Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azzaro10

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus szombat este a Torino pályájára látogat, hogy a Fiorentina elleni győzelem után újabb pontot vagy pontokat gyűjtsön a hőn áhított BL-szereplés bebiztosításához. A Juventus lényegében a legjobb csapatával léphet pályára, hiszen a két eltiltott hiányzón, Nicolò Fagiolin és Paul Pogbán…..
A Juventus a Frosinone ellen elért kínkeserves 3:2-es győzelemmel szakította meg négy mérkőzés hosszúságúra nyúló nyeretlenségi sorozatot, s mivel a zebramezeseket üldöző AC Milan az utolsó pillanatokban győzni tudott a Lazio otthonában, be kell gyűjtenie a három pontot vasárnap este. Massimiliano…..
A Juventus 1:1-es döntetlennel zárta az éllovas Inter elleni hazai rangadót, s péntek este a Monza otthonába látogatva nyílik meg a lehetőség a zebramezesek előtt, hogy megelőzzék a milánói együttest. A házigazda Monza együttese jelenleg a tabella kilencedik helyén áll, s az elmúlt szezon során…..
A Hellas Verona elleni győzelemmel a Juventus előrelépett a bajnoki tabella második helyére, s amennyiben meg kívánja őrizni pozícióját, egy lényegesen nehezebb ellenfél ellen kell begyűjtenie a három pontot, mivel a zebramezesek vasárnap este a Fiorentina otthonába látogatnak. Az eddig lejátszott…..
A Juventus a Lazio elleni 3:1-es győzelemmel tért vissza a válogatott szünetből, s a megszerzett három ponttal a tabella második helyéről várja a folytatást. Az olasz bajnokság ötödik fordulójában a zebramezesek a Sassuolo otthonába látogatnak szombat kora este. Massimiliano Allegri keretéből…..
Azzaro10 2023.09.23 20:13:31
@delpi0823: Egyetértek veled a leírtakban. Az viszont abszolút edzői felelősség hogy ha van egy hetek óta borzasztóan teljesítő játékosom akkor nem teszem a kezdőbe és várom a csodát, és nem csak egy ilyen van.
Azzaro10 2023.09.23 20:37:38
@delpi0823: Mondjuk az hogy van egy locatellim akinél az a csoda ha jól játszik nem az ha nem, kostic ugyanez, meckennie meg mostanában legalább stabil de neki nem az a posztja. De akkor is játszatja őket ha földberúgnak kb. Amúgy ki beszélt itt támadó futballról meg támadó fociról? Ilyen elvárásaim már nincsenek mert a keret se alkalmas rá meg edző se.
Az európai búcsút követően a Juventus számára mindössze három bajnoki mérkőzés maradt a jelenlegi szezonból, s a zebramezesek hétfő este az Empoli otthonában próbálják meg begyűjteni mind a három pontot. A házigazda Empoli ugyan matematikailag még nem biztosította be jövő évi tagságát az olasz…..
Azzaro10 2023.05.22 21:23:30
@Pilsnerurquell: Ez az egy halvány reményem maradt.
Az első mérkőzés 1:1-es döntetlenje után a  Juventusnak a Sevilla otthonában kell kiharcolnia a továbbjutást az Európa-liga elődöntőjében, s ehhez le kell győznie a sorozat igazi specialistájának számító spanyol együttest. Massimiliano Allegri keretéből bizonyosan hiányozni fog a Cremonese elleni…..
Azzaro10 2023.05.19 00:25:07
@Rocky80: Rendben akkor legyünk reálisak, játszunk a konferencia ligában, ott legalább nem fognak megalázni.
Azzaro10 2023.05.19 00:38:45
@Rocky80: Én abban egyetértek veled hogy nem ez kéne legyen a Juve szintje, nekünk mindig a legjobbak ellen kellene játszani, és kupákra hajtani. Viszont én belátom hogy idén sajnos pont itt van a helyünk, te is tudod hogy idén nagyon gyengék vagyunk, játékunk sincs. Az idei PSG meg benfica 10 ből tízszer előbb jutna tovább a BL-ben mint az IDEI Juve. Hangsúlyozom hogy idei. Hidd el ez nekem is baromira fáj de ahogy te is mondtad ez a realitás.
A Juventus visszakapta az elvett 15 bajnoki pontot, így nyomban a tabella harmadik helyére lépett elő, s mivel a második helyezett Lazio együttese hazai pályán szenvedett vereséget a Torino FC elleni mérkőzésen, a zebramezesek egy győzelemmel vasárnap megelőzhetik a rómaiakat. A Juventus számára…..
Azzaro10 2023.04.23 22:43:29
@Lanzafame: Ha szted a gól előtt szabálytalanság volt akkor sztem vagy életedben nem fociztál vagy nem érted ezt a sportot.
Azzaro10 2023.04.23 22:48:40
@Lanzafame: Hallod Milik betedte a lábát lobotka elé hogy megelőzze ami sikerült neki Lobotka meg átesett rajta. De ha szted ez szabálytalan akkor cuadradonal ezen logika mentén simán fújni kellett volna. Ami sztem kevésbé volt adható. Szóval ahogy látom van baj a toronyban.
Fontos és nehéz hét áll a Juventus előtt, szerdán megszületik a döntés a 15 pontos levonás ügyében, majd a csapat csütörtökön a Sporting CP otthonában lép fel az Európa-liga negyeddöntőjének visszavágóján, hogy azután vasárnap este a bajnoki cím felé robogó Napoli csapatát fogadja Torinóban. Ezt…..
