Regisztráció Blogot indítok
Adatok
budai zöld

0 bejegyzést írt és 825 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fejszenyélfaragáshoz kéznél a minta. /Kínai bölcsesség/ Illyés Tibor  -eredeti foglalkozása szerint fotóriporter- egy igazi műalkotással nyert a hír, eseményfotó (egyedi) kategória első helyén. Tanuljuk el tőle azt, hogyan lehet műalkotás készítésével újságírói műfajban mégis nyerni. Illyés…..
JobAngel Vezetői álláskeresés 2013.08.21 17:00:00
Ellenben az általános nézettel, nemcsak a képzetlen munkaerőnek nehéz állást találnia, van egy szint, ami fölött szintén kiemelt nehézségekkel kell szembenéznünk. Többször kapok vezetőktől, volt cégtulajdonosoktól is megkeresést, hogy segítsek álláspályázati anyagot…..
budai zöld 2013.08.22 16:59:08
@jobangel: egyetértek, érési folyamat, amihez tudatosság, támogatás és szerencse is kell. Értsük meg, mi a különbség a vezetői és a szakmai kompetenciák közt, kapjunk támogatást a vezetői fejlődéshez (főleg on the job lehetőségeket + coachingot), lehetőleg a karrierünk legelejétől kezdve.
A helyzet sok szervezetben az, hogy élesen elkülönülnek a vezetői és a szakértői pozíciók, és a juniorokat a karrierjük első pár évében egyáltalán nem junior vezetőként kezelik/fejlesztik, hanem "munkaerőként", pedig a kettő közt nem kellene, hogy ellentmondás legyen.
Nem csoda, ha kevés az igazán jó vezető. Vannak viszont túlpromótált szakértők, meg képzetlen vagy autodidakta vezetők, akikben sokkal nagyobb potenciál lehetett volna, ha szerencsésebb szervezeti környezetben szocializálódnak a karrierjük elején.
B-oldal 1991 és a zene 2012.01.11 07:20:00
Tiszta ciki, de hiába helyeztem magamra nyomást, az 1991-es év értékelését (zenei és filmes szempontok!) csak nem sűrítettem bele 2011-be. A tavalyi év végén, mikor az egyes hazai és külföldi zenei és filmes magazinokban elemezgették 2011 legjobb dalait és albumait,…..
budai zöld 2012.12.20 15:15:16
@fénycsepp: igen, igen
@neocitran: igen

that's why we gonna move any seemingly lastless don't mean you can ask us say baby do you wanna lay down by my side
Kíváncsi vagy az ország melyik részén mi folyik a bűnügyi térkép szerint? Nézd meg itt!..
Jövő tavasszal új Depeche Mode-lemez jelenik meg, amit nem sokkal később egy turné keretében be is mutat az angol zenekar, az állomások között pedig természetesen Budapest is ott szerepel május 21-én. A Lángoló Gitároknak lehetősége nyílt, hogy részt vegyen a zenekar őszi,…..
budai zöld 2012.12.17 21:32:27
@Boz: csatlakozom, lehetne mondani, hogy ő vezeti a zenekart, de semmiképpen sem zeneileg vagy művészileg ;-)
Ha egyszer a sors úgy hozza, hogy egy börtönbe zárják Gene Simmonst és a Linkin Parkos Chester Bennington, akkor létrejöhet a rocktörténelem legcukibb rács mögötti love storyja. A Linkin Park énekese ugyanis egy rádiós interjúban azt mesélte, hogy első találkoza példaképével,…..
budai zöld 2012.12.16 14:46:22
Ha már tavaly elmaradt a Queens of the Stone Age-koncert, és a Screaming Trees vagy a Mad Season se nagyon jön már Magyarországra, akkor itt a tökéletes lehetőség, hogy az említett zenekarokban többször is megforduló Mark Lanegan fellépésén lehessen pótolni a grunge, blues és…..
FIGYELMEZTETÉS! Szépen, nagyon szépen kérek mindenkit, a kis, zsebbevaló analógijártó kliséjét hagyja már békén a zsebében vagy a ridikülben, még beleolvasás előtt, ez TÖRTÉNELMI tárgyú szösz. KÖSZÖNÖM!   "1956. november 4-én nem ért véget semmi, a…..
Két nap múlva már a boltokban is lehet majd kapni a Soundgarden King Animal című új nagylemezét, amire 16 évet kellett várniuk a rajongóknak, na nem azért, amiért mondjuk a legutóbbi Guns N' Rosesra, hanem azért, mert a zenekar egész egyszerűen feloszlott a kilencvenes évek…..
Ivan & The Parazol - Mama Don't You Recognize Ivan & The Parazol? (Drum & Monkey) Mióta szinte teljesen eltűnt a gitárzene és a rock and roll a mainstream popzenéből, és az a pár megmaradt rockzenekar is egyre kevésbé képes tökös maradni – igen, rád gondolunk kedves…..
"...az égbe bál van, minden este bál van..." (Kosztolányi Dezső: Hajnali részegség) Az égben igazán akkor van bál, amikor Bach ad koncertet. Erre az alkalomra mindenki kiül a saját bolygójára vagy egy csillagra, és ezen az estén mindenki a legszebb ruháját veszi fel. Muszorgszkij…..
budai zöld 2012.11.02 12:08:32
Keane @ Petőfi Csarnok, 2012.10.30. Azt mindannyian tudjuk, hogy a brit zenei élet szeret néha maszturbálni kicsit saját magára. Nincs ezzel semmi baj, hiszen mi is szeretünk néha maszturbálni a brit zenei életre, de teljesen egyértelmű, hogy ennek köszönhetők az olyan zenekarok,…..
magyar-magyar szótár picsaregény 2012.10.29 05:33:46
 A megjelenésekor köpködtem, fikáztam Rácz Zsuzsa [Állítsátok meg]Terézanyuját, aztán egy nyaraláson kénytelenségből nekiültem... nem a kőjárócipőket vagy a borotválkozókészségemet hagytam otthon, hanem az előkészített olvasnivalókat… és behabzsoltam. Pompás…..
Édes istenem, ez már tényleg a legalja: újra forrong a turbómagyarok vére, háborgó, álszent cikk a kurucinfón és a szlovmagyar kurucon, a bumm.sk oldalon is, feszül már a magyar ököl, pattannak a magyar erek, egy olvasó izibe fel is jelentette a csehszlovákiai tehetségkutató…..
budai zöld 2012.10.16 12:02:15
Az kimaradt, hogy milyen jó lenne, ha Magyarország helyén tenger lenne.

