Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerilla

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MENTSVÁR-KIEMELT nagyobb térképen való megjelenítése   A játszóteres után itt egy újabb blog, amelynek lelke egy Google Maps térkép. A Mentsvár lényege: felvinni egy adatbázisba a kerékpárlopásokat, aztán ez alapján megrajzolni a legveszélyesebb területeket. Az…..
Olyan felemelő érzés elsőre megérteni valamit, legyen az dalszöveg, rádióreklám, vagy a szomszéd néni kiabálása. Gyerekkoromban pl. évekig nem értettem a Mennyből az angyal egy sorát, nevesen azt hogy "Szép ajándékot vivén szívökben", ugyanis ez a minden karácsonykor meghallgatott lemezen valahogy…..
gerilla 2009.06.23 09:39:17
@szabiaki: tájszólással mi a baj?
Levél egy munkahelyről, ahol felügyelők állnak a dolgozók háta mögött, ahol a hasmenésért büntetés jár, ahol a legapróbb hibákat is megtorolják.Sziasztok! Én nem a saját sztorimat szeretném nektek lenyomni, hanem az egyik barátnőmét, aki megkért, hogy írjam le helyette.…..
gerilla 2009.05.29 11:42:55
@Blogger Géza: "Ezek jellemzően "
ezek?????
A rendőrség tehetetlenségéről és lustaságáról már sok bejegyzés született. Vajon akkor is így jártak volna el, ha  a saját  bringájukat kötik el?Tisztelt Zugyügyvéd!Lehet, hogy nem újszerű a problémám, de a következő történt velünk a múlt…..
Nem tudom feltűnt-e már valakinek az a tény (ha nem, akkor most pszichológia szakosoknak adunk diplomamunka-témát), hogy minél szinglibb valaki, annál nagyobb és feltűnőbb gyűrűt hord. Na most érdekes módon ez csak a gyűrűkre vonatkozik, mert komoly párkapcsolatban élők is…..
Gyerektrend Egy csipet őrület 2009.05.06 17:47:00
A Kabuki ruháira minden mondható, csak az nem, hogy szokványosak. Inkább kicsit őrültek. Lisa Trewin Sidneyből tervezi és készíti ezeket a ruhákat, fiúknak a Kabuki Pirate, lányoknak pedig a Kabuki Princess kollekciót.A fő irányvonal az, hogy a retró mintákat és anyagokat…..
Fittyet hányva a gazdagági válságra Dolce & Gabbanába, Laura Biagottiba esetleg Armaniba öltöztetné totyisát, hogy ő legyen a homokozó császára? Minden vágya, hogy gyermeke egy miniatűr Nike-ban tegye meg első lépéseit, ezzel is determinálva trendiségét egész…..
gerilla 2009.03.27 18:54:34
@[mimi]: a bébi nike cipőt nem vennék,vettem ,de már nagyobb méretben miért ne? Nem drágább, rosszabb, mint némely gyerek cipőnek kikiáltott szörmedvény. vagy förmedvény ?
Susi anyag nem tetszik,de akinek igen, nyugodtan hordja.
Úgy látszik, ez a hét a népi hősökről szól, avagy az arányok eltolódásáról.A Fikán már megírtam, ide is beszúrom azt a sztorit, amelytől most is ideges vagyok. Hogy a TV2 Aktív c. műsora megmagyarázta, milyen szép gesztus volt a kisbolt kirablójától, hogy utólag visszament…..
gerilla 2009.03.20 19:36:50
@RUSZKIBAKA: nem volt itt fröcsögés,csak eltért a véleményük .
Az alábbi levelet Juci küldte el nekünk, aki nem tűnik hetvenen túlinak, viszont saját bevallása szerint rendszeresen varrodába jár. Igaz főleg csak igazítani, na de akkor is. Én a magam részéről a kényelmes kész pártján állok, de azért lehet hogy érdemes lenne egyszer…..
gerilla 2009.02.13 14:44:52
@hölgymenyét: a néni bizonyára azt varrja,amit megrendelnek tőle.A divat(is) körbeforog.Nem hinném ,hogy problémát jelentene a mai ruhák snittjének elkészítése,mert már ezeket megcsinálta 20-30 évvel ezelött is.

Az átalakításról csak annyit, nem feltétlenül jár kevesebb munkával,mint egy újat megvarrni.
L. nagyban árul cuccokat a Vaterán, heti 25-50 megrendelője van, és a kisebb értékű termékeket kénytelen a Magyar Postával küldeni. A minap micsoda meghökkentő baleset érte egy vevőjét! Memóriakártyát vásárolt L.-től, de a boríték a "postai kezelés folyamán sajnálatos…..
