Regisztráció Blogot indítok
Adatok
new nicki

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
5 eset is volt mostanában a családunkban, ahová rendőrt kellett hívnunk. Mi voltunk a szenvedő alanyok, de azt előtte nem gondoltuk volna, hogy az igazi szenvedés az maga a rendőri eljárás lesz. Azóta, ha meglátok egy grasszáló rendőrkocsit tele vidám rendőrrel, mindig felvetődik bennem a kérdés:…..
new nicki 2017.09.17 22:23:41
@Korunk egyik legnagyobb gondolkodója: A tiszteletet kiérdemelni és nem kikövetelni kell. Amikor a tehetetlenséget látod és azt hogy egy rendőr luxusutazásra viszi az ex-k..va élettársát a fizetéséből azért el kell gondolkodni ki miért kap fizetést.
new nicki 2018.01.21 18:35:33
@bontottcsirke: ez nagyon igaz
Két fajta nő, akik a párkapcsolatokat mozgatják. Úgy látszik egyik nincs a másik nélkül, sőt néha az egyik megléte következtében jön a másik. A férfinak mindkettőre szüksége van, mindkettőtől mást vár el. Mindkettő fontos szerepet tölt be az életében. A feleség, a menedék, a biztos pont, a család.…..
  18 évesen találkoztam a nagy Ő-vel, Tamással. Ahogy az lenni szokott, éveken át nagy volt a szerelem. Az évek alatt sok körülmény megváltozott, az első néhány évben mindketten tanultunk, majd munka mellett dolgoztunk, végül mindketten dolgoztunk. Természetesen mindezek…..
new nicki 2017.08.09 13:13:17
Mindannyian ismerjük a médiából a képet. Egy fegyvertelen ember meghal, majd jön a zavargás, tüzek, kifosztott boltok. Érdekes módon a felgyújtott autók, kifosztott boltok tulajdonosai között erősen túlreprezentáltak az afroamerikaiak. Újpesten nem ez a helyzet. És nem azért, mert itt nincs elég…..
Évek óta figyelem, hogy milyen irányba halad, illetve mi számít "menőnek" Magyarországon. Alapvetően nem szoktam magyar zenét sem hallgatni. Elég sokszor estem kisebb depresszióba, mikor ráleltem különféle trendinek számító előadók több milliós nézettséggel rendelkező gyöngyszemeire, és sajnos…..
Minden ember keresi az "igazi párját". Minden ember szeretné megtalálni a "tökéletes partnert". Minden ember "jól működő párkapcsolatra" törekszik. Mégis, ha jobban körülnézünk azt láthatjuk, hogy nagyon sokan élnek együtt olyan élettárssal és tartanak ki olyan partner…..
new nicki 2017.08.03 09:11:22
Év: 1999 Megsaccolni sem tudjuk, hány naiv gyereklány köszönheti pedofiloktól megóvott ártatlanságát a nagy műnek, mindenesetre punk és underground körökben pillanatok alatt hihetetlen népszerűségre tett szert a kilencvenes évek végének eme gyöngyszeme. A C-kategóriás…..
new nicki 2017.07.19 11:33:27
@elistvan: Az egyik Mónika lánya... anyuci utána befizette a Fásy mulatóba is....Most már "profi az iparban". Állítólag énekesnő... én teljesen más aspektusból ismerem Mercikét
Vannak szakmák, amelyek úgy vonzzák a pszichopatákat, mint szende szüzek a rossz fiúkat. Ügyvéd, újságíró, rendőr és szakács. Többek között ezek azok a hivatások, amelyekben az egy főre eső abnormálisok száma átlag feletti. Ám úgy tűnik, hiányosra sikeredett a felsorolás. A napokban ismét „leporolt”…..
new nicki 2017.07.19 08:31:47
@elemes: de. Rendőrkapitány egy Pest Megyei városban. Pszichopata az intelligens,fajtából aki az tudja verni az eves vizsgalatot is