Regisztráció Blogot indítok
Adatok
István NagyRácz

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  13. 307. 4564. 228 024. 4564 nap alatt 13 szerzőtársammal együtt 307 blogbejegyzést írtunk neked, kedves Olvasó az Adatbányászat Blogon. Ezt 228 024 oldalletöltéssel háláltátok meg. Köszönjük ezúttal is. Egyszer azonban mindennek vége szakad... Az Adatbányászat Blog bezárja kapuit. Ahogy…..
Nekem nagy élmény hallgatni őket, és azt is szeretem, hogy ilyen sok helyen találkozom velük. Van köztük vicces, komoly, amatőr, profi zenész, megmosolyogtatnak, néhány esetben pedig felráznak, főleg mikor olyan koncertet kapok egy aluljáróban, amilyenért általában fizetni…..
Lesz ebből poszt? - fordul felém Csaba. A feje mögött a Bazilikát látom, keze alatt egy hosszú, hideg pult húzódik végig. Ha még öt percig nem néz ránk senki, akkor feltétlenül - válaszolom. Akkor már öt perce támasztottuk a pultot úgy, hogy a néhány vendég körül…..
István NagyRácz 2011.06.09 09:45:53
@szucsadam: igen, mi voltunk az a hangos társaság :)
Jakob Nielsen mérései szerint nagyon keveset. Egy átlagos netező egy átlagos weboldallátogatásnál a szavak 20 százalékát olvassa el. Akik kifejezetten olvasni szeretnének, azok sem olvasnak sokkal hosszabb textusokat. Náluk az arány 28 százalék.On an average visit, users read half…..