Ez egy nagyon egyszerű kérdés. Hogy miért teszem fel? Ez nem csak kiváncsiság, hanem remélem a végén önnyugtatás is lesz, hogy nem én vagyok az egyetlen elvetemült táskamániás ezen a földön. Le sem tagadhatnám, hogy rajongok ezekért a kiegészítőkért. Mindegy mikor vettem…..
Kellemes hétvégét Kedves Olvasók! Sajnálom, hogy tegnap nem jelentkeztünk új bejegyzéssel, de néha nem árt egy kis pihenés. Remélem nincs harag ;-) !Ismét egy dolgozni vágyó roma fiatal írt nekünk, aki szintén nem segélyért ácsorog az önkormányzatnál, dolgozni szeretne és…..
János nem volt olyan sikeres, mint múltheti legós versenyzőnk. Családjával a salgópolcok vadonjában cserkészett, amikor váratlanul rájuk rontott egy megvadult árufeltöltő. A fékevesztett alkalmazott targoncájával lányának repítette a bevásárlókocsit, és elsodorta a babakocsit…..
Az egyik legfurfangosabb márka (csiszolt üveget aránytalanul drágán eladni nagyon profin tudnak) új ékszereinek gyűjtőneve a Passages of Night. Ahogy a név is tükrözi, főleg a csillagok ezüstössége és az éjszaka kékje jelenik meg az ékszereken - na meg persze a…..
gerilla 2008.09.02 21:05:16
Biciklitolvajokat fogtak el a hódmezővásárhelyi rendőrök, a nyolctagú banda (két tagja gyerekkorú) tavaly december óta 17 biciklit lopott el tárolókból és társasházakból, írja a police.hu. A banda két tagja úgy bukott le, hogy mikor a rendőrök igazoltatni akarták őket, a…..
A jelek szerint vannak annyira hátrányos helyzetű alkalmazottak az Ikeában, akik miután telefonon elbírálták, hogy Gergely garanciális panaszával kitörölheti a seggét, kinyomtatták neki az erről szóló dokumentumot:Az elmúlt héten az IKEA-ban sikerült vásárolnom. Sajnos…..
Nem gondoltuk volna, de tudtok olyan felhasználót beküldeni akitől még mi is kellemetlenül érezzük magunkat. Tudjátok, az a hülye érzés amikor felröhögtök a monitor előtt ülve, aztán valahol a lelketek mélyén rossz érzésetek lesz. Persze lelkiismeret, jó vicc, na elő a…..
gerilla 2008.01.11 16:26:24
Subba Subba szív iWiW: PartyARC 2008.01.04 10:34:00
Ünnepeljük az év első péntekét válogatással! Átkotortuk a hozzászólásokat is, találtunk sok érdekes egyéniséget. Imádjuk a különc képeket, a ribanckásokat csak megszokásból kapjátok. Jelszó, felhasználónév, kattint!- Fotók: Erika (anyukám)- Meleg Zoli-…..
Meglehetősen durva adat, de a világon készülő játékok 70%-át Kínában, túlnyomó többségét Guandong tartományban rakják össze szorgos kezek. A kínai gazdasági felemelkedés egyik kulcsfontosságú területe a játékipar, évente dollármilliárdok áramlanak az alacsony…..
Tcxbalage kifogott egy olyan Skoda Fabiát, ami egy év után olyan tartósan esett szét újra és újra, hogy mindig épp haza tudott vele gurulni a szervizből, aztán vihette is vissza azonnal. Fél év után megunta a küzdelmet és bár az importőr kész volt a kedvezményes cserére, a…..
Egy olyan hét végén, amikor egyébként is túltengtek a furcsa emberek a Subbán, nem is olyan érdekes az iWiW-ről bogarászni. De egy kicsit azért igen.- A képen egy tevepatát rejtettünk el, megtalálod?- Itt vagytok gyerekek?- Bérelj micro headsetet, és rakd le a vizsgád!-…..
Subba Van love? 2007.03.21 12:43:00
Itt a tavasz, dagad a fasz, ahogy már Petőfi Sándor is megírta, de akkor persze még rendes tavaszok voltak, nem olyanok, hogy egyik héten még húsz fok volt, a következőn meg öt. Ez csak arról jutott eszünkbe, hogy drága videógyűjtő olvasónk, Kicsi Skip egy rendkívül erotikus…..
gerilla 2007.03.21 13:37:30
comment:com Norbert és a csoda 2006.11.28 06:00:00
Most nem csodatévő Update Norbertről lesz szó, hanem a csoda alanyáról, Növényi Norbertről. A múlt héten mindannyian megörültünk, amikor Növényi a keddi Mokkában bejelentette, hogy kigyógyult súlyos depressziójából. Persze nem mondom, hogy nem gyanakodtam, itt valami…..