Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lator1

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi van akkor, ha a megvásárolt terméket nem webshop forgalmazza, hanem a partnere? Kinek könyörögjön olvasónk a hiányzó dokumentumokért? A jó hír az, hogy a magyar jogszabályok értelmében önmagában a garancia jegy hiánya nem képezi a jótállási/szavatossági igény érvényesítésének akadályát. 2018…..
Furcsa egy hely Írország, erősen vegyes tapasztalatokkal – legalábbis Márk szerint, aki összeszedte azt a tíz dolgot, amit a legjellemzőbbnek tart az írek kapcsán a pontosság szinte teljes mellőzésétől kezdve egészen a finoman szólva sem világhírű gasztronómiáig.  Írd meg…..
Az ellenzék közös október 23-i gyűlését a kormánymédia részben elhallgatta és nem számolt be róla (pl. TV2, 888.hu). A fideszes pestisracok.hu viszont már a frappáns címében is három minősítgetéssel számolt be: "Hangoskodó láthatatlanok: Vert sereges szemle és nyűglődés, avagy így tüntettek az…..
Lator1 2018.10.25 00:46:18
@sutyerák: "szinte 100%-ig biztos voltam benne,hogy birkamakk lesz az első kommentelő"

Jól látod, én már nem is csodálkozom rajta.
Birka mindenhol ott van és kommentel. Tipikusan a mindenhez (IS) értek típus.
Azt nem tudom honnan van ennyi felesleges ideje.
Nem dolgozik? Bérkommentelő? Rohadt sivár élete van és ebben éli ki magát?
Csak mondom Csalás, ámítás 2018.04.13 07:41:09
Ami engem illet, én belebetegedtem a kétharmadba. Újraszámolják vagy nem, már nem is érdekel, nem tartom persze kizártnak, hogy a számolásnál is történtek fura dolgok, de annyi trükk nem létezhet, ami végül egy ilyen eredményhez vezet. A csalás az egész megelőző időszak volt, az elmúlt nyolc év, ami…..
Lator1 2018.04.13 19:13:00
@Behajtó70

a, "Neked nem 15% az adód?" De, viszont ez az adócsökkentés csak propaganda, amit beveszel. Nem csak az adó mértéke számít, hanem a munkára rakódó bérterhek. Ha csak 5% lenne az adó, de ugyanúgy elveszik a fizetésed jelentős részét, csak egyéb jogcímen, akkor teljesen mindegy. Ami számít az a Nettó, mert te is csak abból tudsz vásárolni.
Nézzünk egy példát.
Keresel bruttó 300.000Ft-ot.
A munkáltatódnak 363.000Ft.-ba kerülsz.
Ebből kézhez kapsz: 199.500Ft-ot.
Ebből a kézhez kapott 199.500Ft-ból még fizeted egy-két termék kivételével a 27%-os Áfa-t.

Nem kapsz családi adókedvezményt? Nem kapok
Nincs SZÉP kártyád?. Nincs

b, Ez nem igaz. A ideiglenes közmunkát több párt is támogatta - a jobbik is - és itt most kimondottan a szavazásra megfenyegetett emberekről van szó. Persze, hogy megijednek, ha megfenyegetik őket, a nem a fideszre szavaznak, akkor vége a kis 50-60ezer Ft.-os éhbérüknek is. (erről többen is nyilatkoztak, tessék utána nézni)

c, Lehet, hogy téged és engem nem, de sokakat igen.

d, Ezen nincs értelme vitatkozni. Nekem a párom és sok ismerősöm van az egészségügyben, ápolótól, professzorig.
Rohad szét a rendszer, nincsenek korszerű műszerek, nincs elég orvos, ápoló, rettenetesek a munkakörülmények és majdnem mindenkinek másodállása van, hogy meg tudjon élni. Ez csak egy ágazat, ami ugyan soha nem volt jó, de a fidesz alatt mélyebbre süllyedt, mint valaja.

e, "Nam vagy te civil, kisapám, csak valami volt munkásőr ivadéka, és hiányzik az ingyenvirsli! Van pofad így beszélni a külhoni magyarokról! Szar ember vagy!"
Van pofám. Aki nem itt él és nem ide adózik, hanem a románoknak, az igenis ne szavazzon az anyaország sorsáról!
Trianon sajnálatos és igazságtalan, de már nincs ma élő ember, aki erről tehet.
Ellenkező esetben mi sem támogatnánk/támogattunk egy Ceaușescu féle diktátort.
Egyébként nem voltam soha, semmilyen pártnak a tagja, nem voltam sem KISZ tag, sem párttag (mint a fél Orbán kormány) és nincs a felmenőim között sem munkásőr! Kapufa...
A baguette azáltal emelkedik a kiflifélék, vágott zsemlék fölé, hogy többféle módon fogyaszthatóak és vívni is lehet velük. Mindkettő egyaránt fontos, mi most mégis az elfogyasztásukra koncentrálunk. Kis szeletekre vágva guszta kis katonákat varázsolunk belőle, hosszában félbevágva pedig embert…..
Az utóbbi években megszokhattuk, hogy a Fidesz a legkevésbé sem válogat az eszközökben, ha hatalmának megtartásáról van szó. A választási rendszer átalakításával, médiafölényük gátlástalan kihasználásával, az ellenzék sajátos ellehetetlenítésével olyan viszonyokat teremtettek, hogy gyakorlatilag…..
Igyekeztem teljesen közérthetően leírni, hogy az átlagszavazók – akik nem csüngenek folyamatosan a híreken és nem néznek meg minden egyes híradót – miért látják bebetonozva a kormánypártokat. A választások előtt szűk egy esztendővel nyomát sem látni egyetlen politikai erőnek sem, amelyik eséllyel…..