Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Old Surehand

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Egyesült Államokra nem csak 50 állam szövetségeként tekinthetünk. Az országot 11, markánsan elkülönülő, jól karakterizálható nemzet alkotja- legalábbis ezt állítja egy portlandi újságíró. Colin Woodard mély történelmi és szociológiai kutatómunka után- melyben…..
ANTI freehug ja és hogy ezmiez? 2009.10.13 10:49:00
fikázóblog, a freehug.blog.hu fő ellensége(direkt írtam h ellenség :P)..
Old Surehand 2009.10.14 22:31:24
Old Surehand 2009.10.14 22:33:17
freehug Címszavakban 2009.09.25 16:13:00
... hogy ne felejtsem el:Szöszi férjhez ment. Írhatnék mindenféle gyalázkodást, de az az igazság, hogy a templomban már szipákoltam, amikor meg éjfélkor lekerült a fátyol a fejéről, akkor meg konkrétan bőgtem. Öregszem. Az est fényét csak az a tudat halványította, hogy…..
Old Surehand 2009.09.25 17:46:44
freehug Elmaradások 2009.08.30 21:13:12
Kellene vezetnem egy offline füzetet, hogy feljegyezzem mindazt, amit elkövetek hétközben.Olyasmiket például, hogy kopogok az ajtón, mikor kifele megyek a folyosóra. Udvarias vagyok, nem idióta! Autózunk. V-t, a kis kollégámat beültetem Ficánkába, a várost a nyakunk köré…..
Old Surehand 2009.09.23 22:28:47
Magyaridióta Kollektív hazudozás 2009.08.10 18:24:00
Ma reggel Jon Urbanchekkel, az USA úszóválogatottjának edzőjével beszélgetett a riporteri szerepre egyébként teljes mértékben alkalmatlan Gyárfás. Volt szó mindenről, a magyar Himuszról, a magyar úszókról, a remek, de betiltott úszódresszről, persze a lényegről megint nem, de…..
Old Surehand 2009.08.11 01:07:22
@Pukker:
Benedeket speciel személyesen ismerem. Ismertem már akkor is, amikor nem volt ennyire "izmos". Ismerem a sztoriját is. Ha a Blikkből informálódsz ne legyél ennyire határozott, mert pofára esel mint most:)
Kovács Áginak is ismerem a sztoriját elég közelről...
Ha meg egyszer megnézel egy amerikai futball meccset, akkor megérted, hogy a gátfutás miért hasznos benne...
Eldönthetetlen, hogy Steve Ballmer vajon tényleg visszataszító jellem-e. Egy szavazat arra, hogy irritáló, egy arra, hogy zseniális figura. Ballmer bevonult a fesztiválpalota Debussy termébe, és elmondta amit akart. Az utána lévő interjúban szintén. Tegnap este – és talán az…..
Gordon Ramsay a világ legjobb focistájának készült, végül egy sérülés után úgy döntött, hogy a világ legjobb szakács lesz inkább. Tervét nagyjából teljesítette is: jelenleg egyike a világ három  legjobb séfjének, egy kisebb étterembirodalom tulajdonosa, éttermei…..
Old Surehand 2009.07.21 19:16:42
@Bombadil Toma: Toma!
Igazad van T.Keller - French Laundry rulez!
De megpróbáltam eu. nevet találni...
Egyébként G. Ramsay-nek egy db 3csillagos étterme van "csak"...a londoni Rest.G Ramsay
Mégegyszer: tisztelem mint showman-t, tisztelem mint gasztro-showman-t, tisztelem mint chef-et, de nem hiszem, hogy az 5/10 legjobb séf között van...
De jó műsorai vannak!
Trendi dolog lehet a katana manapság az autósok körében, hisz néhány hónapja csak, hogy legutóbb kitettünk egy olyan posztot, amiben a szamurájok fő fegyvere szerephez jutott, Gergely pedig ezúttal egy benzinkúton látott egy jó kis kardos kergetőzést. Semmi rendes történetet nem…..
"Másodszor jelentkezett a Jövő a jelenben kutatásával a TNS Hungary és az Omnicom Media Group (OMG). Tavalyi anyagukhoz hasonlóan ezúttal is a kommunikációs csatornák jelentőségét és várható jövőbeni elmozdulásokat vizsgálta a két cég. A válaszadók, mint a megbízói…..
A jó képkivágás titka!A netes társkeresés állandóan visszatérő átka, megvetendő szitokszava és gyűlölt közellensége a BMW-s, aranyláncos, extrémsportos, felsővezető srácok, akik elhappolják a jó és becsületes és tisztességes szándékú és udvarias és feleséget kereső…..