Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morph0

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Simicska Lajos után szabadon egy másik szó jutott eszembe a címadás során, de maradtam inkább ennél a szalonképesebb kifejezésnél. Összeszedtem 5 közszereplőt, akik talán a legtöbbet ártanak a mai magyarországi politikának, közéletnek. Már most elárulom, Orbán Viktor nem lesz rajta. Ennek nem az az…..
morph0 2017.11.30 12:50:34
@incognito ergo sum:

Vagy Leisztinger, Hagyó, Hunvald, ....
Esetleg Ungár Péter, Szél Berni, ...
A Momentumosok, vagy bárki más.

Persze itt most csak DK-sok és Fideszesek vannak felsorolva. Azaz a blog MSZP-s, vagy LMP-s esetleg Momentumos által írodott.
nem tanmese Huszonnyolc hét 2017.11.29 15:08:28
Huszonnyolc hét Pontosan emlékszem, két héttel a születésnapom után volt, akkor még magabiztosan sétáltam be a rutinnak vélt vizsgálatra. 28. hét. Ennyi időt kapott a kisfiú. Úgy tűnt, hogy az élet nem megy el büntetés nélkül egyéb más bűnök mellett sem,  miért maradnék én ki...
Most Soros György mondja el, mit is gondol a migrációs helyzetről, a globális kihívásokról, az Európai Unió jövőjéről. Elég furcsán hangzik ez a mondat azok után, hogy a Fidesz hónapok óta azt ad a milliárdos szájába, amit csak akar. A Soros-kampány lényegében arról szólt eddig, hogy a Fidesz olyan…..
morph0 2017.11.23 12:49:49
@felucca02:

Így van !
Nem dőlünk be a gyűlöletkampányoknak!
Hanem megyünk ki és az ünneplők fülébe füttyögünk, letépjük a hazug plakátokat, és 'hazug geci' táblát tartunk minden tetves majom kormánypárti képviselő monológja mellé.

De nem gyűlölködünk, elég a gyűlölködésből.
morph0 2017.11.23 13:20:15
@felucca02:
Pontosan így ahogy mondod:
mandiner.hu/cikk/20170711_szervezetten_tepked_plakatot_az_egyutt
Az Index azt írja, rendőri biztosítással már vasárnap a XVI. kerületben jónéhány plakátot eltávolítottak, pénteken és szombaton pedig a XVIII., XIX., XII. és XXII. kerületekben is akciózni fog a párt.

Gyűlöletmentes plakát tépkedés, és füttyögés. Nekünk lehet.
"Mi az, hogy! Nagyon is!" - vágja rá a DK-s, ha nem akarja, hogy Vágó István személyesen tépje le róla a Gyurcsány-kitűzőt. Az MSZP-s politikus már óvatosabb, hátha beveszik valami kis buliba a fideszesek, ha nem óbégat. (Fél is persze, mert ha nagyon hangoskodik, előkerül egy dosszié gazdasági vagy…..
De a szavazói erről nem fognak tudni...
morph0 2017.07.12 16:29:46
Ma még csak a tizedik Soros seggnyaló blog a témában az Index címlapon az MSZP házi bloggereitől ..

Ennyire fostok, hogy futószalagon gyártjátok a Soros mosdató cikkeket ?

Mondjuk értem miért. A valóság megint szembe köpte a Soros bérenceket:

index.hu/kulfold/2017/07/12/menekult_migrans_olaszorszag_aradat_problema/
...
A helyzetre az osztrákok is reagáltak, a védelmi minisztérium páncélozott járműveket indított az olasz határ felé, a védelmi miniszter pedig arról beszélt, hogy az osztrák hadsereg „támogató műveleti tevékenységére” számít az olasz határon, és összesen 750 katona áll készen határvédelmi feladatokra.
...
Svájc is megerősítette a déli határát, a franciák is kutyákkal és drónokkal őrzik az olasz határt az összegyűlt migránsok ellen Ventimigliánál, az „olasz mini-Calais-nál
...
És ha ez nem lenne elég baj az olaszoknak, közben az afrikai bevándorlók kőkemény maffiát építettek maguknak, írja a Newsweek. A Fekete Fejsze nevű, nigériaiakból álló szervezetet 2016-ban felszámolták a hatóságok, de máris a helyükbe léptek a Vikingek.
Ők a Cosa Nostrával összejátszva az elkeseredett menekülteket próbálják behúzni a „családba”, illetve jó bizniszt csinálnak a menekültcsempészettel és a szexmunkáshálózat működtetésével.