Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vauvauvau

11 bejegyzést írt és 946 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai írásunk szerzője már többször dolgozott Ausztriában, és bár most Magyarországon van, ismét állást keres a szomszédban. Nagyon elgondolkodtató dolgokat írt meg honvágyról, arról, milyen magyarokkal együtt dolgozni külföldön és a végkövetkeztetése: csak az első fél…..
Ausztráliában és Új-Zélandon súlyos a szarkahelyzet. Egy ausztrál felmérés szerint a férfi lakosság 90 és a nők 72 százalékát érte már élete folyamán legalább egyszer madártámadás. A szarkák a kerékpáros-forgalom növekedésével új szokásokat is felvettek:…..
"A magyar zeneipar évek óta küzd azért, hogy több magyar zenét játsszanak a rádiók és televíziók" - állapítja meg a Médiatanács. Szalai Annamáriáék szerint ez mindeddig azért nem sikerült, mert pontatlan volt a régi médiatörvény és ellenőrizhetetlenek a rádióadások. De…..
vauvauvau 2012.09.10 01:44:13
Hááát..., Jeszenszky Géza aztán tényleg elefánt volt a porcelánboltban, de ilyen rossz hete valószínűleg soha nem volt külügyminiszteri időszaka alatt. Nem szívesen lennék Martonyi úr helyében, de azt hiszem, maga kereste magának a bajt, úgyhogy megérdemli mindazt, ami most rá…..
vauvauvau 2012.09.01 05:15:34
A köztévé napi szappanopera-kísérlete, a Marslakók csúnyán beleállt a földbe, a nézettsége közel van a statisztikai hibahatárhoz, azaz könnyen elképzelhető, hogy nem is nézi senki a rokonokon és a haverokon kívül, csak azt a Nielsen nem tudja mérni. A televíziózás egyetemes…..
M. szóváltásba keveredett a Nyugati téri McDonald's egyik helyi nagymenőjével, miután megkérdeztete, hogy az miért nem köszönt nekik. Sajnos nem alakult ki jófajta bémúvis tömegverekedés rakkendroll aláfestéssel, csak a bunkóparasztozásig jutottak el. Egy biztonsági őr azért…..
 Bándy Kata meggyilkolása kapcsán fejtette ki véleményét Dopeman. Szerinte az eset tovább mélyítheti a romák és a magyarok közötti ellentéte. Ő viszont úgy gondolja, a bűnnek nincs színe, nem ebből a szempontból kellene megítélni ezt az esetet...   ..
Július végétől új arculattal, logókkal jelentkeznek a közszolgálati televíziók, új ruciba bújik az m1, az m2, a Duna és a Duna World. A közszolgálati televíziók mellett a rádiók és az MTI arculata is változik. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap…..
Fotó: graff.blog.hu Épp az Urbanista kürtölte világgá, hogy nagy átalakulások elé néz a Filatorigát környéke. Lesz ugye új Árkád, meg Budai Promenád, esetleg drága lakóingatlanok, gyalogoskapcsolat a Duna-felé, sőt még akár a HÉV is föld alá kerülhet Óbudán. Ennek egy…..
Vitézy Dávid (BKK) sajtótájékoztatóján bemutatták a már elindított FUTÁR projektet. A kijelzőkön tényleg a következő megálló lesz majd látható - és még sok-sok újdonság jön több mint 2000 járművön, a megállókban, és a mobilodon. A projekt támogatási szerződését…..
A jókedélyű propaganda és az ingyen hajózás lehetősége sokakat megmozgatott, hogy kipróbálják a BKV csodahajóját. Az első horrorsztoriból kiderült, hogy alig lehet rá felférni, több időt tölt kikötéssel, mint amennyit halad, és néha még a hajó is elfüstöl. A Homárhoz is…..
Sziasztok!Sok mindenről olvastam már bejegyzést itt a munkahelyiterror blogon, diákmunkáról még nem. Az elmúlt hetekben viszont olyan dologról hallottam, ami szerintem minimum vérlázító. A barátnőm felsőoktatási intézményben folytatja tanulmányait, úgy gondolta, nyárra keres…..
Mi A Város Mindenkié tagjai idén is – mint a csoport megalakulása óta minden évben – részt vettünk a Budapest Pride felvonuláson. Mint mindenről, arról is közösen döntöttünk hogy kiálljunk a szexuális kisebbségek méltósága és egyenjogúsága mellett. Ilyen döntésekben…..
vauvauvau 2012.07.07 23:06:02
@bigthereal: Nem hiszem, azért, tudod, nekem az értelem is fontos.
