Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Teofil.

5 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
George éppen az utcán bámészkodik, és a hozzá hasonló korúak szórakozásáról filozofál. Ennyi idősen mindenkinek van valami mániája, buli, kocsi, smink, miegymás. Neki a postit cetlik és a halál. Érdekes hobbi, bár én inkább nevezném szakmai ártalomnak. Pedig ha még az…..
Évadnyitó epizód lévén egy amolyan gyorstalpaló felvezetéssel kezdünk, hogy az újonnan bekapcsolódók is kapizsgáljanak valamit a szituból. Emiatt ez az epizód 6-7 perccel hosszabbra sikerült, mint a többi, ennek megfelelően ma a hogyvolt is kicsivel hosszabb lesz a szokásosnál.…..
Elérkeztünk az első évad záró epizódjához. George jó passzban van. Épp a házuk környékén bringázik és azon agyal, hogy néha mindenkinek összejön egy olyan nap, amikor tökmindegy, mihez nyúl, az arannyá változik. Soha nem tudhatjuk, kinek mit fúj az útjába a szél. Neki most…..
Kitört a jó idő, pont jó a nyaralásra. Lassék „kiccsaládja” is kirándulni indul, először George halála óta. Ez pont jó apropót szolgáltat az eheti nyitómonológhoz. George kicsit elmélkedik a közös családi kirándulásokról, amik igazából nem is voltak annyira…..
Teofil. 2009.05.09 10:58:51
A Cool rendesen kiböjtöltette velünk ezt az egy évet, de most újra itt vannak kedvenc kaszásaink. Kissé különös ez az epizód, mert végig ismerős képsorokat láthatunk benne. A felét az eddigi részekből fércelték össze, amit rövid montázsok formájában beépítettek a sztoriba,…..
George-dzsal nyitunk, éppen tömegközlekedik, de már látom, hogy nem ez lesz a kedvence, mert egy gyerek éppen narancslével önti le. A Gofriházban meg is vitatják a tömegközlekedés előnyeit és hátrányait, majd Mason és Daisy megkapja a maga kis cetlijét, Roxy nem tudni hol van,…..
hogyvolt Haláli hullák 1x09 2008.05.07 17:20:00
Egy rövid visszaemlékezéssel kezdünk, George és az apja vasárnaponként egy étteremben, talán éppen a Gofriházban kajáltak és ez igen kedves emlékeket ébreszt George-ban. Már a jelenben vagyunk és megint megy az elmebajnokság reggeli közben. Daisy éppen azt magyarázza…..
Teofil. 2008.05.08 23:00:46
deadlikeme.extra.hu/comment.php?comment.news.23

Remélem nem baj, hogy idelinkeltem, ha igen akkor törölhetitek nyugodtan, és bocsánat érte.
Ma is George morfondírozásával kezdünk olyan dolgokról, mint pl. „ne rohanj a vesztedbe” és a többi élőktől megszokott okoskodás, de számára sok értelme nincs, az ismert okokból. Inkább nézzük, mi történik a Gofriházban. Rube és Daisy már ott várják, és a szőke…..