www.pestiside.hu/20090625/lifes-a-beach-for-hungaryflooding-slovak-smartalecs/

The only way to fix it is to flush it all away
Any fucking time, any fucking day
Learn to swim, see you down in Bratislava bay
Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár nyilatkozata szerint az oktatási kormányzat szabályozná a kéttannyelvű iskolák működését. A hírverésből főként az ütötte meg a fülemet, hogy a „hazafias nevelést szolgáló, szemléletformáló” történelmet csak magyarul taníthatják…..
Paranoid Android Színváltók 2012.09.21 11:53:14
Voltak olyan kétnemzetiségű magyarországi falvak a hetvenes évek elején, amelyekben az idő tájt kötötték az első olyan házasságokat, ahol a felek etnikai hovatartozása nem volt azonos. Természetesen az ilyenkor elengedhetetlen tömegbunyók és bicskázások kíséretében. Az ilyen…..
A cukkini és köztem bimbózó kapcsolat csak néhány éve kezdődött, de egyre ígéretesebben alakul. Régen csak egy tökfélének tartottam, ami nem sok jóval kecsegtetett, lévén hogy a mai napig a számban érzem a menzai édes-kapros, sűrű trutymóvá szétfőzött, telelisztezett…..
budai zöld 2012.09.05 12:01:24
TComment Násznép, kuss! 2012.09.05 05:53:30
Húzassátok a cigánnyal, ugorjatok bele a nagybőgőbe, de halkan. A nyomorodhoz és örömödhöz nekem semmi közöm. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Az elmúlt napok magyar-azeri-örmény fejleményei, és különösen a legfrissebb azeri bejelentés kapcsán azt kérném: mondjátok el, hogy miért nem az az eseménysor történt itt meg, ami a legvalószínűbb, és amit itt leírok: Azerbajdzsán és Magyarország – hosszas…..
budai zöld 2012.09.04 16:14:53
Vastagbőr A pénzért bármit 2012.08.31 15:45:00
2004: Ramil Safarov, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem azerbajdzsáni hallgatója egy baltával meggyilkolta az örmény diáktársát. Hazájában hős lett, mert örményt ölni szerintük kurva menő.2006: A magyar bíróság életfogytiglanra ítélte Ramil Safarovot. Azerbajdzsán…..
budai zöld 2012.08.31 22:07:26
@budai zöld: @zero:
;-)

Liar, Killer, Demon,
Back to the river Aras!
Sokan beküldtétek a lenti képet, meg persze magunktól is rátaláltunk, de azt nem sikerült kiderítenem, hogy ki készítette. Mindenesetre az illető elég jól vágja a DOS-os játékokat, ezekből szedte össze a száz legjobbat egy szép listába. Látszik, hogy sok melóval, nagy…..
budai zöld 2012.07.18 11:15:42
@Ríl: Settlers (1)?