Még egy kérdés: Te undorodsz a férfiaktól?
...
Értem, akkor magadtól is valszeg. :-)))
vauvauvau 2012.07.07 23:10:58
@zsoltix: Ne csak a tangás embert nézzed mindig, hanem vedd a fáradságot és menj el előadásokra, filmvetítésekre, beszélgetésekre, olvass utána a témában, ne csak itt fröcsögj. Ma láttam egy fekete ruhás rossz kinézetű alakot fotózni, este a képek között megtaláltam a fotóját a barrikádon, persze a női ruhás külföldit fotózta a bérújságírója.

De ajánlom Neked, hogy menj el akár az elfekvőre akármelyik kórházba és tölts ott pár órát a haldokló nénikék-bácsikák között.
Fröcsögjünk, utálkozzunk 75-80 évet le, aztán dögöljünk meg, hadd olvassák az utódok, mi volt ebben az országban 2012-ben...
„A beszéd miatt tápláljuk azt az illúziót, hogy az emberek szabadok…” Cioran Lassanként időszerű volna, hogy ennek a mondatnak a jelentőségéről, fontosságáról valaki felhomályosítsa Tarlós Istvánt és az ő budapesti adó-ámokfutását kétmilliárd forintos megbízás…..
Most egy olyan téma következik, amelyet ti, olvasók fogtok megírni, mert én bizony ehhez nem értek (rosszmájúak mondanák: ehhez sem értesz :-), de egy kérdés akkor is felvetődik bennem, mint laikusban: tulajdonképpen minek kell nekünk ferihegyi gyorsvasút? Nem lenne elég egy…..
A KSH 2012. június 6-i közleményét a megélhetésről, és 2012. február 21-i közleményét a fizetésekről hasonlítjuk össze. Ijesztő a kép.Az egy főre számított létminimum átlagos értéke 2011-ben havonta 83 941 forint volt Magyarországon, vagyis legkevesebb ennyiből tudott…..
Unger Anna cikkét megírta, saját világképével tele is írta. A szerző Magyar Narancsban megjelent cikke az ellenzéki összefogás esélyét latolgatja, törésvonalakat vázol fel, elképzeléseket ismertet (mármint, hogy szerinte melyik politikai szereplő mit gondol), csak a lényeget nem…..
Tessék, ezt mondtuk mi annak idején, teccettek volna a Motörheadet meghívni, akkor nem lettek volna sztárallűrök meg idegeskedés. A Bors infói szerint ugyanis a rapper olyan gyökér volt a színfalak mögött, mint amilyennek tippeltük jóelőre, ki sem ment a próbára, a produkció nem…..
Réges-régen kiváló feliratok és szinkronok híján az ember fia gyakran futott bele hangalámondásos filmekbe. Megvolt ezeknek is a bája, sőt VHS-en ezerszer néztük végig a rettentően rossz képminőségű alkotásokat, ahol a tisztelt fordító monoton hangon darálja szövegét. Íme…..
Már megint mindent kiforgatnak ezek a ballibek. Most éppen egy Diósgyőri focimolinó kapcsán írja az Indexes, tehát nyilván liberális, Képviselő Funky blog, hogy a foci szurkolók nem kedves óvó nénik, hanem bunkó rasszista bácsik, akiknek Dániel Péterről nem az jutott eszükbe,…..
Hogy miért veszélyes és demagóg Orbán Viktor javaslata a pártok állami támogatásának felfüggesztéséről, azt a múlt héten megírtam én is, Scheiring Gábor és Jávor Benedek is. Legyünk azonban most konstruktívak. Vegyük egy percre komolyan, hogy a miniszterelnök valóban azért…..
Naiv ügyfélnek egy biciklivel és 2 gyerekkel nem sikerült sehonnan taxit rendelnie. Meg nem erősített értesülések szerint igazából már annyira rossz a helyzet, hogy a belvároson kívül szinte sehova nem szeretnek fuvarozni a taxisok este, mert mindenki ott cirkulál a kocsmák…..
Proszektúra Obersovszky 2012.05.10 08:30:00
Nem tagadom, kedvenc műsorom a Ma reggel, és kedvenc műsorvezetőm Obersovszky úr, aki új stílust honosított meg a hazai médiában. Na, nem a Schmitt Pál interjúval. Az ilyen seggnyaló alákérdezéses módszer alkalmazása sajnos nagyon is megszokott - ha a mi kutyánk kölykéről van…..
vauvauvau 2012.05.10 11:58:05
via..
vauvauvau 2012.05.10 00:15:37