Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anna843

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglepett már az is, hogy valaki jelölte a blogomat bármire is. Nem számítottam rá, nem is ezért csinálom. Manapság átlagosan 8-20 ezer ember olvassa heti szinten a blogon. A célom továbbra is az, ami a kezdetek kezdetén volt. Megmutatni azt a társkereső világot, amivel én nap, mint nap találkozom!..
Az Első Találkozás magazin versenyt hirdetett, ahol is a legjobb hazai párkapcsolati blogokat díjazták. A férfiszemmel blog az első 20 díjazott közé került. Az értékelést itt tekinthető meg: https://www.elsotalalkozas.hu/magazin/legjobb-20-parkapcsolati-blog-ime-a-nyertesek Nagyon érdekes…..
Anna843 2017.12.10 21:00:45
Az első intim együttlét sarkalatos pont egy alakuló kapcsolatban. Manapság nem a hosszú ismerkedés, randizgatás idejét éljük, de ha komoly kapcsolatban gondolkozunk, mégis hányadik randi után ideális az első együttlét?  Ha már az első randin megtörténik, eltűnik a…..
Tegnap elrajtolt a több országot is megjárt Házasság első látásra című műsor, melyben a jelentkezőket egy pszichológusokból és párkapcsolati szakértőkből álló szakmai csapat boronálja össze. Némi fenntartással fogadtam a koncepciót, hiszen az alaphelyzet már önmagában…..