Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sokan vagyunk és elegen

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem elég, hogy ötszörös áron rendezi Magyarország a pénteken kezdődő vizes vb-t, de komoly biztonsági lyukra és törvénytelenségekre bukkant az Index a vizes vb-vel kapcsolatban...
Sokan vagyunk és elegen 2017.07.11 19:17:37
@Kivlov: Annyira fantasztikus, hogy a kritikákra mindig csak ennyit bírtok böfögni.

Ötször annyiba kerül nálunk ez a szar mint bárhol máshol a világon, de ez nem számít! Örülni kell mert ez nagy siker. Mer' fenn leszünk a térképen, ja.

Az előző VB pl. Kazánban volt, be tudnád jelölni egy Oroszország vaktérkpen, h kb merre van? A nagy faszt, azt tudnád... És ezzel nincsenek máshogy azok se, akik végig követték az egészet.

Ez az egész nem szól másról, mint az irgalmatlan lopásról. A kezdetkor arról beszéltek a gazdáid, hogy fog kerülni 25 millárdba, ehhez képest tartunk 170 millárdnál. Csak a kurva megnyító/záró buli többe kerül mint a Sziget nagyszínpadának egy teljes hete, világsztár fellépőkkel.

Hogy közben kórházi osztályokat zárnak be, hogy a gyerekeket nyitott melassal visznek a Heim Pálba CT-re, mert a gyermekszívklinikának nincs CT-je, mert arra már nem maradt keret a vizes faszság meg sokadik Brüsszelt megállító, Soros uszító, stb. kampány után?

Ki a faszt érdekel?

Siker van bazdmeg, örülni kell, mint a majom!
Sokan vagyunk és elegen 2017.07.11 19:24:05
@A valóság páros lábbal rugta pofán a libbantakat: Szerinted ki a faszt érdekel a vergődésed? Mészáros Lőrinc pár év alatt, a semmiből lett az ország 5. leggazdagabb embere. Mármint Orbán Viktor lett, Lőrinc csak a strómanja. De te vagy olyan hülye, hogy elhidd, Lőrinc gazda a kemény munkája és a csavaros esze révén tett szert ekkora vagyonra, egyedül. És persze ugyanezt hitted Simicska Lajosról is, amíg a gazdád ki nem adta a parancsot, hogy már mást kell hinned róla. És te beszélsz arról, hogy mi a valóság? :)

Annyit segítek: a valóság nem az amiben te élsz.

Ha valakit páros lábbal fog a valóság pofán rúgni, az pont te leszel picinyem...