Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisvirágocska

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a Zeitgeist c. film egyik állítása. Ebben azt állítják és bizonyítják is - ami sokunknak és persze egyre többünknek nem újdonság - hogy a keresztény vallás majdnem teljes egészében plagizálás, tehát egy nagy átverés. Ez sajnos a megdöbbentő igazság. A film egy az egyben rámutat és be is…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..
Egy újabb téma, mellyel szintén elég sokat foglalkozunk a világban, az ujságokban, a közmmédiában: a család, mint központ, féltékenység, van e felállás egy rossz kapcsolatbol, lehet e ujra kezdeni? erről szeretnék most irni nektek, hogy soha de soha nem szabad feladni, bármit is dob eléd az…..
hát elösször is örülök, hogy én is köztetek lehetek itt a blog oldalon, ugyan is ma fejembe ötlött tv nézés közben hogy gondolataimról blogot irjak és ezt megosszam veletek is, átrágjuk, megbeszéljük. Hát mivel kezdő vagyok, igy kérem tekintsetek rám kezdőként:).Nos bele is kezdenék az első témámba,…..