Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A valóság páros lábbal rugta pofán a libbantakat

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akár 414 párt is indulhat az április 8-i országgyűlési képviselőválasztáson, de nyilvánvalóan csupán töredékük lesz képes végül mandátumot is szerezni. Habár az állami támogatásokat némileg megszigorították a közelmúltban, a Nemzeti Választási Iroda legutóbbi adatai szerint 58 formáció már…..
A valóság páros lábbal rugta pofán a libbantakat 2018.01.28 13:18:37
A miniszterelnök úrral szoktunk levelezgetni, igaz többnyire eddig ő írt nekem, nekünk, fontos nemzeti ügyekben. Emlékszem például milyen frappánsan fogalmazott még 2012-ben: „az elmúlt két évben mi magyarok sikeresen szálltunk szembe az európai válsággal. Európában egyedülálló módon kimentettük a…..
A valóság páros lábbal rugta pofán a libbantakat 2017.10.01 19:05:47
Angela Merkel vasárnapi mérsékelt győzelmével egyértelművé vált, Nyugat-Európa nem úgy táncol, ahogy azt Orbán Viktor szeretné. A tavaly év végén beharangozott lázadás éve helyett a koppanás éve lett 2017 a magyar kormányfő számára. Ausztriában, Hollandiában, Franciaországban és Németországban is a…..
A Süddeutsche Zeitung, a német újságírószakma által a legbefolyásosabbnak tartott országos lap a napokban 3 oldalon foglalkozott azzal, hogy a magyar operatőrnő éppen két éve gáncsolta el a szerb határon azt a szír férfit, aki kisgyerekével a karján menekült Röszkénél a rendőrök elől. A rendkívül…..
A valóság páros lábbal rugta pofán a libbantakat 2017.09.11 13:24:49
@prakp: "El se tudál sütni egy löveget, te faszciba."

Hulye faszkalap idiota. Nem szet loni akarnam, hanem hetven tonnas tankkokkal el utni atgazolni rajtuk. Elorre hatra tolatni, rajuk fekezni, farolni.
Pont ugy ahogy ezek a tetves fergek az europai varosokban teszik, a libbantak tamogatasaval.
Cselekvés Körei nagyon nem hasonlítanak a Fidesz polgári köreire; olyan, mintha a házimacskát hasonítanánk össze az oroszlánnal. És nem a Momentumnak vannak nagyobb karmai. ..
Nem bíznak a fiatalok és az idősek az Orbán-kormányban, de nagyon nem. Az OECD által közölt adatsor alapján a tagországok közül egyedül Libanonban, Görögországban, Chilében és Dél-Koreában alacsonyabb a bizalom a végrehajtó hatalom birtokosai felé. A fenti országokban egyébként érthető, hogy a…..
A valóság páros lábbal rugta pofán a libbantakat 2017.08.19 15:51:04
@A Momentum kiütötte orbánt: "Liberális országokban, ahol müködik a jogállam és jogkjövetkezmény, a kormányba vetett magas bizalom a stabil társadalmi békét és tartós prosperitást fejezi ki."

Ugy van, es jogallamot kizarolag, egy 1.5 %-os, az orszagot eroszakkal iszlamizalni akaro baloldali partocska hozhatja el.
NemGogol Terror a városokban 2017.08.18 10:48:45
Mentősök és rendőrök látják el a Barcelonában történt merénylet áldozatok sérüléseit a Ramblán (Joan Sánchez) „– A radikalizálódás hihetetlenül gyors, a katalizátor általában egy közeli mecset vagy az internet. Néhány hét, esetleg hónap alatt eljuthatnak odáig, hogy menni akarnak – állítja Preben…..
A valóság páros lábbal rugta pofán a libbantakat 2017.08.19 02:18:18
@Kegy: "A terrorista mind hulye, h otthagyja az utlevelet?"

Nem hulye, hanem szeretne, ha pontosan tudnak ki hajtotta vegre a tamadast. Mert ez dicsoseg szamara, meg a csaladjanak, ismeroseinek.
Mint ahogy mi buszkelkedunk egy vilagbajnok sportoloval, csaladjuk, ismeroseik orulnek, az arabok pont annyiora orulnek, ha valamelyiknek sikerul par tucat hitetlent itt Europaban megolni.
A félreértések elkerülése érdekében ez a cikk nem a jelenlegi migrációs krízis megítéléséről szól, hanem arról, hogy a 20. század során hogyan segítették országunk fejlődését a bevándorlók. A megfelelően alkalmazott bevándorlási politika a befogadó országok számára köztudottan kimutatható mértékű…..
Nem elég, hogy ötszörös áron rendezi Magyarország a pénteken kezdődő vizes vb-t, de komoly biztonsági lyukra és törvénytelenségekre bukkant az Index a vizes vb-vel kapcsolatban...
A valóság páros lábbal rugta pofán a libbantakat 2017.07.12 00:13:58
@Pelso..: Vessuk mar ossze a 4-es metro 270 milliardos lopasat amit a unio fuggetlen vizsgalatai tartak fel, a VB pusztan feltetelezett barmifele vizsgalat nelkuli tisztan csak rosszindulaton alapulo kepzelgeseivel.
Szoval egy 270 MILLIARDOS bizonyitott lopas all szembe, szintiszta feltetelezesekkel.
A valóság páros lábbal rugta pofán a libbantakat 2017.07.11 19:04:54
@paveway: Szoval egy nagy turo van. Valami sacc per kb feltetelezesekhez kepest valoszinusitik, hogy akar lehetseges, hogy talan elkepzelheto hogy otszor dragabb lehet valami kitalalt elkepzeleshez kepest.
Ez igy nagy semmi. Pont ez miatt az allando nevetseges hazudozas miatt nem veszi mar komolyan senki sem a libbantakat szerencsere.
Ha egyszer velelenul onhibajukon kivul igazat mondananak, azt se hinne el mar nekik senki sem.
Izrael azért táncolt vissza az antszemitizmus ügyében, mert többet ér neki egy kormány, amely a pártját fogja az EU-ban; Orbán nem antiszemita, de nem is demokrata, hanem cinikus populista; Új helyzet állt elő a világban, mert Orbán és más ultranacionalista vezetők demokratikus úton jutottak…..