a kereszténység olyan, mint a ruszki kommunizmus, idegen a magyarságtól. (Valláskritika Virtuson is olvasható) Mifelénk a szatmári vidéken gyerekkoromban nem nagyon volt divat a  világuralomra törő…..
neurotikk! (törölt) 2010.08.15 15:27:52
@Barisnya:
Barcsak barmivel ami jo kedvet csinal.
De nem.
neurotikk! (törölt) 2010.08.15 16:00:51
@ladislaus:
En a helyedben ovatos lennek a tudatlan szo masra hasznalataval, foleg ha magadra is boven alkalmazhato.

Szerinted ez nem siratoenek?:
"Bal sors akit régen tép,
Hozz rá víg esztendőt,
Megbűnhődte már e nép
A múltat s jövendőt!"

Ami neked ugymond 'csinnadratta uttoro enek' az esetleg lehet optimista hozzaallas, ugyebar, nem pedig hagyomanyos nyavajgas, amihez hozzaszoktal es amibol nem tudsz kilepni. Okoska. .. talan sullyedj el agyhasznalatlansag szegyenedben... latszolag direkt nem hasznalod azt amit kaptal.
neurotikk! (törölt) 2010.08.15 16:12:33
@Barisnya:
Igazad van. Osszekevertem

Csak szerecsenmosdatas de valahogy mindkettot figyelmen kivul hagyom, es osszemosom, mert nem erdekel semelyik nyafogos dolog sem.

Inkabb hanyagolom a panaszkodos nemzeti enekeket, tulsagosan lehangoloak.

A himnusz es a szozat az a regmult embereknek szol es nem nekunk.
Nem igazán tudom eldönteni Nándor levele alapján, hogy itt most ő volt az, aki hirtelen és veszélyesen vágott be a motoros elé, aki gyorsabban érkezett nála, vagy utóbbi nem tudta elviselni, hogy egy autó besorol elé, mikor ő menne. Mindenesetre menet közben tükröt törni a…..
Mogács Dániel, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 7. kerületi polgármesterjelöltje jogász, közgazdász, szociológus, reaktorfizikus, agysebész, matematikus, reflexológus és tisztán látó.A Hírcsárda írása. Mogács 1950-ben, 1974-ben, 1982-ben és 1990-ben született, így…..
Na ezt múlja alul valaki! Bevétbankszámlára utalt támogatás 85000ftEzt a 85000-et 22 ember dobta eddig össze, köszönjük!Kivétnyomtatás 37000fttapétaragasztó 3000ftecset 2000ftgrefitis festék 3000ftkockás papír 1000ftöntapadós papír 2000ftzselatin 1000ftingyen sör…..
neurotikk! (törölt) 2010.08.15 10:42:37
Varánusz Parizerkommandó 2010.08.01 08:00:00
A Jobbik nem bír kikeveredni a militarizmusból. Ráharaptak, mint fogatlan apóka a szalonnabőrre, és bár se megrágni, se lenyelni nem tudják, erőltetik vég nélkül. Mintha az alapból elfogadható ötletet is kizárólag túlkompenzáló, cerkahegyező kadétokkal lehetne…..
neurotikk! (törölt) 2010.08.04 23:36:24
@hááááát:
ha 90%-ban kiszallas/ellenorzes/buntetes az esemeny, akkor bezar az elado.
Vegul is ez is egy megoldas. Kevesebb elado, csak a minosegiek maradnak talpon.

Mekkora eselye is van ennek az arerzekeny magyar vevoretegben?
Hogy bezarjak a kedvenc o'cso' uzletuket szantszandekkal a minosegi es dragabb kedveert?
Kedves Terror blog,Angol nyelvtanár vagyok, 15 éves gyakorlatom van, 5 évet dolgoztam közoktatásban, gimnáziumban és szakközépiskolában. Rá kellett jönnöm, hogy a tanárok a mai értelmiségi Magyarország „dolgozó szegény” rétege, az értelmiségi munka legalja,…..
neurotikk! (törölt) 2010.08.04 22:40:34
@laskagomba:
Figyusz.
Magasak az adok es a koltsegvetesi fegyelem alacsony.
Azzal hogy kritikatlanul kiallsz ezen gyakorlat mellett tobbet artasz mint a kisstilu bunozo posztolo baratunk....
Amit o csinal az inkabb lehetne forradalom, nem a 'nyalatkozat'.

Felreertes ne essek, mindenki jaruljon hozza az orszaghoz amiben el, te csinalod jobban az elvek es a torvenyek alapjan, teged kell tamogatni egy jol mukodo rendszerben, ezek az elvek. Na de a gyakorlat, a megvalosult elvek az olyan messze all a te mondanivalodtol mint a megvalosult kommunizmus a kommnizmus eredeti elveitol.
neurotikk! (törölt) 2010.08.04 23:04:43
@laskagomba:
Olvastam.
Ezert lattam meg benne a panaszt amit te nem. Nem dicsekszik. Csak jelzi mivel jar a te tisztesseges es egyebkent kovetendo hozzaallasod, mit adunk fel 'ezeknek'. A koltsegvetesi hienaknak.
Erted mar?
Igen, a fekete keresete nem ehber, csak a megelhetesert nem kell ennyit keressen.
Ellenben ha ugy nezzuk, hogy az allas alternativa az mar ehber (flexibilisen ertelmezve az ehbert, hivhatjuk gazdasagi rabszolganak is), akkor igenis megelhetesi bunozo.

Mellesleg:
a magyar arviszonyok mellett a 240e egy atlag alatti fizu Europaban.
Nettoban!
neurotikk! (törölt) 2010.08.04 23:13:33
@laskagomba:
Ugy latom a megkozelitestol eltekintve kozos nevezon vagyunk.
Tiszteletem a hozzaallasodnak.
Zoli azt figyelte meg, hogy panellakása egyik lekapcsolt radiátorán a költségmegosztó meleg időben hőleadást mér, amit aztán természetesen kiszámláznak neki: Én székesfehérvároi vagyok, egy panelházban bérelek egy lakást már sokadik éve. Ez egy "panelprogramban"…..
neurotikk! (törölt) 2010.08.02 20:13:51
@hüjehalyó:
Idiota.
A kikapcsolt radiatorokra is fizet 60%-ot.
Igazabol nem vagy idiota. Csak funkcionalis analfabeta.

Azon tul hogy semmi igazad, a temahoz sem ugatsz. Ami az lenne, hogyan mukodik a meres.
Idiota!