A Juventus EL-ben aratott csütörtöki győzelme után a Sampdoria gárdájával ütközik meg vasárnap a bajnokság 26. fordulójában. A legutóbbi vasárnap esti bajnoki nem sok szép emléket ébreszt az Öreg Hölgy szurkolóiban, ám ezúttal nem a tabella első harmadából érkezik az ellenfél, hiszen a Sampdoria a…..
Azzaro10 2023.03.12 21:54:31
@Rikoo: Nem kellenek ide világklasszis támadók, aki presszingel ellenünk az általában betalál. (Mondjuk a sampra ez pont nem igaz.) Viszont ha már ilyen játékosok vannak akkor az edző mért nem úgy alakítja legalább a kezdőt hogy ne legyen ennyire sebezhető a védelem, pl középen bremer és Danilo, szélen meg de sciglio és cuadrado. Igaz így is gyenge de legalább sokkal kevésbé futják meg őket, jobban segítik a támadásokat plusz kiveszem a leggyengébb Bonuccit. Nah látom közben belátta a mester is
A Juventus 4:2-es győzelmével záruló torinói városi rangadó után a zebramezesek a Bajnokok Ligája-indulásért versenyző AS Roma otthonába látogatnak vasárnap este. Massimiliano Allegri keretéből továbbra is hiányzik majd Arkadiusz Milik és Kaio Jorge, míg Mattia De Sciglio izomproblémák miatt nem…..
Az Atalanta elleni 3:3-as döntetlent követően a Juventus a Monza csapatát fogadja az Allianz Stadiumban, s be kell gyűjtenie mind a három pontot, ha el akarja kezdeni a felkapaszkodást a tabella középmezőnyéből.  A két csapat nemrég az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében is találkozott egymással, akkor is…..
A La Gazzetta dello Sport reggeli száma beszámolt arról, hogy ma 12.30-kor a Prisma vizsgálat ügyben beadott fellebezés kapcsán döntést hoz az olasz szövetségi fellebbviteli bíróság. Az ügyben már két rendben felmentette az összes érintett félt a bíróság, ám a PRISMA nyomozás kapcsán született új…..
Azzaro10 2023.01.20 17:14:20
@Finodelpietro: Na látod ebben viszont teljesen egyetértünk. :)
Azzaro10 2023.01.20 21:23:33
A Napoli elleni meccs után Luciano Moggi a Libero hasábjain osztotta meg gondolatait, s ezek tárgya nagyrészt a Juventus aktuális mestere, Massimiliano Allegri volt. „Jaj, jaj, Allegri mester, túl sokat beszéltél a meccs előtt, s hiba volt kijelenteni, hogy a véletlennek vagy hibának köszönheted,…..
A rettenetesre sikerült nyitányt követően hatalmasat fordult a világ, az Udinese elleni győzelemmel immár nyolc mérkőzéses győzelmi sorozatának köszönhetően a Juventus úgy várhatja a Napoli elleni rangadót, hogy egy esetleges győzelemmel a lemaradása négy pontra olvadhat a listavezetővel szemben, s…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
A Juventus a PSG elleni, vereséget hozó, ám bizonyos szempontból bíztató mérkőzés után fogadja az Inter csapatát vasárnap este. A két csapat számára rendkívül fontos a találkozó, mivel mindkét együttes komoly hullámvölgyből mászik kifelé az elmúlt időszakban, s ahogy Simone Inzaghi mondta a meccset…..
A Juventus hét közben súlyos, demoralizáló vereséget szenvedett a Benfica vendégeként, s így eldőlt, hogy nem juthat tovább csoportjából a Bajnokok Ligájában, így nemzetközi téren a harmadik helyezés megszerzése maradt a cél, amely biztosítja a szereplést az Európa Ligában. Szombaton a zebramezesek…..
A Paris Saint-Germain otthonában elszenvedett idegenbeli, majd a Benfica elleni hazai vereségekkel a Juventus rendkívül nehéz helyzetbe kormányozta magát. Ahhoz, hogy egyáltalán életben tarthassa továbbjutási álmait a Bajnokok Ligája csoportköréből, mind a hat pontot be kell gyűjtenie a Maccabi…..
Azzaro10 2022.10.11 19:24:46
@Del Butus: Abban igazad van hogy sok a középszerű játékos, de azt ne mond hogy egy ilyen kerettel nem kéne simán csapni ilyen maccabi, salernitana, Monza féléket mert agyérgörcsöt kapok.
A rendkívül gyenge rajt után a Juventusnak a címvédő AC Milan otthonába látogatva kell bizonyítania, hogy a Bologna és a Maccabbi Haifa csapatai elleni győzelmek és jobb teljesítmények nem csupán átmeneti fellángolások voltak, s a zebramezesek útja innentől felfelé folytatódik majd. A huzamosabb…..
A Juventus szerda este a Benfica csapatát fogadja a Bajnokok Ligája-csoportkörében, azonban a zebramezesek előbb még a Salernitana együttese ellen lépnek fel vasárnap az olasz bajnokság hatodik fordulójában. Massimiliani Allegri keretéből továbbra is hiányzik majd Federico Chiesa, Paul Pogba,…..
Azzaro10 2022.09.11 23:32:11
@Mtg007: Leírtál egy szép példát csak itt nem ilyen jellegű dolog történt. A labda már hálóban volt mire a kapus eszmélt, meg az sincs hogy elindult volna és megszakítja a mozdulatát bonu miatt, mivel olyan gyors volt a szitu hogy reagálni se tudott.